- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.261
üzülme canım aksam ben de çok ağladım ama elime bir şey geçmedi Allah tez zamanda nasip etsinKızlar ben testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Hayırlısı bakalım. Artık adeti beklicem. Allahım ne zaman isterse o zaman verecek inşallah.
Öyle canım en önemlisi sağlıklı olsun ve hayırlı evlat olsun.Uzulme saglikli hayirli olsunda beklemek muhim degil. 9 ay oldu benim icim yaniyor ama Allah buyuk diyorum
Sağol canım hepimizi hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun.üzülme canım aksam ben de çok ağladım ama elime bir şey geçmedi Allah tez zamanda nasip etsin
kan testimi yaptrdin canim yksa idrar testimi hayirlisi olsn canim bnim Allahim cumlemize hayirli vakitte versinKızlar ben testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Hayırlısı bakalım. Artık adeti beklicem. Allahım ne zaman isterse o zaman verecek inşallah.
Ay caniiimm hadi heyecan yaptim ben simdi insallah regl degil bebektir o bebekkizlar bugun sadece cok acik renk kirmizi damla gbi gldi o da peceteyle silince ay noluyo cozemedm ya bi adet olsamda rahatlasam artk byle damla leke falan pöff
İdrar testi yaptım canım ama sanmam bir yanlışlık olsun. Hayırlısı canım.kan testimi yaptrdin canim yksa idrar testimi hayirlisi olsn canim bnim Allahim cumlemize hayirli vakitte versin
yk tatlim ya regl bnce bebek olunca daha kisa suruyomus ve kirmizi olmuyomus leke bnden en sn kirmizi gldi hafif silince umutlar obur aya kaldi vardir bi hayir insAllahAy caniiimm hadi heyecan yaptim ben simdi insallah regl degil bebektir o bebek
bence beklemeye devam et gelmezse pazartesi tekrar yap canim kan testinde bile en guvenilir sonuc 3 gun gectikten snraymisİdrar testi yaptım canım ama sanmam bir yanlışlık olsun. Hayırlısı canım.
Canım daha var nasıl olsa aslında kullanım olarak adet gecikmesinden sonra yapmak lazım ama bizde sabırsızlık var bekle biraz daha derinKızlar ben testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Hayırlısı bakalım. Artık adeti beklicem. Allahım ne zaman isterse o zaman verecek inşallah.
Doğru ama umutlanmak istemiyorum. Hayırlısı ya.bence beklemeye devam et gelmezse pazartesi tekrar yap canim kan testinde bile en guvenilir sonuc 3 gun gectikten snraymis
Evet canım ama benim bat dündü zaten. Bugün yaptım bişey olsa çıkardı. büyük ihtimalle ben stres yapınca adetim gecikebiliyor. Ama umut işte...Canım daha var nasıl olsa aslında kullanım olarak adet gecikmesinden sonra yapmak lazım ama bizde sabırsızlık var bekle biraz daha derin
Nice güzel yaşlarahayirli sabahlar güzellikler bugun benim dogum gunumm yeni yasimda hepimiz icin hayirli zamanda hayirli bebekler diliyorum Allah her seyin en iyisini bilir elimizden geleni yapalim gerisini O'na birakalim
Dogum günün kutlu olsun canimm yeni yaşın umarim bütün isteklerini getirir en yakın zamanda da bebişine kavusursunhayirli sabahlar güzellikler bugun benim dogum gunumm yeni yasimda hepimiz icin hayirli zamanda hayirli bebekler diliyorum Allah her seyin en iyisini bilir elimizden geleni yapalim gerisini O'na birakalim
Kızlar ben sabah sabah kalktım gittim aldım testi eczacı kizinda bence hamilesn demesiyle bı gaz eve gelip testi yaptım aman Allahım ne göreyim soktayimAy çok heyecanlandım ne hissedeceğimi bilmiyorum aman amannn
İnşallah canım valla ben geçmesini bekleyemedim dün akşam mide bulantısı aşırı olunca direk gittim aldım testi seninde güzel haberlerini bekliyoruz canimmAyy hadi hayrlisi olsunn darisi basimizaa ins. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Coook sevindim bugun benim adetimin geceli 3.gunu ben hala test yapmadim inss hamileyimdir bendee
İnşallah canım valla ben geçmesini bekleyemedim dün akşam mide bulantısı aşırı olunca direk gittim aldım testi seninde güzel haberlerini bekliyoruz canimm
Valla heycani geçtim bu başka bı duygu ne hissedeceğimi bilmiyorum birde daha ilk denememizdi şok oldum hiç beklemiyordum çok şükür rabbim aratmadı Allahım herkese en kısa zamanda nasip etsin kız sen yine iyi beklemissin bende günüm gelmeden yaptımYaa cok heyecanli simdi 9 ay sonra annesinn ayy ne mutlu sana Allah korusun nazardann. Rabbim bekleyen kimsenin kucagini bos birakmasinnn .. bende bugun yapicam test bekleyemiycem daha fazla 2 gun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?