- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
- 103
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.201
Evet canım hem bacak ve kasık ağrısı vardı tahmini yumurtlama dönemlerimdi hem de adete yakın sancılarım başlamıştı yazmştım hatta buraya da sancım olunca. Batm geldiğinde de inanılmaz sancım oldu 2 3gün sürekli kontrol ediyordum ama 2. Günde olmayınca test yaptımcanim senin adet sancilarin mi hamileligi bilmeden peki kavhverengi leke falan gelmismiydi merak ettim bnim normal zamanda asiri sancim olur ve igne vurulurum 3 gun oncden yavas yavas baslar simdi az az basladi agri adetime bi hafta var halbuki sorayim ddm sana yani benim regl o kesin de senin nasi oldu onu merak ettim
Canım çok emin değilim ama bir sayfada duayı yazan hoca 10 dk fln ara verebilirsiniz demişti. Üst üste okuyun yazıyordu. Çok zorlanırsan dağıt etrafta okuyacak kimse varsa senin niyetine okusunlar.313ü 1.30 saatte okuyorum ben. Birkaç kişi akşam ya da gündüz 100er okursanız çabuk biter. Çok ara vermeyin ama. Kişinin kendine okuması dahaiyidir elbet ama okuyamazsan yardımcı olurum ben desayilari attigin msjin ekran kaydini almistim peki pespese sayi tamamlancak diye sart varmi yksa oyle gun icinde yavas yavas okunuyomu tsk ederim
Allah razi olsn canim yok okurum Allahin izniyle ezberimde zaten soylemen bile guzelCanım çok emin değilim ama bir sayfada duayı yazan hoca 10 dk fln ara verebilirsiniz demişti. Üst üste okuyun yazıyordu. Çok zorlanırsan dağıt etrafta okuyacak kimse varsa senin niyetine okusunlar.313ü 1.30 saatte okuyorum ben. Birkaç kişi akşam ya da gündüz 100er okursanız çabuk biter. Çok ara vermeyin ama. Kişinin kendine okuması dahaiyidir elbet ama okuyamazsan yardımcı olurum ben de
Rabbim kolaylaştırsın tez vakitte inşallah. Bu ayA
Allah razi olsn canim yok okurum Allahin izniyle ezberimde zaten soylemen bile guzel
Merhaba canım iyi yapmışsın ben de bu ay okudum çok şükür hamileyim. İnşallah Rabbim tez zamanda kabul eder. Biraz zorlanıyor insan ilk başta ama okudukça alışıyorsun
Evet ben de ilk okuduğumda gece okumuştum ama bu kez gündüz okudum gece çalışmalar da olunca zor oldu. Sayıları önemsiyorum ben canım anahtarın girinti çıkıntıları gibi demişti biri tutturmak lazım o yüzden. Bir de duanı ayrıntılı yap ne istiyorsan ne zaman istiyorsan duanın sınırı yok sonuçta. Hayırlısı olsun inşallahHadi bakalım canım o zaman darısı bize. BEn şöyle biliyorum gece 11 den sabah 5 e kadar olan süreçte okunuyor ve abdestli olmak gerekiyor. Gerçi üstte yazmıştım sonuçta dua sayılara takılmamak lazım ama bu duayı böyle yapacağım bu ay inşallah hepimiz için son olur
Canim gece 23 00 dan sabaha kadarmi okydun ayetel kursiyi ve sayilari var olemi okudun yoksa ne kadar okuyabiliyisan olemi yaptin anlatirmisin cnmMerhaba canım iyi yapmışsın ben de bu ay okudum çok şükür hamileyim. İnşallah Rabbim tez zamanda kabul eder. Biraz zorlanıyor insan ilk başta ama okudukça alışıyorsun
Canım 7 gün okuyorsun.Canim gece 23 00 dan sabaha kadarmi okydun ayetel kursiyi ve sayilari var olemi okudun yoksa ne kadar okuyabiliyisan olemi yaptin anlatirmisin cnm
Hoş geldin. Amin diyelim Allah kimsenin bekleyişini boşa çıkarmasın. Psikolojik olarak ister istemez etkileniyor insan. Kendimizi dinlemeye başladık en ufak şeyi hamileliğe yoruyoruz. 2 gündür bendede var bir şişlik. Alyansı çıkarıyorum gece yatarken. Bakalim hayırlısı hakkımızdamerhaba kızlar bende aranıza daha yeni katıldımbat 02 benimde 5 gün önce test yaptım ama negatifdi ama son bir kaç gündür sol tarafımda bir ağrı var ve ateş basıyor vücudum fazlaca şişti sürekli tuvalete çıkıyorum acaba psikolojik mi demekten de de kendimi alıkoyamıyorum umarım hamileyimdir . daha ilk denememiz ama yinede insan hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyor beklemek zor iş gerçekten ALLAH güzel haber bekleyen arkadaşların yardımcısı olsun
Hoş geldin. Amin diyelim Allah kimsenin bekleyişini boşa çıkarmasın. Psikolojik olarak ister istemez etkileniyor insan. Kendimizi dinlemeye başladık en ufak şeyi hamileliğe yoruyoruz. 2 gündür bendede var bir şişlik. Alyansı çıkarıyorum gece yatarken. Bakalim hayırlısı hakkımızda
senin bat ne zaman canımHoş geldin. Amin diyelim Allah kimsenin bekleyişini boşa çıkarmasın. Psikolojik olarak ister istemez etkileniyor insan. Kendimizi dinlemeye başladık en ufak şeyi hamileliğe yoruyoruz. 2 gündür bendede var bir şişlik. Alyansı çıkarıyorum gece yatarken. Bakalim hayırlısı hakkımızda
Benim biraz daha var. 8 agustos canım. Unutup beklemeye çalışıyorum ama normal şeyler bile yine hatırlatıyor. Mesela bel ağrısı. Dönem dönem agrim oluyor aslında ama acaba diyorum yine de.senin bat ne zaman canım
al benden de o kadar valla adet sancım başladıkizlar reglden o kadar eminimki diger ayi dusunuyorum simdidenagustosta hamis kalirsam mayisin ortasi oluyomus bu aydan umit yk
sabah lekede geldi hayatimda ilk defa bu kadar erken basladi bekledigim tarihten normalde hafta cts olcam dusun dun leke gldi bgnde ama ck azck bakalm kesin olsamda ona gore dr a randevu alcam 3.gun icin alamiyorumal benden de o kadar valla adet sancım başladı
canım inşallah yerleşme kanamasıdır ama ben bu aydan umudumu kestim belim adetten bi hata önce fena bi şekilde sancır yarım saat sürer.bu hep böyledir.bu ayda aynısı oldu bat 7 gün varsabah lekede geldi hayatimda ilk defa bu kadar erken basladi bekledigim tarihten normalde hafta cts olcam dusun dun leke gldi bgnde ama ck azck bakalm kesin olsamda ona gore dr a randevu alcam 3.gun icin alamiyorum
Yerleşme lekesi olmasın canim. Daha önce erken gelmis miydi adetinsabah lekede geldi hayatimda ilk defa bu kadar erken basladi bekledigim tarihten normalde hafta cts olcam dusun dun leke gldi bgnde ama ck azck bakalm kesin olsamda ona gore dr a randevu alcam 3.gun icin alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?