- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.421
canim dr la telefonda gorusme sansim yk gidince de adet olunca gel demesin diye cumayi bekliyorum cuma adet gunum ya hani gecsin bak gecti geldm gbi o kadar keyifsizimki anlatamamKızlar günaydın. Önceliklekronikuykucu canım bence cumayı beklemene gerek yok ama bilmiyorum doktorunla öncesinde bir telefonla görüş belki hemen gel der. İkinci olarak kendimle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Belirtim yok yok dedim ama sanırım psikolojik olarak midem bir garip yani bulantım yok ama kazonoyor gibi bilemedim belki de AÇIM bata son 4 Allahım keşke 6 ağustos olsa da burda "sonunda hamileyim " yazabilsem
Yumurta büyütme ilacı Klomen vs farklı markalar da olabilir iğne dahi olabilir .Kist olunca genelde kullandirmiyorlar .. Önce o tedavi edilip daha sonra başlıyorsun.kizlar baska bi topige de yazdim sorumuda bizim arkadaslardan da farkli dusuncesi olan olur diye paylasmak istiyorum kopyaliyorum sorumu:
gunaydin arkadaslar bi sorum var ben gebelik oncesi muayeneye gttim ve 4 cmlik bi kistim oldgunu soyledi dr.duphaston verdi 1 ay kullandim gttim gecmemis tekrar verdi kullan adet ol tekrar adet ol 3.gunu gel ddi. yumurta buyutme ilaci veririm dedi
soru 1: bu yumurta buyutme ilaci klomenmi oluyo
soru 2: kistim duruyosa hala ki bence duruyo kist varsada veriyomu yani yoksa kisti halledelm ondan sonrami diyo
soru 3: bu klomen ilaci okudugum kadariyla kist olusumuna da sebebiyet verebiliyomus zaten var kistim iyice cogalirmiki
tesekkur ederim
Senin bat en geç 10 Ağustos çünkü 25-26 arası yumurtladigini hissetmissin .. 13 Ağustos için 29 u gibi çatlamış olması gerekirdibat 13 ağustos tatlım
Buyur canım bildiğim bir şeyse inşallah yardımcı olabilirim ..CherryBlossom90 cok bilgilisin arkadasim sana birsey sorabilir miyim yardimci olabilir misin bana
Tesekkur ederim canim iki yumurtaligimda da 5 cm basit kistlerim var dr kendiliginden gecmesini bekleyelim ilac vermiycem gebelige engel degil dedi.. Ben de once onlari gecirirsem bir an once icim daha rahat edicek soğan kürü yapip onlari yok edip sonra da incir ve havuc denemek istiyorum ama nasil bir yol izlemeliyim ne kadar sure yapmaliyim bunu sorucam sanaBuyur canım bildiğim bir şeyse inşallah yardımcı olabilirim ..
inşallah canım müjdeli haber veririsin kendimden ümidi kestim artık sizin bari yüzünüz gülsün
canim dr la telefonda gorusme sansim yk gidince de adet olunca gel demesin diye cumayi bekliyorum cuma adet gunum ya hani gecsin bak gecti geldm gbi o kadar keyifsizimki anlatamam
bu arada insAllah hamilesindir canim bnim
Tesekkur ederim canim iki yumurtaligimda da 5 cm basit kistlerim var dr kendiliginden gecmesini bekleyelim ilac vermiycem gebelige engel degil dedi.. Ben de once onlari gecirirsem bir an once icim daha rahat edicek soğan kürü yapip onlari yok edip sonra da incir ve havuc denemek istiyorum ama nasil bir yol izlemeliyim ne kadar sure yapmaliyim bunu sorucam sana
Kızlar günaydın. Önceliklekronikuykucu canım bence cumayı beklemene gerek yok ama bilmiyorum doktorunla öncesinde bir telefonla görüş belki hemen gel der. İkinci olarak kendimle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Belirtim yok yok dedim ama sanırım psikolojik olarak midem bir garip yani bulantım yok ama kazonoyor gibi bilemedim belki de AÇIM bata son 4 Allahım keşke 6 ağustos olsa da burda "sonunda hamileyim " yazabilsem
Adetim duzenli canim 28 gunde bir oluyorum toplam 5 gün sürüyor 6. Gün temizleniyorum.. 2. Günüm bugün dün oldum. Yumurta buyume sorunum var mi bilmiyorum ama drm catlayamadiklari icin kist olusmus demisti o zaman ben 15 gün soğan kürü içip sonra mi catlatmasini saglayan caylar iceyim. Olur da kalirsam sogan kuru dusurur diye de endiseliyim cok yeniyim daha hicbir bilgim yok siralamanin nasil olacagini dahi kestiremiyorum...O zaman soğan kürüne başlarsın adetin bittikten sonra üçüncü gün ve 15 gün boyunca içersin .. Basit kist dediyse kendiliğinden erir hemen inşallah benimki de kayboldu .. Yalnız incir tavsiye etmem zaten kist olabiliyor sende , onun hiç birine gerek yok sende .. Hani bazı arkadaşların yapısı müsait kullanıyor bence sen kullanma .. Yumurta büyüme sorunun var mı ki ? Varsa da direkt doktor gözlemi altında Klomen kullan .. Bence sen daha çok yumurtayı catlatabilecek bir şeyler ye iç mesela biberiye çayı yumurtanın çatlaması için yardımcı oluyor daha bir kaç farklı bitkiler De var .. Senin adet döngün kaç gün ? Bugün kaçıncı gunundesin ? Gebeliği yine De deneyebilirsin nede olsa oluştuğu zaman kistler kendiliğinden kaybolur bir süre sonra ..
O midenin kazinmasi bende De vardı o zamanlar Allahim lütfenolalım inşallah müjdeli haberi verirsin bize
tesekkurler canim ilgin icinYumurta büyütme ilacı Klomen vs farklı markalar da olabilir iğne dahi olabilir .Kist olunca genelde kullandirmiyorlar .. Önce o tedavi edilip daha sonra başlıyorsun.
Gözlem altında olduğun için oluşsa bile adetle genelde gidiyor .. İçimdeki bir ses bana daha adet olmayacaksın diyor .. Ya gebelikten yada şuan ki gördüğün durum adet yerine gececek . Takip et bakalım ..
haklisin canim bugun sancim var biraz bugun yarin normal adet olcam galiba beklemedeyim bari olimde hayirlisiyla olsn bitsinÖyle deme canım hepimizin gülsün en en en yakın zamanda herkes çok istiyor Allah da inşallah yüzümüze güler. merak etme olacak illa ki olacak
Anladım canım hayırlısı bakalım ama bence de adet görüyorsun ama hamileysen ve kanaman oluyorsa bu da sıkıntı o yüzden çok bekleme diye dedim Allah korusun
@CherryBlossom90 canım sana benimde bi sorum olacaktı.artık tahammül falan kalmayınca bunalıma giriyo insan ugras didin elde var yine tek çizgi. bat 4 agustos benim.dün akşam test yaptım kocaman bi tek çizgi.direk yıkım yaşadım tabi.yani dün akşam yaptıgım için bata 4 gün kala olmus oldu.sence gebelik olmus olsaydı çıkarmıydı.yani halen bi ümit varmı.bugündemi yapsam bilmiyorumki ya bide ilk idrarala mı yapmak gerek sadece cok yazdım ama kbakma
bebiş bi gelmiyor ya hayret valla. oysa onu dünyanın en mutlu bebeği yapmak için cabalıycagımızı bilmiyor şanslı ama ah bilipte gelse yabenim de bat 2 ağustos dayanamayıp az önce test yaptım ama tek çizgi çıktızaten hamile kalma şansım zordu eşimle görüşemiyoruz ki
ne dersin erkenmi yapmısım testi benbenim de bat 2 ağustos dayanamayıp az önce test yaptım ama tek çizgi çıktızaten hamile kalma şansım zordu eşimle görüşemiyoruz ki
bilemiyoruz ki belki de doğru zaman bizim beklediğimiz zaman değildir... o bilir gelecğei tarihi sabırla bakleyelim napalım, çalışmalara devambebiş bi gelmiyor ya hayret valla. oysa onu dünyanın en mutlu bebeği yapmak için cabalıycagımızı bilmiyor şanslı ama ah bilipte gelse ya
ne dersin erkenmi yapmısım testi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?