- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.301
Nice güzel yaşlaraSeneye bebeğinle karşılarsın inşallah yeni yaşını
Dogum günün kutlu olsun canimm yeni yaşın umarim bütün isteklerini getirir en yakın zamanda da bebişine kavusursun
Dogum gunun kutlu olsun insallah bir sonrakinde bebisin de senle olur canim
Doğum günün kutlu olsun canım. Bütün dileklerinin gerçekleşeceği yeni bir yaşın olsun.
tesekkur ederim canimm hep birlikte bebisli yillariniz olsnKuzuuuumm İnşallah inşallah inşallah inşallah
Allah'ım ol de Hayırlısı olsun ve ol De Sen ol dediğin zaman olacak ne olursun her koşulu her şartları yerine getiriyoruz .. Sadece ol De kurban olduğum ne olursunn
@sid16 Z zlm3434 sizin adınıza o kadar çok seviniyorum ki tebrik ederim tadını çıkarın .. İçten içe ama iç geçiriyorum nasip olacak mı bu duygular bana da diye
@kronikuykucu yeni yaşın sağlıklı sıhhatli huzurlu ve afiyetle en güzel mucize olan bebeginle olsun inşallah ..
canimm bnmde 3 gndur leke geldi yarin kesin hastayim kirmizi cnku uzulme canim bnim hakkimizda hayirlisi olsn canimBu arada bana kırmızı kart çıktı az önce. Bir dahakine adetim 5 gün geçsin öyle test yapıcam. Dayanabilirsem...
Teşekkür ederim canım tez zamanda sanada nasip etsin Rabbim
Canım hayırlı olsun sağlıcakla ku ağına alirsin insallaKızlar ben sabah sabah kalktım gittim aldım testi eczacı kizinda bence hamilesn demesiyle bı gaz eve gelip testi yaptım aman Allahım ne göreyim soktayimAy çok heyecanlandım ne hissedeceğimi bilmiyorum aman amannn
Fotoğrafı kes öyle paylaş canım sadece çizgi kismini yüklesen yeter . Ama tebrik ederim hamilesin canimmm .. Bhcg var ki çizgi çıkıyor öyle düşünüyorum. .Arkadaslar test yaptim 2. Cizgi coook silik sizce nedir ? Fotogragi paylasamiyorum icerik fazla diyor nasil gondericm
Canım ya sanırım hamilesin hemen sabah kan testi yaptır ya da bir tane daha idrar testi yap bence ay hadi bakalım 9 aydan sonra inşallah bize 1 senelikleri Rabbim güldürür
ay hadi hayirli olsn canim kan testi yapar yapma haber ver bize de ilk ayindi dimi yanlis hatrlamiyosamAyy cok heyecanliyim hala agliyorum mutluluktaan . Kan testi yaptiricaam esimle tum gece bebegin hayalini kurduk simdi uykudan uyanmak bilmiyor . Mujde bile veremedim cok felaket bi duygu Allah hepinize yasatsin kac saattir agliyorum. Ins hamileyimdirr cok istedim bir dua okudum hep. Eger ki hamileysem onu burda paylasicaam. Ins sizlernde olurr
Hadi inşallah mutlu haberlerini alırızAllah askina bakin sabah ezaniyla yaptimmm sonuc nedir 9 aydir bekledim saatlerdir agliyorum .s
Hayırlı olsun :)Allah askina bakin sabah ezaniyla yaptimmm sonuc nedir 9 aydir bekledim saatlerdir agliyorum .s
Hamilesin canimmm Benim tebrik ederim çok sevindim bekleyişin son buldu inşallahAllah askina bakin sabah ezaniyla yaptimmm sonuc nedir 9 aydir bekledim saatlerdir agliyorum .s
Aminnn İnşallah .. Sağlıklı bir gebelikle .. Rahimize sım sıkı tutunarak vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli olarak kavusalim yavrularimiza .. Daha gelmeden çok sevdim ..Canım ya sanırım hamilesin hemen sabah kan testi yaptır ya da bir tane daha idrar testi yap bence ay hadi bakalım 9 aydan sonra inşallah bize 1 senelikleri Rabbim güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?