Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim regliden sonra bir iliski oldu birde yumurtlama doneminde 2 3 iliski oldu bat 14 agustos yaziyor ama duzensiz yani regli ama 3 4 gundur yumurtadan tiksiniyorum cok kotu kokuyor bana ara ara migde bulantim oluyor usutme diyorum ama esim yok yok sen hamilesin diyor kesin diyor surekli hrseye oguruyosun diyo ha kendi belirtilerime gelirse sol kasikta bir sislik gibi batma var bulanti hali az gogus uclarim sizliyor ve tabiki halsizlikten olucem klimi kipirdatmak isteniyorm

Kızlar ovu testi yumrtlama bittikten sonra yapılsa 2. Çizgi çıkması normal mi? Tamamen ne zaman yok olur çift çizgi

Beklemedeyim kuzum bat 8 ağustos ama pek umutlu değilim bu ay düzenli birliktelik olmadı malesef nasip bakalım
Aynıymış bat tarihlerimiz canım. Benim ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarım var. Göğüs hassasiyetide mevcut. Bir de akıntım var. Onunda renginden şüpheliyim enfeksiyon mu diye. Bakalım hayırlısı hakkımızda

Ayy belli olmaz valla canim bi test mi yapsan acabaaa

reglden emin oldugum icin yapmiyorum test kizlar cunku gecen 2 ayda boyle 3 gun falan leke geldi ama soyle bi fark vardi adet gunume 2 3 gun kala leke gelmisti yani,bunda 10 gn evvelden leke. carsambaya kadar beklicem olmazsa test yaparim zaten beklenen adet gununde olmazsamda dr a gtmeyi dusunuyorum cunku hic hayatimda adetim gecmemistir yani

bat ne zaman canım

Canım merhaba. Valla bende 0 belirti ya. Bilmiyorum ne olacak? Ne bulantı ne göğüs ağrısı ne batma ne halsizlik ne başka bir şey. Ama ne var biliyor musunuz? Çok istiyorum ya kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama istiyorum ah Allah'ım ah

Yumurtlaman ne zaman oldu ki ? Adetten sonra kaçıncı gunundesin ?

Bende daha yumurtlama +4 gün oldu 8. Gün olduğunda gogusum ağrımaya başlarsa hamileyim diyeceğim deli gibi onu bekliyorum olsa da desem evet tuttuuu Elhamdulillah.. Onun haricinde kasık ağrısına falan önem vermiyorum artık çünkü hep var gibi bir şey .. Ama goguslerim dokunamayacak duruma gelirse tamammdirrr .. Umutla öyle olmasını bekliyorum .. Bu ay kendimce öbür aylardan daha çok beklenti icerisindeyim .. İnşallah Ol de Allah'ım ...

Sen Doktora mutlaka görün çünkü leke genelde kist bak geçen ay Bata bir hafta kala üç gün lekelendim kisttenmis hemen soğan suyu içtim beş gün geçti Neyseki çok şükür birde onunla uğraşmak zorunda kalmadım ..

Hadi bakalım hayatım Allah ım nasip eder bu ay inşallah canım benim hem sana hem bana

kistim var zaten canim bnim sol yumurtalikta.iki kutu duphaston ictim iste adet olunca 3.gunu gel ddi bi olabilsem tam gidecem de

Aynen ya bu ay kimsede belirti yokdemekki bende agrı sızı yok farklı bi ay yaşıyoruz sonu hayırlı olsun inşallah

Bende 4 buçuk senedir bekliyorum inş bu ay olur hiç umudum yok ama benide ekleyin kızlar 16 agustos
O zamandır istiyor musun canım Masha Allah nasıl dayandin bu kadar ? Benim iki yıl oldu kenara para koyuyorum tüp bebek için daha bekleyecek gücüm kalmadığından.. Hiç tüp bebek düşündün mu? En azından dollenip direk rahime yerleştiriyorlar..

Amin canım inşallah ya bilmiyorum bu ay düşünmüyorum biraz da sadece çevremde muhabbeti açılınca geriliyorum ve ortamdan uzaklaşıyorum hemen çünkü insanların salakça konuşmaları sinirlerimi bozuyor

Üç kez klomen kullandım bikez aşılama yapıldı hepside negatifti eşimin sperm sayısı düşüktü üç ay önce 15 milyondu %17 hareketliydi dün yapılan test test 56milyon çıktı %40 hareketli bir kaç ay dnicez normal yolla olmassa gidicem tekrar doktora

Sen aşılama yaptırdım mı tüp bebek yaptiricn

Bende akıntı var canım iç çamaşırımda ıslaklık olucak derecede onun haricinde bi farklılık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…