- 1 Temmuz 2017
- 115
- 99
- 28
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.321
Daha var c çizgisiyle yaklaşık aynı olması lazım forumda görebilirsin benim buraya koydugumdanKızlar merhaba,
Yorumlayabilir misiniz yeterince koyu mu sizce yoksa daha da koyulaşacak mı
Tamm canım teşekkür ederimDaha var c çizgisiyle yaklaşık aynı olması lazım forumda görebilirsin benim buraya koydugumdan
Ayy cok heyecanliyim hala agliyorum mutluluktaan . Kan testi yaptiricaam esimle tum gece bebegin hayalini kurduk simdi uykudan uyanmak bilmiyor . Mujde bile veremedim cok felaket bi duygu Allah hepinize yasatsin kac saattir agliyorum. Ins hamileyimdirr cok istedim bir dua okudum hep. Eger ki hamileysem onu burda paylasicaam. Ins sizlernde olurr[/QUOTE
Canim sen okudugun duayi hemen paylasta biz hemen baslayalim tatlim bir an once ve tebrik ederim insallah kan degerinde cok guzel cikar canim bizlerede dua et
Kac gun var gulum adetine belki bebisin yerlesiyodur belli mi olurkizceler nasilsinizz bugun 4.gun bitti lekeli hala da gelmedi tam anlamiyla regl ck sinirim bzuluyo byle ya bekle bekle
4 agustos canim reglm ama bildigin kirmizi renk geldi en sn leke ama devami yok cok sinir bozucu ya 4 gundur habire wc deyimKac gun var gulum adetine belki bebisin yerlesiyodur belli mi olur
Google gorsele yerlesme kanamasi diye yaz bi canim ornekleri var renkleri degisik degisik olabiliyormus bu konuda pek bilgim yok ama ne zaman olur nasil olur bilmiyorum ama kesik kesik olmasi aklima onu getirdi hayirlisi olsun4 agustos canim reglm ama bildigin kirmizi renk geldi en sn leke ama devami yok cok sinir bozucu ya 4 gundur habire wc deyim
tesekkur ederim canim baktimda benim lekeler ilk basta daha oncekiler gbi degildi kahve rengiydi bide adetime on gun kala diye suphelenmistim ama snra dun bugun ve bgn gelen hani adet oncesi kirmizi akinti gbi okur ya oyle koyu renk yani o gorsellerdeki gbi degil yani ama bi turlu baslayamadi normalde de zaten adetime daha 5 gun var madem gelmicektin gununde gelseydin diyorum ck gicik bise ya kistten dolayi oluyomus bu erken lekelenmelerGoogle gorsele yerlesme kanamasi diye yaz bi canim ornekleri var renkleri degisik degisik olabiliyormus bu konuda pek bilgim yok ama ne zaman olur nasil olur bilmiyorum ama kesik kesik olmasi aklima onu getirdi hayirlisi olsun
Olabilir canim benim temelli geliverse sende rahat edersin de bu sinir bozucu bi durum gercektentesekkur ederim canim baktimda benim lekeler ilk basta daha oncekiler gbi degildi kahve rengiydi bide adetime on gun kala diye suphelenmistim ama snra dun bugun ve bgn gelen hani adet oncesi kirmizi akinti gbi okur ya oyle koyu renk yani o gorsellerdeki gbi degil yani ama bi turlu baslayamadi normalde de zaten adetime daha 5 gun var madem gelmicektin gununde gelseydin diyorum ck gicik bise ya kistten dolayi oluyomus bu erken lekelenmeler
hayirlisi olsn canim bnim insAllah agustos bizim ayimiz Allahin izniyleHerkese gunaydinlar güne kırmızılarla başlamış bulunmaktayim bu ay da olmadıModum çoraplar ve sıcak su torbası
Gunaydin canimm uzulmee insallah en hayirli zamani bekliyordur yavrun gelmek icin ben uzulmuyorum artik hem cok istiyorum ama agzimda tek dua Allahim herseyin hayirlisini nasip et diyorum . Sonra dusununce demekki daha degil diyorumHerkese gunaydinlar güne kırmızılarla başlamış bulunmaktayim bu ay da olmadıModum çoraplar ve sıcak su torbası
İnşallah canim vardir rabbimin bildigi diyorum artik uzulunce aglayinca isyan ediyormusum gibi geliyor o yuzden tepkisizim insallah bize de isteyen herkese de nasip eder allahim saglikli hayirli evlat.. Bakalim ne zaman nasip olcak bizeGunaydin canimm uzulmee insallah en hayirli zamani bekliyordur yavrun gelmek icin ben uzulmuyorum artik hem cok istiyorum ama agzimda tek dua Allahim herseyin hayirlisini nasip et diyorum . Sonra dusununce demekki daha degil diyoruminaniyorum ki birgun bizde burada hamileyim yazicaz
İnsallah canim agustos ayi hepimizin ugurlu ayi olsun ve hepimiz sirasiyla bebek haberleri verelim de artik bebeklerimizin gelisimini karnimizin ne kadar büyüdüğünü falan konuşalim insallah..hayirlisi olsn canim bnim insAllah agustos bizim ayimiz Allahin izniyle
Hayırlısi olsun canim umudunu kesme. Bence ne zaman düşünmeyi bırakacaz o zaman olacakHerkese gunaydinlar güne kırmızılarla başlamış bulunmaktayim bu ay da olmadıModum çoraplar ve sıcak su torbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?