Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşmede de pembe akıntıdan bahsediyorlar. Adet olsa şeffafla gelmez herhalde. Hayırlısı bakalım ne çıkacak
canım ovu testi yaptım tekrar yumurtlama değil şeffafla karışık hiç böyle olmamıştı bilmiyorum artmazsa akşama kadar bakalım ama bana hastalığım gibi geliyor kısmet bakalım

canım yumurtlama değil ovu testi yaptım altta olan yumurtlama olsa koyu çıkardı regl sanırım 11 gün gecikmeyle

Eklentiler

• 20170727_165223[1].webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 41
canım yumurtlama değil ovu testi yaptım altta olan yumurtlama olsa koyu çıkardı regl sanırım 11 gün gecikmeyle
Ama doktor demis ya iki gün önce 16 mm yumurta var diye işte o gelişip catlayacak ki döllenme olsun olmazsa regl olsun bunun için dedim. Sen ovu testlerine devam et bir kaç gün daha.

canım ovu testi yaptım tekrar yumurtlama değil şeffafla karışık hiç böyle olmamıştı bilmiyorum artmazsa akşama kadar bakalım ama bana hastalığım gibi geliyor kısmet bakalım
Aynen hayırlısıyla adetin geleceksede o gelsin. Diğer aya yaparsın planlamanı hiç olmazsa. Temennimiz bebiş haberi tabii ama dedigin gibi kismet

Aynen hayırlısıyla adetin geleceksede o gelsin. Diğer aya yaparsın planlamanı hiç olmazsa. Temennimiz bebiş haberi tabii ama dedigin gibi kismet
aynen canım hiç değilse diğer ay için hesaplamalara başlarız en azından böyle beklemek daha kötü

Ama doktor demis ya iki gün önce 16 mm yumurta var diye işte o gelişip catlayacak ki döllenme olsun olmazsa regl olsun bunun için dedim. Sen ovu testlerine devam et bir kaç gün daha.
canım regl buyuk bir ihtimalle bu gün geliyor gelmezse devam ederim yumurtlama GÜNÜ DE İLİŞKİ OLMAYACAK MALESEF BU AY BOŞA GİDECEK REGL OLURSA

evett kizlar hayaller cumburlop geleneksel regl oncesi sancilarim baslamis bulunmakta bu sicakta sicaksu torbasi ayagimda oturuyorum suan ne diyelm umutlar 2.aya Allah en iyisini bilir

Merhaba canım iyi yapmışsın ben de bu ay okudum çok şükür hamileyim. İnşallah Rabbim tez zamanda kabul eder. Biraz zorlanıyor insan ilk başta ama okudukça alışıyorsun

Hemen korkma bence bu ay batı beklerken aynı ağrıları yaşadım sonra üstüne adet sancıları günüm geçmeden de göğüs hassasiyetim hiç olmadı hatta bu ay da olmadı gözüyle bakıyordum.

Merhaba canım iyi yapmışsın ben de bu ay okudum çok şükür hamileyim. İnşallah Rabbim tez zamanda kabul eder. Biraz zorlanıyor insan ilk başta ama okudukça alışıyorsun
canim belli zamani varmi duanin yani illa adetten temizlenir temizlenmezmi basliyosn iki adet arasi her hangi bi gun baslanirmi

Hemen korkma bence bu ay batı beklerken aynı ağrıları yaşadım sonra üstüne adet sancıları günüm geçmeden de göğüs hassasiyetim hiç olmadı hatta bu ay da olmadı gözüyle bakıyordum.
canim senin adet sancilarin mi hamileligi bilmeden peki kavhverengi leke falan gelmismiydi merak ettim bnim normal zamanda asiri sancim olur ve igne vurulurum 3 gun oncden yavas yavas baslar simdi az az basladi agri adetime bi hafta var halbuki sorayim ddm sana yani benim regl o kesin de senin nasi oldu onu merak ettim

canim belli zamani varmi duanin yani illa adetten temizlenir temizlenmezmi basliyosn iki adet arasi her hangi bi gun baslanirmi
Zamanı yok canım adet olmadığın herhangi bir zaman okuyabilirsin. Hatta gece 11den sabaha kadar olan vakitte okumak daha makbul diyorlar ama gündüz okudum ben hep. Gece sabit kalınca bir süre uykum geliyor sırası karışabiliyor.

sayilari attigin msjin ekran kaydini almistim peki pespese sayi tamamlancak diye sart varmi yksa oyle gun icinde yavas yavas okunuyomu tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…