- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.361
Benim regliden sonra bir iliski oldu birde yumurtlama doneminde 2 3 iliski oldu bat 14 agustos yaziyor ama duzensiz yani regli ama 3 4 gundur yumurtadan tiksiniyorum cok kotu kokuyor bana ara ara migde bulantim oluyor usutme diyorum ama esim yok yok sen hamilesin diyor kesin diyor surekli hrseye oguruyosun diyo ha kendi belirtilerime gelirse sol kasikta bir sislik gibi batma var bulanti hali az gogus uclarim sizliyor ve tabiki halsizlikten olucem klimi kipirdatmak isteniyormHamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?
Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
Kimlerde hangi belirti var kızlar.
Tamamen hiç yok olmaz tatlım sadece silikleşiyo ikinci çizgiKızlar ovu testi yumrtlama bittikten sonra yapılsa 2. Çizgi çıkması normal mi? Tamamen ne zaman yok olur çift çizgi
Aynıymış bat tarihlerimiz canım. Benim ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarım var. Göğüs hassasiyetide mevcut. Bir de akıntım var. Onunda renginden şüpheliyim enfeksiyon mu diye. Bakalım hayırlısı hakkımızdaBeklemedeyim kuzum bat 8 ağustosama pek umutlu değilim bu ay düzenli birliktelik olmadı malesef nasip bakalım
Gecen ay da benim ilk 3 gün var yok arası olu sonra normal geldi tatlım ama senin neredeyse 1 hafta erkwn gelmiş oluyo buda ilginç yaniacabamı demeden alıkoyamıyorum kendimi ewde varsa bi test yap bakalım yarın ilk idrarla
Ayy belli olmaz valla canim bi test mi yapsan acabaaa
kronikuykucu 4 ağustos
@Mernur1325 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
kızlar bata son 4 günümüz kaldı ne durumdasınız.bende ağrı sızı yok hiç bişey yok sadece midem hassaslaştı koku duyarlılığım arttı sanki sizlerde ne var ne yok
bat ne zaman canım
Yumurtlaman ne zaman oldu ki ? Adetten sonra kaçıncı gunundesin ?Benim regliden sonra bir iliski oldu birde yumurtlama doneminde 2 3 iliski oldu bat 14 agustos yaziyor ama duzensiz yani regli ama 3 4 gundur yumurtadan tiksiniyorum cok kotu kokuyor bana ara ara migde bulantim oluyor usutme diyorum ama esim yok yok sen hamilesin diyor kesin diyor surekli hrseye oguruyosun diyo ha kendi belirtilerime gelirse sol kasikta bir sislik gibi batma var bulanti hali az gogus uclarim sizliyor ve tabiki halsizlikten olucem klimi kipirdatmak isteniyorm
Az lh hep vardır onun kaybolmasını bekleme dedim ya adetine üç gün varken yap diye ..Kızlar ovu testi yumrtlama bittikten sonra yapılsa 2. Çizgi çıkması normal mi? Tamamen ne zaman yok olur çift çizgi
Sen Doktora mutlaka görün çünkü leke genelde kist bak geçen ay Bata bir hafta kala üç gün lekelendim kisttenmis hemen soğan suyu içtim beş gün geçti Neyseki çok şükür birde onunla uğraşmak zorunda kalmadım ..reglden emin oldugum icin yapmiyorum test kizlar cunku gecen 2 ayda boyle 3 gun falan leke geldi ama soyle bi fark vardi adet gunume 2 3 gun kala leke gelmisti yani,bunda 10 gn evvelden leke. carsambaya kadar beklicem olmazsa test yaparim zaten beklenen adet gununde olmazsamda dr a gtmeyi dusunuyorum cunku hic hayatimda adetim gecmemistir yani
Bende daha yumurtlama +4 gün oldu 8. Gün olduğunda gogusum ağrımaya başlarsa hamileyim diyeceğim deli gibi onu bekliyorum olsa da desem evet tuttuuu Elhamdulillah.. Onun haricinde kasık ağrısına falan önem vermiyorum artık çünkü hep var gibi bir şey .. Ama goguslerim dokunamayacak duruma gelirse tamammdirrr .. Umutla öyle olmasını bekliyorum .. Bu ay kendimce öbür aylardan daha çok beklenti icerisindeyim .. İnşallah Ol de Allah'ım ...
kistim var zaten canim bnim sol yumurtalikta.iki kutu duphaston ictim iste adet olunca 3.gunu gel ddi bi olabilsem tam gidecem deSen Doktora mutlaka görün çünkü leke genelde kist bak geçen ay Bata bir hafta kala üç gün lekelendim kisttenmis hemen soğan suyu içtim beş gün geçti Neyseki çok şükür birde onunla uğraşmak zorunda kalmadım ..
Aynen ya bu ay kimsede belirti yokdemekki bende agrı sızı yok farklı bi ay yaşıyoruz sonu hayırlı olsun inşallahCanım merhaba. Valla bende 0 belirti ya. Bilmiyorum ne olacak? Ne bulantı ne göğüs ağrısı ne batma ne halsizlik ne başka bir şey. Ama ne var biliyor musunuz? Çok istiyorum ya kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama istiyorum ah Allah'ım ah
O zamandır istiyor musun canım Masha Allah nasıl dayandin bu kadar ? Benim iki yıl oldu kenara para koyuyorum tüp bebek için daha bekleyecek gücüm kalmadığından.. Hiç tüp bebek düşündün mu? En azından dollenip direk rahime yerleştiriyorlar..Bende 4 buçuk senedir bekliyorum inş bu ay olur hiç umudum yok ama benide ekleyin kızlar 16 agustos
Al benden De o kadar .. Tek fark uyanık olduğum sürenin yarısından fazlası aklımda ..Amin canım inşallah ya bilmiyorum bu ay düşünmüyorum biraz da sadece çevremde muhabbeti açılınca geriliyorum ve ortamdan uzaklaşıyorum hemen çünkü insanların salakça konuşmaları sinirlerimi bozuyor
Üç kez klomen kullandım bikez aşılama yapıldı hepside negatifti eşimin sperm sayısı düşüktü üç ay önce 15 milyondu %17 hareketliydi dün yapılan test test 56milyon çıktı %40 hareketli bir kaç ay dnicez normal yolla olmassa gidicem tekrar doktoraO zamandır istiyor musun canım Masha Allah nasıl dayandin bu kadar ? Benim iki yıl oldu kenara para koyuyorum tüp bebek için daha bekleyecek gücüm kalmadığından.. Hiç tüp bebek düşündün mu? En azından dollenip direk rahime yerleştiriyorlar..
Sen aşılama yaptırdım mı tüp bebek yaptiricnO zamandır istiyor musun canım Masha Allah nasıl dayandin bu kadar ? Benim iki yıl oldu kenara para koyuyorum tüp bebek için daha bekleyecek gücüm kalmadığından.. Hiç tüp bebek düşündün mu? En azından dollenip direk rahime yerleştiriyorlar..
Bende akıntı var canım iç çamaşırımda ıslaklık olucak derecede onun haricinde bi farklılık yokAynıymış bat tarihlerimiz canım. Benim ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarım var. Göğüs hassasiyetide mevcut. Bir de akıntım var. Onunda renginden şüpheliyim enfeksiyon mu diye. Bakalım hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?