Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nice güzel yaşlara Seneye bebeğinle karşılarsın inşallah yeni yaşını

Dogum günün kutlu olsun canimm yeni yaşın umarim bütün isteklerini getirir en yakın zamanda da bebişine kavusursun

Dogum gunun kutlu olsun insallah bir sonrakinde bebisin de senle olur canim

kronikuykucu bebisim dogum gunun kutlu olsuun

Doğum günün kutlu olsun canım. Bütün dileklerinin gerçekleşeceği yeni bir yaşın olsun.

cok tesekkur ederim arkadaslarim mesajlariniza dualariniza Rabbim cumlemize hayirli dualarimizi yasamayi nasip etsin Allah razi olsn

tesekkur ederim canimm hep birlikte bebisli yillariniz olsn

Arkadaslar test yaptim 2. Cizgi coook silik sizce nedir ? Fotogragi paylasamiyorum icerik fazla diyor nasil gondericm

CherryBlossom90 canım benim amininşallh en yakın zamanda yüzlerimiz güler Rabbim o kasar derinden içten du ediyorum ki biliyorum tabiki Rabbim en güzel zamanda nasip edecek ya sağlıksız bir bebek olsa aklıfikri yerinde sağlığı yerinde bir bebeğimiz en güzel zamanda olacak ve inşallah bu ay olacak (olumlama yapalım ) AMİN

Kızlar ben sabah sabah kalktım gittim aldım testi eczacı kizinda bence hamilesn demesiyle bı gaz eve gelip testi yaptım aman Allahım ne göreyim soktayim Ay çok heyecanlandım ne hissedeceğimi bilmiyorum aman amannn
Canım hayırlı olsun sağlıcakla ku ağına alirsin insalla

Arkadaslar test yaptim 2. Cizgi coook silik sizce nedir ? Fotogragi paylasamiyorum icerik fazla diyor nasil gondericm
Fotoğrafı kes öyle paylaş canım sadece çizgi kismini yüklesen yeter . Ama tebrik ederim hamilesin canimmm .. Bhcg var ki çizgi çıkıyor öyle düşünüyorum. .

Canım ya sanırım hamilesin hemen sabah kan testi yaptır ya da bir tane daha idrar testi yap bence ay hadi bakalım 9 aydan sonra inşallah bize 1 senelikleri Rabbim güldürür

Canım ya sanırım hamilesin hemen sabah kan testi yaptır ya da bir tane daha idrar testi yap bence ay hadi bakalım 9 aydan sonra inşallah bize 1 senelikleri Rabbim güldürür

Ayy cok heyecanliyim hala agliyorum mutluluktaan . Kan testi yaptiricaam esimle tum gece bebegin hayalini kurduk simdi uykudan uyanmak bilmiyor . Mujde bile veremedim cok felaket bi duygu Allah hepinize yasatsin kac saattir agliyorum. Ins hamileyimdirr cok istedim bir dua okudum hep. Eger ki hamileysem onu burda paylasicaam. Ins sizlernde olurr

ay hadi hayirli olsn canim kan testi yapar yapma haber ver bize de ilk ayindi dimi yanlis hatrlamiyosam

gunaydin kizlarrr ck sinir bozucu bi durumdayims ya 4 gundur leke geliyo tamam adet olacagim kesinlesti de nerde bu adet normalde 4agustosta olcaktim daha bugunle 6gun var simdi bile ama 4 gundur lekeliyim olsn bitsin yaa

Aminnn İnşallah .. Sağlıklı bir gebelikle .. Rahimize sım sıkı tutunarak vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli olarak kavusalim yavrularimiza .. Daha gelmeden çok sevdim ..

Kızlar merhaba,
Yorumlayabilir misiniz yeterince koyu mu sizce yoksa daha da koyulaşacak mı

Eklentiler

• IMG_2945.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…