Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben çektirdim canım. Hafif narkoz verdiler korktuğum gibi olmadı 15 dk falan sürüyor uyanınca agrım olmadı. Hafif kanama oluyor sadece ben de tüplerimde tıkanma falan görünmedi tertemiz dedi doktor. Hsg den sonra ki üç ay hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş ama benim iki ayim geçti bu ay üçüncü aya giricem inşallah ağustos 'ta hamile kalırım. :) tabii isteyen herkesle birlikte :)

gunaydin arkadaslar hic keyfim yok ya bugun 6.gunum lekeli olarak normal beklenen adet gunum ise cuma. simdiye coktan baslasam olup bitmistim cok sinirim bzuldu.olacagim kesin kirmizi akinti sklinde yani kan var o yuzden yerlesmeden suphelenmiyorum boyle bekle bekle ne gicik bise

günaydın canım.artık senin doktora gitmen gerek erteleme

kızlar dün akşam test yaptım negatifti.bugün bata 3 gün var olsa cıkardı artık spora başlıycam belliki olmuyo yorumdum ya artık amaan çocuk hersey degil ya hayatıma devam edeyim bari sporumu ertelemiştim vb birsürü seye dikkat ediyodum anladımki hiç gerek yokmuş

bence bata kadar bekle canim pesine yap adet gunun gecmeden yapilan testler kesin degil dr syledi bana

Sağol canım cevap verdiğin için İnşaallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder

Kızlar günaydın. Öncelikle kronikuykucu canım bence cumayı beklemene gerek yok ama bilmiyorum doktorunla öncesinde bir telefonla görüş belki hemen gel der. İkinci olarak kendimle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Belirtim yok yok dedim ama sanırım psikolojik olarak midem bir garip yani bulantım yok ama kazonoyor gibi bilemedim belki de AÇIM bata son 4 Allahım keşke 6 ağustos olsa da burda "sonunda hamileyim " yazabilsem

Benim de bu ay üç gün gecikmişti. Insanın için e bi şüphe sevinç umut oluyor. Bu ay hiç takmicam olursa olur olmazsa olmaz dedim. Sonra adetim üç gün gecikince o üç gün haram oldu. Bir umut oluyor bi acaba mi sonra pat adet oluyorsun..
Yani gününde adet olsam uzulmezdim bu kadar kendimi hazırlamıştım..

inşallah canım müjdeli haber veririsin kendimden ümidi kestim artık sizin bari yüzünüz gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…