Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım hala pozitif testi elinde tutma durumun var evet bazılarında erken çıkıyor ama bebek erken yerleşmiş oluyor erken bhcg değeri artıyor o yüzden erken görünüyor testte elinde ovulasyon olsaydı onu yap derdim hayırlısı az kalmış azıcık daha dayaannn sen birde akşam yapmışsın o zaman hele hiç çıkmaz ..

canım cevabın için çok teşekkür ederim.ovulasyon testimde var ewde gebelik testide sence ne zaman hangi testi yapmalıyım

Walla adet döngün çok iyi düzenli adet oluyorsun öyle yada böyle yumurtan senin çatlıyor istiyorsan soğan kurunu adet bitiminden 16. Yada 18. Güne kadar yap çünkü bebek o Aralık'ta rahime yerleşmemiş oluyor yumurtlamadan sonra döllenmiş yumurtanın yolculuğu dört gün sonra rahime girdikten sonra 5.-10. gün arası yerleşebilir ne zaman rahat bir yer bulursa o yüzden 18. Güne kadar rahatlıkla içip bırakabilirsin .. Yani ben adet bitiminden sonra biberiye içmistim farklı bitkilerde var ama bakmak lazım neler .. Yani kistin öyle denk gelmiş senin olabilir bazı dönemlerde

Ovulasyonda ne görmek pozitif anlamına gelicek tatlım iki çizgide kopkoyumu olmalı gebelik için
Evet canım genelde üç gün öncesinde baslayabilirsin diyelim bugün sadece koyu çıktı ama bir süre sonra o daha göstermez gebeliği ama anında idrarı damlatir damlatmaz c gibi koyulasirsa gebesin .. Sen yinede buradan paylaş fotoğrafını

Tamam tatlım ewe gidince hemovulasyon hemde gebelik testi yapıp paylaşıyım.hiç umudum yok diyorum ama negatif görüncede cok üzülüyorum

Ama canım sende yumurtlama sorunu var mı ki ? Kusuruma bakma gunleri karıştırıyorum senin adet döngün kaç günde birdi? Sormuş da olabilirim

Ama bi çok kişi 3 gün önceden silik çizgi görüyomus bende dün akşam bişey görmeyince cok üzüldüm o zaman ovulasyonu yapıp resim atıyım
Canım bak dedim ya bebek yumurtladiktan sonra 5.-10. gün arası yerleşebilir belki senin ki geç yerleşti ve bhcg yükselmedi bende tam günümde öğrenmiştim. Kişiden kişiye değişir bu .

Ama canım sende yumurtlama sorunu var mı ki ? Kusuruma bakma gunleri karıştırıyorum senin adet döngün kaç günde birdi? Sormuş da olabilirim
benim adet gunlerimde hic duzensizlik olmadi canim masAllah bugune kadar yani.dr dediki kist olusumu buyuyemen yada atilamayan yumurtalardan olabiliyomus ya muhtemelen benimkiler oyleymis sanirim onu dusunerek dedi.yani adetin 3.gunu gidince bakicak yumurtalarima ona gore karar vericek galiba cunku adet duzensizligim yok. 27 28 gunde bir adet oluyorum canim

Söyledigin herseyi uygulayacagim guzel bilgiler verdin tesekkurler hepimizin sorularina sabirla cevap veriyorsun cok tesekkur ederim sagol gercekten Allah razi olsun Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda..

Hmm Bu döngüde klomene bile gerek yok sen ne zamandır bekliyorsun? Bu ay o zaman takip yapıp yumurtana bakar acaba olgunluğa oluşup mı çatlıyor diye .. Yani çok da gerekmedikce başvurma klomene çünkü 28 günde bir adet olmak tam ideal zaman ..

bu ay korunmayip degerlendirdigimiz ilk aydi canim adet bitiminden sonra iki hafta gun asiri oldu sonra iste zaten leke basladi bugun lekeli 6.gunum adet hala yok normalde adet tarihim 4agustos bakalm bekliyorum yarin olurum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…