Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım inşallah yerleşme kanamasıdır ama ben bu aydan umudumu kestim belim adetten bi hata önce fena bi şekilde sancır yarım saat sürer.bu hep böyledir.bu ayda aynısı oldu bat 7 gün var
benimde regl canim hic umudum yk yani ama bi kac gun byle leke olup pesine baslicak galiba olsa bitse bari yaa

Selam kızlar benim bat dün sondu ama gelen giden yok. Bugün test yapıcam inşallah. Şuan işyerindeyim eve giderken eczaneden alırım. Akşama yaparım artık.
ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bende mi yapsam bilemedim daha 5 gün var ama bu sabırsızlıkla yapıcam sanırım

ovu testi hiç kullanmadım pek bi bilgim yok fakat silikleşmeye başlayınca sanırım yumurta çatlamış oluyor yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım da

Benim yeni bat 12 Ağustos. Eşimle biraz ayrı kalmıştık. Sadece özlem giderme düşüncesi içinde oldum. Kendimi çok kaptırmak istemedim bebek diye. Ovu testi de yapmadım ama normalde yarın yumurtlama diye görünüyor. Bakalım kısmet.

ben çok çabuk mod a giriyorum kendimi çok kaptırmadan öğrenmek istiyorum o yüzden şu aceleci huyumu da hiç sevmem zaten

Ben daha dün yumurtladim ve moda girdim bile aklımdan bir an olsun çıkmıyor yine çıkmıyor çıkmıyor hep beynimin merkezinde .. Çok kötü bir şey ama alikoyamiyorum kendimi çok yorucu ..

Selam arkadaslar bana acil yardim edin . Simdi bakin normalde her ayin 27sinde adet oluyorum yani dun olmam lazmdi ama olmadim 3 gun once test yaptim negatif cikti ama dun adet olmadm. Goguslermde sislik agri ve kasklarmda hafif agri var. Ama hem cok dakik adet olurum ben yani gunu gunune ama ilk defa 1 gun gecti adet olcaksam eger neden gecti yada hamileysem eger goguslerim neden agriyor bi fikir verin cok heyecanlym testte negatif gorunce uzulmstm .s smdi icim kipir kipir ama adet olucam diyede cok sevnmek istemiyorm .s

Ben daha dün yumurtladim ve moda girdim bile aklımdan bir an olsun çıkmıyor yine çıkmıyor çıkmıyor hep beynimin merkezinde .. Çok kötü bir şey ama alikoyamiyorum kendimi çok yorucu ..
sürekli erken gebelik belirtilerini okumaktan kendimde yaşar oldum sanırım beynim benimle oyun oynuyo olabilir aslında bu kadar erken mod a girmemiz iyi değil inşaAllah bebiş varsa 9 ay nasıl bekleriz bilemiyorumkarar verdim bu akşam tekrar test yapacağım

ayy inşallah hamişsindirbende tam günü gününe olan biriyim en büyük belirtim o olacak sanırım 3 gün önceden hatta günü geçtikten sonra bile cıkmayan arkdaşlar var canım bugün tekrar yapsaydın 1 2 gün daha gecikirsen direk kan testi için bence dr gitmelisin kesin sonuc alırsın

Ya testi tekrarlamak istemiyorum negatif gorursem buyuk hayal krikligi ins bebegimm benimledir onu 9 aydir oyle cok istedim ki . Korkuyorum adet olucam diye gogus ve kasik agrisi var adet belirtisi gibi cok korkuyorumm .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…