- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.341
Tam kafamdaki soru olmus canim bnde bunlari merak ediyorumarkadaslar bi sorum var dr hani yumurta takibi yapiyomus ya bunu karindan ultrasonlami yapiyo yoksa vajinal ultrasonlami? bide mesela 3 gunde bir mi gel diyo su gun gel mi diyo nasi yapiyo merak ettim bana adetin 3.gunu gel testleri yaparz ve yumurta buyutme ilaci verrim ddim yani bu klomen dedikleri o ilacmi?
arkadaslar bi sorum var dr hani yumurta takibi yapiyomus ya bunu karindan ultrasonlami yapiyo yoksa vajinal ultrasonlami? bide mesela 3 gunde bir mi gel diyo su gun gel mi diyo nasi yapiyo merak ettim bana adetin 3.gunu gel testleri yaparz ve yumurta buyutme ilaci verrim ddim yani bu klomen dedikleri o ilacmi?
Tam kafamdaki soru olmus canim bnde bunlari merak ediyorum
Hamile misinizz merake ttimHayır çok değil peceteyle silince geliyo sadece ama adet sancısı gibi sancim var ayakta duramıyorum yani sabah beri ağlıyorum sancidan
Beklemedeyim kuzum bat 8 ağustos
umudunu yitirme tatlımBeklemedeyim kuzum bat 8 ağustosama pek umutlu değilim bu ay düzenli birliktelik olmadı malesef nasip bakalım
bat ne zaman canımKızlar güzel günler diliyorum hepimize artık son günlerim 0 belirtim var ama yine de umut etmek istiyorum. Rabbim en yakın zamanda bize de nasip etsin artık. İçimden bir ses yine aynı senaryoyu yaşayacağımı söylüyor ama bakalım. Artık bazen dayanamadığımı farkediyorum. Off offf
canim bugun 5.gunum lekeli geziyorum cildircam resmen ilk basta kahve leke geldi 2 gun snra acik kirmizi 2 gndurde iste peceteye kirmizi renk leke geliyo ama hala normal adet yk yerlesme falan degil normal regl ama niye hala gelmedi bilmiyorumkronikuykucu 4 ağustos
Y Yudumluksevgi 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
kızlar bata son 4 günümüz kaldı ne durumdasınız.bende ağrı sızı yok hiç bişey yok sadece midem hassaslaştı koku duyarlılığım arttı sanki sizlerde ne var ne yok
Gecen ay da benim ilk 3 gün var yok arası olu sonra normal geldi tatlım ama senin neredeyse 1 hafta erkwn gelmiş oluyo buda ilginç yaniacabamı demeden alıkoyamıyorum kendimi ewde varsa bi test yap bakalım yarın ilk idrarlacanim bugun 5.gunum lekeli geziyorum cildircam resmen ilk basta kahve leke geldi 2 gun snra acik kirmizi 2 gndurde iste peceteye kirmizi renk leke geliyo ama hala normal adet yk yerlesme falan degil normal regl ama niye hala gelmedi bilmiyorum
canim valla bende hiç bi belirti yok ne göğüslerde ne midemde, kaşıklarımda kramp bile yok bu ay düzgün birliktelik yaşayamadık zaten :))kronikuykucu 4 ağustos
Y Yudumluksevgi 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
kızlar bata son 4 günümüz kaldı ne durumdasınız.bende ağrı sızı yok hiç bişey yok sadece midem hassaslaştı koku duyarlılığım arttı sanki sizlerde ne var ne yok
Ayy belli olmaz valla canim bi test mi yapsan acabaaacanim bugun 5.gunum lekeli geziyorum cildircam resmen ilk basta kahve leke geldi 2 gun snra acik kirmizi 2 gndurde iste peceteye kirmizi renk leke geliyo ama hala normal adet yk yerlesme falan degil normal regl ama niye hala gelmedi bilmiyorum
İlginçtir bendede agrı sızı yok.korunmayı bıraktıgımızdan beri heray kasıklarım cok sancıyodu batıyodu.bu ay tık yok bide ovulasyonla denedim bu ay ama fos cıkcak gibi batlarımız aynıBnm bat 4 agustos ve hissediyorum adet olacam kesinlikle, zpek deneyemedik bu ay
canim valla bende hiç bi belirti yok ne göğüslerde ne midemde, kaşıklarımda kramp bile yok bu ay düzgün birliktelik yaşayamadık zaten :))
Aynen yaa diğer aylarda kaşıklarımda agri oluyordu ama bu ay hiçbir şey yokİlginçtir bendede agrı sızı yok.korunmayı bıraktıgımızdan beri heray kasıklarım cok sancıyodu batıyodu.bu ay tık yok bide ovulasyonla denedim bu ay ama fos cıkcak gibi batlarımız aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?