- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.401
Gebelik durumu varsa ki sifirn altinda bir ihtimal de sogan kuru yapilabiliyormu regl bekliyimmi baslamak icinİltihap vs için soğan kurunu tavsiye ederim.. Bende De geçen ay öyleydi baskı gibi meğer kistmis..
Gebelik durumu varsa ki sifirn altinda bir ihtimal de sogan kuru yapilabiliyormu regl bekliyimmi baslamak icin
8 ağustos canımArkadaşlar hepinizden özür diliyorum bazı sıkıntılarım oldu giremedm topiğe sizden tek rica bat tarihlerinizi varsa hamile olanları bi kez daha bana mesj atın hemen eklym güncellym sayfayı Gerçekten üzgünüm
Merhaba arkadaşlar benim bat 5 ağustos catlatma iğnesi oldum bu ay ama hiç belirti yok zaten iyi degerlendiremedik bu ayı eşim çok yoğun çalışıyor. Bende tik yok diğer aylar gibi hissediyorum. O yüzden test yapmak bile içimden gelmiyor. Diğer ay hsg cektircem. Çektiren varsa bilgi verebilirmi :)[/QU
Canim ben 19 mayista cektirdim az bir aci var adet agrisi gibi dusun birde aletleri takarken biraz gidiklaniyosun o kadar 5 dakikalik bir agri ama cok hafif emin ol anestezisiz ozel hastanede 450 tl ye cektirdim
Sonunda cikti bana yakin bir batbat 13 ağustos tatlım
Ben çektirdim canım. Hafif narkoz verdiler korktuğum gibi olmadı 15 dk falan sürüyor uyanınca agrım olmadı. Hafif kanama oluyor sadece ben de tüplerimde tıkanma falan görünmedi tertemiz dedi doktor. Hsg den sonra ki üç ay hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş ama benim iki ayim geçti bu ay üçüncü aya giricem inşallah ağustos 'ta hamile kalırım. :) tabii isteyen herkesle birlikte :)Merhaba arkadaşlar benim bat 5 ağustos catlatma iğnesi oldum bu ay ama hiç belirti yok zaten iyi degerlendiremedik bu ayı eşim çok yoğun çalışıyor. Bende tik yok diğer aylar gibi hissediyorum. O yüzden test yapmak bile içimden gelmiyor. Diğer ay hsg cektircem. Çektiren varsa bilgi verebilirmi :)
günaydın canım.artık senin doktora gitmen gerek ertelemegunaydin arkadaslarhic keyfim yok ya bugun 6.gunum lekeli olarak normal beklenen adet gunum ise cuma. simdiye coktan baslasam olup bitmistim cok sinirim bzuldu.olacagim kesin kirmizi akinti sklinde yani kan var o yuzden yerlesmeden suphelenmiyorum boyle bekle bekle ne gicik bise
bence bata kadar bekle canim pesine yap adet gunun gecmeden yapilan testler kesin degil dr syledi banakızlar dün akşam test yaptım negatifti.bugün bata 3 gün var olsa cıkardı artık spora başlıycam belliki olmuyo yorumdum ya artık amaan çocuk hersey degil ya hayatıma devam edeyim bari sporumu ertelemiştim vb birsürü seye dikkat ediyodum anladımki hiç gerek yokmuş
cumayi bekliyorum tatlimmgünaydın canım.artık senin doktora gitmen gerek erteleme
Sağol canım cevap verdiğin için İnşaallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip ederBen çektirdim canım. Hafif narkoz verdiler korktuğum gibi olmadı 15 dk falan sürüyor uyanınca agrım olmadı. Hafif kanama oluyor sadece ben de tüplerimde tıkanma falan görünmedi tertemiz dedi doktor. Hsg den sonra ki üç ay hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş ama benim iki ayim geçti bu ay üçüncü aya giricem inşallah ağustos 'ta hamile kalırım. :) tabii isteyen herkesle birlikte :)
Günaydınlar ...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ureme-sistemine-faydali-10-besin.1023396/
Okumanızda yarar varhep derim bir kişiye dahi mucizesini getirecek bilgi başımızın tacıdır
Benim de bu ay üç gün gecikmişti. Insanın için e bi şüphe sevinç umut oluyor. Bu ay hiç takmicam olursa olur olmazsa olmaz dedim. Sonra adetim üç gün gecikince o üç gün haram oldu. Bir umut oluyor bi acaba mi sonra pat adet oluyorsun..gunaydin arkadaslarhic keyfim yok ya bugun 6.gunum lekeli olarak normal beklenen adet gunum ise cuma. simdiye coktan baslasam olup bitmistim cok sinirim bzuldu.olacagim kesin kirmizi akinti sklinde yani kan var o yuzden yerlesmeden suphelenmiyorum boyle bekle bekle ne gicik bise
tatlım herkes bata 3 gün kala öğreniyor test negatifse değişmiyo geneldebence bata kadar bekle canim pesine yap adet gunun gecmeden yapilan testler kesin degil dr syledi bana
inşallah canım müjdeli haber veririsin kendimden ümidi kestim artık sizin bari yüzünüz gülsünKızlar günaydın. Önceliklekronikuykucu canım bence cumayı beklemene gerek yok ama bilmiyorum doktorunla öncesinde bir telefonla görüş belki hemen gel der. İkinci olarak kendimle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Belirtim yok yok dedim ama sanırım psikolojik olarak midem bir garip yani bulantım yok ama kazonoyor gibi bilemedim belki de AÇIM bata son 4 Allahım keşke 6 ağustos olsa da burda "sonunda hamileyim " yazabilsem
Amin canım inşallah :)Sağol canım cevap verdiğin için İnşaallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?