Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende yaptim test adetten 1 gun once sonuc negatif cikti simdi gun gecince tekrar yapicaam bilmiyorum benim 9 ay bitmek uzere cok bekledik kismet ekime kadar olmazsa doktora gidicem asilama falan bilmiyorm artk cok uzuluyorum

Bende yaptim test adetten 1 gun once sonuc negatif cikti simdi gun gecince tekrar yapicaam bilmiyorum benim 9 ay bitmek uzere cok bekledik kismet ekime kadar olmazsa doktora gidicem asilama falan bilmiyorm artk cok uzuluyorum
Üzülme canım kesinlikle naisp Rabbim nezaman nasipse ederse vakti gelince oluyor belki şuan söylemesi kolay diye içinden geciriyorsundur ama ben biseyin vakti geldiğinde olucagina eminim hayırlısı olsun en önemlisi o dua edeceğim senin için bol bol ve sana bir tavsiye ya musavvir gün içinde sirkeli bunu zikret hatta hamilelik te okunması gereken duaları araştır

hayirli sabahlar güzellikler bugun benim dogum gunumm yeni yasimda hepimiz icin hayirli zamanda hayirli bebekler diliyorum Allah her seyin en iyisini bilir elimizden geleni yapalim gerisini O'na birakalim
Dogum gunun kutlu olsun insallah bir sonrakinde bebisin de senle olur canim

Kızlar ben sabah sabah kalktım gittim aldım testi eczacı kizinda bence hamilesn demesiyle bı gaz eve gelip testi yaptım aman Allahım ne göreyim soktayim Ay çok heyecanlandım ne hissedeceğimi bilmiyorum aman amannn
Ne guzel... Tebrik ediyorum tadini cikarin

Çok sevindim canim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Demek ki belirtiler gercekmis bizim içinde dua et

Okuycam ins biliyorm uzulmemem gerekiyor ama elimde degil heran adet olucam diye odum kopuyor

Söylemeyim diyorum ama yine kendimi tutamıyorum son 7 Allah ım artık bu son olsun hepimiz için
Kuzuuuumm İnşallah inşallah inşallah inşallah

Allah'ım ol de Hayırlısı olsun ve ol De Sen ol dediğin zaman olacak ne olursun her koşulu her şartları yerine getiriyoruz .. Sadece ol De kurban olduğum ne olursunn
S sid16 Z zlm3434 sizin adınıza o kadar çok seviniyorum ki tebrik ederim tadını çıkarın .. İçten içe ama iç geçiriyorum nasip olacak mı bu duygular bana da diye

@kronikuykucu yeni yaşın sağlıklı sıhhatli huzurlu ve afiyetle en güzel mucize olan bebeginle olsun inşallah ..

Tabiki olacak emin olun bende aynı yollardan cok gectim. Ama şimdi bir kizim var diye mi bilmiyorum daha rahatim. Bende bir düşük bir kürtaj yasadim. Hamileliğimde hep tedirgindim acaba yaşıyor mudur kalbi atıyor mudur. Öğrendim ki her şey nasip. ol deyince oluyor.

Canımmm çok teşekkür ederim rabbim nasip edecek ve tabikide sende bu duyguları Allah'ın izni ile yasiyacaksin bol bol dua et ve Allah gelene razı ol vardır Rabbimin bı bildiği

Canımmm çok teşekkür ederim rabbim nasip edecek ve tabikide sende bu duyguları Allah'ın izni ile yasiyacaksin bol bol dua et ve Allah gelene razı ol vardır Rabbimin bı bildiği
Kızlar naptınız yumurtlama gününde mi yaptınız nasıl denk getirdiniz yahu buarada tebrik ederim

hayirli sabahlar güzellikler bugun benim dogum gunumm yeni yasimda hepimiz icin hayirli zamanda hayirli bebekler diliyorum Allah her seyin en iyisini bilir elimizden geleni yapalim gerisini O'na birakalim
Doğum günün kutlu olsun canım. Bütün dileklerinin gerçekleşeceği yeni bir yaşın olsun.

Bu arada bana kırmızı kart çıktı az önce. Bir dahakine adetim 5 gün geçsin öyle test yapıcam. Dayanabilirsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…