- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.241
hamislerde de adet belirtileri oluyomus canim bence 1 2 gn bekle ve kan testi yaptir doktor bana adetin gecmeden cikmazsa kanda kesin yok diye dusunme demistiYa testi tekrarlamak istemiyorum negatif gorursem buyuk hayal krikligi ins bebegimm benimledir onu 9 aydir oyle cok istedim ki . Korkuyorum adet olucam diye gogus ve kasik agrisi var adet belirtisi gibi cok korkuyorumm .s
hamislerde de adet belirtileri oluyomus canim bence 1 2 gn bekle ve kan testi yaptir doktor bana adetin gecmeden cikmazsa kanda kesin yok diye dusunme demisti
anliyabiliyorum seni canım bizim daha ilk ayımız ben bile bukadar stres yaptıysam 9 aydır bekleyen biri olarak heycanını tahmin edebiliyorum ama gününün geçmiş olması umut verici o yüzden sıkıntı yapma umarım bebiş seninledir test yaparsan haberini bekliyo olacağımYa testi tekrarlamak istemiyorum negatif gorursem buyuk hayal krikligi ins bebegimm benimledir onu 9 aydir oyle cok istedim ki . Korkuyorum adet olucam diye gogus ve kasik agrisi var adet belirtisi gibi cok korkuyorumm .s
anliyabiliyorum seni canım bizim daha ilk ayımız ben bile bukadar stres yaptıysam 9 aydır bekleyen biri olarak heycanını tahmin edebiliyorum ama gününün geçmiş olması umut verici o yüzden sıkıntı yapma umarım bebiş seninledir test yaparsan haberini bekliyo olacağım
umarım güzel haberi alırız :) ilk hamileliğinizde aynı belirtileri yaşamışmıydın pekiArkadaslar merhaba 1 kızım var 3 yasın da artık ikincinin zamanı geldiğini düşündük bizde bu ay içinde süpeli ilişki yasadık 2 kez insanllah hepimiz güzel haberler alırız adet tarihim 05/08/2017 bu arada kasık agrılarım var.arada küçük batmalar oluyor
Evet yasamıstım ben birde cok yakıp ederim normaldede yumurtladığı mı anlarım :)yumurtalama gunumde ilişki oldu ilk gebelimde acayipbirşekide sol kasık ve bacağıma ağrı girmişti şimdide var ama hafif hafif birde cok takıp ediyor kendimi dinliyorum psikolojikde olabilir bakalım hayırlısı artık :)umarım güzel haberi alırız :) ilk hamileliğinizde aynı belirtileri yaşamışmıydın peki
Evet yasamıstım ben birde cok yakıp ederim normaldede yumurtladığı mı anlarım :)yumurtalama gunumde ilişki oldu ilk gebelimde acayipbirşekide sol kasık ve bacağıma ağrı girmişti şimdide var ama hafif hafif birde cok takıp ediyor kendimi dinliyorum psikolojikde olabilir bakalım hayırlısı artık :)
bu kendini dinleme durumu bende hat safhadaBirde sağlı sollu vuruyor şimdi agrı acaba ikizmi döllendi diyorum kendi kendime babam da ikizmiş :)
belki yerleşme kanamasıdır kız adet derken bebiş geliyormuşkizlar bugun sadece cok acik renk kirmizi damla gbi gldi o da peceteyle silince ay noluyo cozemedm ya bi adet olsamda rahatlasam artk byle damla leke falan pöff
ama tam adet agrisi gbi sizlamalar basladi yani olursa sok olurum 3 4 aydir boyle adet once leke oluyo ama 2 3 gn once 8gun oncesi olmamisti hemde lekenin devami yk oburunde devam ediyodu bu dun ck hafif bugun yne bi kac damla umutlanmakta istemiyorum kendimi hazirladm regle. hatta yarin olurum diye dr 3.gun gel demisti pazartesine randevu aldmbelki yerleşme kanamasıdır kız adet derken bebiş geliyormuş
Aynısı bana olmuştu en son adetten 1 hafta önce başlamıştı leke gibi sonra adet oldumama tam adet agrisi gbi sizlamalar basladi yani olursa sok olurum 3 4 aydir boyle adet once leke oluyo ama 2 3 gn once 8gun oncesi olmamisti hemde lekenin devami yk oburunde devam ediyodu bu dun ck hafif bugun yne bi kac damla umutlanmakta istemiyorum kendimi hazirladm regle. hatta yarin olurum diye dr 3.gun gel demisti pazartesine randevu aldm
aynen canim bide nasi biliyomusun akintinin ck acik kirmizi gbi olani ama camasira gecmiyo peceteye geliyo ck afedersn bn adet diye dusunuyorum yani yuzde 90Aynısı bana olmuştu en son adetten 1 hafta önce başlamıştı leke gibi sonra adet oldumbugünde günüm ama sadece leke geldi ama işte insan umur ediyo %1 ihtimal olsa bile
Bilmiyorum ya şuan çok stresliyim kendimi dışarı atsam fena olmaz hakkımızda hayırlısı rabbim ne zaman verirseaynen canim bide nasi biliyomusun akintinin ck acik kirmizi gbi olani ama camasira gecmiyo peceteye geliyo ck afedersn bn adet diye dusunuyorum yani yuzde 90
aynen canim bide nasi biliyomusun akintinin ck acik kirmizi gbi olani ama camasira gecmiyo peceteye geliyo ck afedersn bn adet diye dusunuyorum yani yuzde 90
Kızlar ben testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Hayırlısı bakalım. Artık adeti beklicem. Allahım ne zaman isterse o zaman verecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?