Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım Allah sabır versin inşallah inşallah inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun

Merhaba arkadaşlar benim bat 5 ağustos catlatma iğnesi oldum bu ay ama hiç belirti yok zaten iyi degerlendiremedik bu ayı eşim çok yoğun çalışıyor. Bende tik yok diğer aylar gibi hissediyorum. O yüzden test yapmak bile içimden gelmiyor. Diğer ay hsg cektircem. Çektiren varsa bilgi verebilirmi :)

Canm hsg çektirmeden mı klomen başlattı doktorun önce hsg çektirmesi gerekiyor belki tüplerin tikali

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum bazı sıkıntılarım oldu giremedm topiğe sizden tek rica bat tarihlerinizi varsa hamile olanları bi kez daha bana mesj atın hemen eklym güncellym sayfayı Gerçekten üzgünüm

13 temmuzda regl basladi 17 de bitti takvime gore bugun yumurtlama gunummus ama benim 25 26 sinda yumurtladim ve baya baya hissettim dolu dolu oldu ve iliskide oldu

O zaman muhtemelen senin bat 8-9 Ağustos ve bebeğin bir ihtimal daha yeni rahimine vardı bugün veya bir kaç gün sonra yerleşebilir yani belirtiler için çok erken şuan ki Yaşadıkların psikolojik onun için bunlara odaklanma başlarsa bundan sonra başlar .. İnşallah bebeğin seninledir..

Insallah benimledir ama bu ay cok rahatim yaa esim istemiyorum dedi kandirdj beni simdi ben ogurdukce tiksindikce o hamilesn kesin diyor ben tam tersi benim bebegim olmuyor usutmusumdur falan diyorum esimde sok oluyor 2 aydir cok hevesliydin her iliskk sonrasi hesap kitap yapiyordn su zaman bu zaman dogar diye 3. Ayda umudunu kaybettin diyo o kadar inaniyorum olmuyor iste

Olur canım olacaktır daha üçüncü ay .. Yalnız öğürmen şuan bununla alakalı değil.. O sende olan bir hassasiyetle ilgili şuan

Olur canım olacaktır daha üçüncü ay .. Yalnız öğürmen şuan bununla alakalı değil.. O sende olan bir hassasiyetle ilgili şuan
Ben usutmeye bagliyorum ama sol kasigimdaki agri baya hissettiriyor kendini bendd bu sans varken o da kesin 2 3 cm kisttir hayaller hayatlar zaten benim olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…