Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam kafamdaki soru olmus canim bnde bunlari merak ediyorum

Kızlar güzel günler diliyorum hepimize artık son günlerim 0 belirtim var ama yine de umut etmek istiyorum. Rabbim en yakın zamanda bize de nasip etsin artık. İçimden bir ses yine aynı senaryoyu yaşayacağımı söylüyor ama bakalım. Artık bazen dayanamadığımı farkediyorum. Off offf

Tam kafamdaki soru olmus canim bnde bunlari merak ediyorum

Kızlar şöyleki adetinizin 3. Günü gitmenin nedeni yumurtalıklara bakıyor ama neyine çok da bilmiyorum daha sonra adet bitiminden sonra 2 ya da 3 gün arayla gidiyorsunuz ve yumurtanızın büyüyüp büyümediğini ya da ne kadar büyüdüğünü gözlemliyor sonra eğer çatlamazsa yumurtanın kalitesi düşmesin diye çatlatma iğnesi veriyor ve ilişkiyi 36 saat sonra öneriyor

Bunun haricinde klomen de de bu işlemi yapıyor o da bir nevi dış takviye yumurtalarınızı büyütmek için ama hapla bir kaç yumurta oluştuğu ve çatladığı için çoğul gebelik ihtimali artıyor BEN BÖYLE BİLİYORUM

merhaba arkadaşlar.Haftasonu taşınma telaşı derken bakamadım hiç sayfaya.Hamişleri çooook tebrik ederim cok sevindim darısı bizim başımıza.Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.Hmişlerin varmı bize verecekleri tüyolar

Bu arada bat 4 gün var.kasıklarda hiiiç agrı sızı yok.gecen ay falan cok sancım vardı.ama koku hassasiyetim belirgin bi şekilde var fakat üşütmüşümdür diyorum.bebek beklemiyorum bu ay taşınma sırasında zaten tutunması imkansız gibi bi,şeydi ağır iş yaptım baya yordum kendimi bu aydan ümit yok.yeni ew ugurlu gelir inşallah kızlar

merhaba kızlar bu gün regl bitiyor salı günü 16 mm yumurta vardı oda regl döneminde çatladı boşa gitti sanırım peki şunu merak ediyorum hastalığım 11 gün geciktiği için yumurtlama döneminde oldum bu ay umut bitti mi yani yoksa yeniden yumurta oluşur mu

bat ne zaman canım

canim bugun 5.gunum lekeli geziyorum cildircam resmen ilk basta kahve leke geldi 2 gun snra acik kirmizi 2 gndurde iste peceteye kirmizi renk leke geliyo ama hala normal adet yk yerlesme falan degil normal regl ama niye hala gelmedi bilmiyorum

canim bugun 5.gunum lekeli geziyorum cildircam resmen ilk basta kahve leke geldi 2 gun snra acik kirmizi 2 gndurde iste peceteye kirmizi renk leke geliyo ama hala normal adet yk yerlesme falan degil normal regl ama niye hala gelmedi bilmiyorum
Gecen ay da benim ilk 3 gün var yok arası olu sonra normal geldi tatlım ama senin neredeyse 1 hafta erkwn gelmiş oluyo buda ilginç yaniacabamı demeden alıkoyamıyorum kendimi ewde varsa bi test yap bakalım yarın ilk idrarla

Bnm bat 4 agustos ve hissediyorum adet olacam kesinlikle, zpek deneyemedik bu ay
canim valla bende hiç bi belirti yok ne göğüslerde ne midemde, kaşıklarımda kramp bile yok bu ay düzgün birliktelik yaşayamadık zaten :))

Ayy belli olmaz valla canim bi test mi yapsan acabaaa

İlginçtir bendede agrı sızı yok.korunmayı bıraktıgımızdan beri heray kasıklarım cok sancıyodu batıyodu.bu ay tık yok bide ovulasyonla denedim bu ay ama fos cıkcak gibi batlarımız aynı

Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

Kimlerde hangi belirti var kızlar.

İlginçtir bendede agrı sızı yok.korunmayı bıraktıgımızdan beri heray kasıklarım cok sancıyodu batıyodu.bu ay tık yok bide ovulasyonla denedim bu ay ama fos cıkcak gibi batlarımız aynı
Aynen yaa diğer aylarda kaşıklarımda agri oluyordu ama bu ay hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…