- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.181
aynen bncede burdaki grubumuz guzelde liste hic guncellenmedigi icn degisiklik olmuyo aslnda olsa guzel olur sirf liste icn baska topige yazdm bugun bilgimiBu grup böyle iyi bence ama ilk sayfadaki listede düzenleme yapılması lazım
canım ovu testi yaptım tekrar yumurtlama değil şeffafla karışık hiç böyle olmamıştı bilmiyorum artmazsa akşama kadar bakalım ama bana hastalığım gibi geliyor kısmet bakalımYerleşmede de pembe akıntıdan bahsediyorlar. Adet olsa şeffafla gelmez herhalde. Hayırlısı bakalım ne çıkacak
canım yumurtlama değil ovu testi yaptım altta olan yumurtlama olsa koyu çıkardı regl sanırım 11 gün gecikmeylesalı günü 16 mm ise yumurtan yumurtalama başlamış sanırım, o lekeyi bilemedim canım.. yakın tarihte ilişki oldu ise ondan olabilir belki bilemedim ama regl gecikmen var ve yumurtan gelişiyor yani regl olmaz daha bence.
Ama doktor demis ya iki gün önce 16 mm yumurta var diye işte o gelişip catlayacak ki döllenme olsun olmazsa regl olsun bunun için dedim. Sen ovu testlerine devam et bir kaç gün daha.canım yumurtlama değil ovu testi yaptım altta olan yumurtlama olsa koyu çıkardı regl sanırım 11 gün gecikmeyle
Aynen hayırlısıyla adetin geleceksede o gelsin. Diğer aya yaparsın planlamanı hiç olmazsa. Temennimiz bebiş haberi tabii ama dedigin gibi kismetcanım ovu testi yaptım tekrar yumurtlama değil şeffafla karışık hiç böyle olmamıştı bilmiyorum artmazsa akşama kadar bakalım ama bana hastalığım gibi geliyor kısmet bakalım
aynen canım hiç değilse diğer ay için hesaplamalara başlarız en azından böyle beklemek daha kötüAynen hayırlısıyla adetin geleceksede o gelsin. Diğer aya yaparsın planlamanı hiç olmazsa. Temennimiz bebiş haberi tabii ama dedigin gibi kismet
Sanki dünden bugüne daha koyu anlamadım walla ..canım yumurtlama değil ovu testi yaptım altta olan yumurtlama olsa koyu çıkardı regl sanırım 11 gün gecikmeyle
canım regl buyuk bir ihtimalle bu gün geliyor gelmezse devam ederim yumurtlama GÜNÜ DE İLİŞKİ OLMAYACAK MALESEF BU AY BOŞA GİDECEK REGL OLURSAAma doktor demis ya iki gün önce 16 mm yumurta var diye işte o gelişip catlayacak ki döllenme olsun olmazsa regl olsun bunun için dedim. Sen ovu testlerine devam et bir kaç gün daha.
bende bilmiyorum canım o kurumuş haliydi diğerini yapıp hemen attım belki kuruyunca daha da koyulaşirSanki dünden bugüne daha koyu anlamadım walla ..
Hayırlısı .. Bende elimden geleni yaptım bu ay için , benim yumoş yeni catladi bir dün ve bugün daha fazlası da elimden gelmez ..kizlar reglden o kadar eminimki diger ayi dusunuyorum simdidenagustosta hamis kalirsam mayisin ortasi oluyomus bu aydan umit yk
hayirlis Allahtan canim O isterse verir biz elimizden geleni yapalim muhakkak bi hayir vardir emin olHayırlısı .. Bende elimden geleni yaptım bu ay için , benim yumoş yeni catladi bir dün ve bugün daha fazlası da elimden gelmez ..
Merhaba canım iyi yapmışsın ben de bu ay okudum çok şükür hamileyim. İnşallah Rabbim tez zamanda kabul eder. Biraz zorlanıyor insan ilk başta ama okudukça alışıyorsunKızlar bu arada ben bu ay bir şey denemeye başladım belki biliyorsunuzdur. Ben bilmiyordum. 7 gün ayet el kürsi duası inşallah tamamlayacağım. Bir de aslında düşününce işimiz Allah a kalmış bundan daha güzel bir şey var mı? Dualar En emin yerde
Hemen korkma bence bu ay batı beklerken aynı ağrıları yaşadım sonra üstüne adet sancıları günüm geçmeden de göğüs hassasiyetim hiç olmadı hatta bu ay da olmadı gözüyle bakıyordum.günaydın kızlar.dün akşam sağ kasıgım zonkladı resmen bacagıma bile vurdu agrısı dizim falan romatizma gibi sancıdı 1 saatten fazla bu agrıyı cektim sağ kasık bacak koptu yani.uyuyunca geçmiş.bata 8 gün kaldı.kasık ağrısını araştırdım kistler falan yapıyomus.üfff ya yine mi kistim çıktı ki
canim belli zamani varmi duanin yani illa adetten temizlenir temizlenmezmi basliyosn iki adet arasi her hangi bi gun baslanirmiMerhaba canım iyi yapmışsın ben de bu ay okudum çok şükür hamileyim. İnşallah Rabbim tez zamanda kabul eder. Biraz zorlanıyor insan ilk başta ama okudukça alışıyorsun
canim senin adet sancilarin mi hamileligi bilmeden peki kavhverengi leke falan gelmismiydi merak ettim bnim normal zamanda asiri sancim olur ve igne vurulurum 3 gun oncden yavas yavas baslar simdi az az basladi agri adetime bi hafta var halbuki sorayim ddm sana yani benim regl o kesin de senin nasi oldu onu merak ettimHemen korkma bence bu ay batı beklerken aynı ağrıları yaşadım sonra üstüne adet sancıları günüm geçmeden de göğüs hassasiyetim hiç olmadı hatta bu ay da olmadı gözüyle bakıyordum.
Zamanı yok canım adet olmadığın herhangi bir zaman okuyabilirsin. Hatta gece 11den sabaha kadar olan vakitte okumak daha makbul diyorlar ama gündüz okudum ben hep. Gece sabit kalınca bir süre uykum geliyor sırası karışabiliyor.canim belli zamani varmi duanin yani illa adetten temizlenir temizlenmezmi basliyosn iki adet arasi her hangi bi gun baslanirmi
sayilari attigin msjin ekran kaydini almistim peki pespese sayi tamamlancak diye sart varmi yksa oyle gun icinde yavas yavas okunuyomu tsk ederimZamanı yok canım adet olmadığın herhangi bir zaman okuyabilirsin. Hatta gece 11den sabaha kadar olan vakitte okumak daha makbul diyorlar ama gündüz okudum ben hep. Gece sabit kalınca bir süre uykum geliyor sırası karışabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?