Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olanları ayrıca tebrik ederim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsun böyle güzel duyguları yaşayalım

kizceler nasilsinizz bugun 4.gun bitti lekeli hala da gelmedi tam anlamiyla regl ck sinirim bzuluyo byle ya bekle bekle

4 agustos canim reglm ama bildigin kirmizi renk geldi en sn leke ama devami yok cok sinir bozucu ya 4 gundur habire wc deyim
Google gorsele yerlesme kanamasi diye yaz bi canim ornekleri var renkleri degisik degisik olabiliyormus bu konuda pek bilgim yok ama ne zaman olur nasil olur bilmiyorum ama kesik kesik olmasi aklima onu getirdi hayirlisi olsun

Google gorsele yerlesme kanamasi diye yaz bi canim ornekleri var renkleri degisik degisik olabiliyormus bu konuda pek bilgim yok ama ne zaman olur nasil olur bilmiyorum ama kesik kesik olmasi aklima onu getirdi hayirlisi olsun
tesekkur ederim canim baktimda benim lekeler ilk basta daha oncekiler gbi degildi kahve rengiydi bide adetime on gun kala diye suphelenmistim ama snra dun bugun ve bgn gelen hani adet oncesi kirmizi akinti gbi okur ya oyle koyu renk yani o gorsellerdeki gbi degil yani ama bi turlu baslayamadi normalde de zaten adetime daha 5 gun var madem gelmicektin gununde gelseydin diyorum ck gicik bise ya kistten dolayi oluyomus bu erken lekelenmeler

Olabilir canim benim temelli geliverse sende rahat edersin de bu sinir bozucu bi durum gercekten

Iyi geceler arkadaslar hamile olanlari tebrik ederim hayirli olsunn darisi basimizaa bende yumurtlamayi akintiyla takp edip degerlendirdim ama olmayacak bu ayda cok denemedk zaten doktor yolu yakindir bana

Herkese gunaydinlar güne kırmızılarla başlamış bulunmaktayim bu ay da olmadıModum çoraplar ve sıcak su torbası

Herkese gunaydinlar güne kırmızılarla başlamış bulunmaktayim bu ay da olmadıModum çoraplar ve sıcak su torbası
Gunaydin canimm uzulmee insallah en hayirli zamani bekliyordur yavrun gelmek icin ben uzulmuyorum artik hem cok istiyorum ama agzimda tek dua Allahim herseyin hayirlisini nasip et diyorum . Sonra dusununce demekki daha degil diyorum inaniyorum ki birgun bizde burada hamileyim yazicaz

İnşallah canim vardir rabbimin bildigi diyorum artik uzulunce aglayinca isyan ediyormusum gibi geliyor o yuzden tepkisizim insallah bize de isteyen herkese de nasip eder allahim saglikli hayirli evlat.. Bakalim ne zaman nasip olcak bize

hayirlisi olsn canim bnim insAllah agustos bizim ayimiz Allahin izniyle
İnsallah canim agustos ayi hepimizin ugurlu ayi olsun ve hepimiz sirasiyla bebek haberleri verelim de artik bebeklerimizin gelisimini karnimizin ne kadar büyüdüğünü falan konuşalim insallah..

Günaydın kızlar. Son bir hafta beklemedeyim. Ne kadar kendimi dinlememeye çalışsamda 9 gün varken adet ağrısı gibi ağrıyla sabahı ettim. Bu kadar erken gelmeyeceğine göre. Psikolojik falan herhalde

arkadaslar bi sorum var dr hani yumurta takibi yapiyomus ya bunu karindan ultrasonlami yapiyo yoksa vajinal ultrasonlami? bide mesela 3 gunde bir mi gel diyo su gun gel mi diyo nasi yapiyo merak ettim bana adetin 3.gunu gel testleri yaparz ve yumurta buyutme ilaci verrim ddim yani bu klomen dedikleri o ilacmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…