- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.441
Evet canım hala pozitif testi elinde tutma durumun var evet bazılarında erken çıkıyor ama bebek erken yerleşmiş oluyor erken bhcg değeri artıyor o yüzden erken görünüyor testte elinde ovulasyon olsaydı onu yap derdim hayırlısı az kalmış azıcık daha dayaannn@CherryBlossom90 canım sana benimde bi sorum olacaktı.artık tahammül falan kalmayınca bunalıma giriyo insan ugras didin elde var yine tek çizgi. bat 4 agustos benim.dün akşam test yaptım kocaman bi tek çizgi.direk yıkım yaşadım tabi.yani dün akşam yaptıgım için bata 4 gün kala olmus oldu.sence gebelik olmus olsaydı çıkarmıydı.yani halen bi ümit varmı.bugündemi yapsam bilmiyorumki ya bide ilk idrarala mı yapmak gerek sadece cok yazdım ama kbakma
canım cevabın için çok teşekkür ederim.ovulasyon testimde var ewde gebelik testide sence ne zaman hangi testi yapmalıyımEvet canım hala pozitif testi elinde tutma durumun var evet bazılarında erken çıkıyor ama bebek erken yerleşmiş oluyor erken bhcg değeri artıyor o yüzden erken görünüyor testte elinde ovulasyon olsaydı onu yap derdim hayırlısı az kalmış azıcık daha dayaannnsen birde akşam yapmışsın o zaman hele hiç çıkmaz ..
Bugün bir tane ovulasyon testi yapıp paylasabilirsin üç gün var çünkü ama çıkmayabilir yinede yapabilirsincanım cevabın için çok teşekkür ederim.ovulasyon testimde var ewde gebelik testide sence ne zaman hangi testi yapmalıyım
Ovulasyonda ne görmek pozitif anlamına gelicek tatlım iki çizgide kopkoyumu olmalı gebelik içinBugün bir tane ovulasyon testi yapıp paylasabilirsin üç gün var çünkü ama çıkmayabilir yinede yapabilirsin
Walla adet döngün çok iyi düzenli adet oluyorsun öyle yada böyle yumurtan senin çatlıyor istiyorsan soğan kurunu adet bitiminden 16. Yada 18. Güne kadar yap çünkü bebek o Aralık'ta rahime yerleşmemiş oluyor yumurtlamadan sonra döllenmiş yumurtanın yolculuğu dört gün sonra rahime girdikten sonra 5.-10. gün arası yerleşebilir ne zaman rahat bir yer bulursa o yüzden 18. Güne kadar rahatlıkla içip bırakabilirsin .. Yani ben adet bitiminden sonra biberiye içmistim farklı bitkilerde var ama bakmak lazım neler .. Yani kistin öyle denk gelmiş senin olabilir bazı dönemlerdeAdetim duzenli canim 28 gunde bir oluyorum toplam 5 gün sürüyor 6. Gün temizleniyorum.. 2. Günüm bugün dün oldum. Yumurta buyume sorunum var mi bilmiyorum ama drm catlayamadiklari icin kist olusmus demisti o zaman ben 15 gün soğan kürü içip sonra mi catlatmasini saglayan caylar iceyim. Olur da kalirsam sogan kuru dusurur diye de endiseliyim cok yeniyim daha hicbir bilgim yok siralamanin nasil olacagini dahi kestiremiyorum...
Evet canım genelde üç gün öncesinde baslayabilirsin diyelim bugün sadece koyu çıktı ama bir süre sonra o daha göstermez gebeliği ama anında idrarı damlatir damlatmaz c gibi koyulasirsa gebesin .. Sen yinede buradan paylaş fotoğrafınıOvulasyonda ne görmek pozitif anlamına gelicek tatlım iki çizgide kopkoyumu olmalı gebelik için
Tamam tatlım ewe gidince hemovulasyon hemde gebelik testi yapıp paylaşıyım.hiç umudum yok diyorum ama negatif görüncede cok üzülüyorumEvet canım genelde üç gün öncesinde baslayabilirsin diyelim bugün sadece koyu çıktı ama bir süre sonra o daha göstermez gebeliği ama anında idrarı damlatir damlatmaz c gibi koyulasirsa gebesin .. Sen yinede buradan paylaş fotoğrafını
Ama canım sende yumurtlama sorunu var mı ki ? Kusuruma bakma gunleri karıştırıyorum senin adet döngün kaç günde birdi? Sormuş da olabilirimtesekkurler canim ilgin icininsAllah dedigin gibi olur hayirlisiyla,bugun karnim regl sancisi gibi sizliyo galiba bugun yarin normal adet gbi gelicek artik.ama kistimin oldugu yerde batmalar sizlamalar var yani kistim duruyo hala bncede o yuzden yumurta buyutmeyi veremicek demekki yorumlarina gore bunu anladm heveslenmistm bnde verrse yumurtlamaya yardimci olur diye
Gebelik testi paylaşma yapma yani çok erken sadece ovulasyon yapTamam tatlım ewe gidince hemovulasyon hemde gebelik testi yapıp paylaşıyım.hiç umudum yok diyorum ama negatif görüncede cok üzülüyorum
Ama bi çok kişi 3 gün önceden silik çizgi görüyomus bende dün akşam bişey görmeyince cok üzüldüm o zaman ovulasyonu yapıp resim atıyımGebelik testi paylaşma yapma yani çok erken sadece ovulasyon yap
Canım bak dedim ya bebek yumurtladiktan sonra 5.-10. gün arası yerleşebilir belki senin ki geç yerleşti ve bhcg yükselmedi bende tam günümde öğrenmiştim. Kişiden kişiye değişir bu .Ama bi çok kişi 3 gün önceden silik çizgi görüyomus bende dün akşam bişey görmeyince cok üzüldüm o zaman ovulasyonu yapıp resim atıyım
Bu arada yinede biraz sıkışıkken yap testi yani az su içmiş ol kı yanıltıcı olmasınAma bi çok kişi 3 gün önceden silik çizgi görüyomus bende dün akşam bişey görmeyince cok üzüldüm o zaman ovulasyonu yapıp resim atıyım
Canım bak dedim ya bebek yumurtladiktan sonra 5.-10. gün arası yerleşebilir belki senin ki geç yerleşti ve bhcg yükselmedi bende tam günümde öğrenmiştim. Kişiden kişiye değişir bu .
Tamam canım saat 3den beri bişey içmedim 6 da evde olurumBu arada yinede biraz sıkışıkken yap testi yani az su içmiş ol kı yanıltıcı olmasın
benim adet gunlerimde hic duzensizlik olmadi canim masAllah bugune kadar yani.dr dediki kist olusumu buyuyemen yada atilamayan yumurtalardan olabiliyomus ya muhtemelen benimkiler oyleymis sanirim onu dusunerek dedi.yani adetin 3.gunu gidince bakicak yumurtalarima ona gore karar vericek galiba cunku adet duzensizligim yok. 27 28 gunde bir adet oluyorum canimAma canım sende yumurtlama sorunu var mı ki ? Kusuruma bakma gunleri karıştırıyorum senin adet döngün kaç günde birdi? Sormuş da olabilirim
Söyledigin herseyi uygulayacagim guzel bilgiler verdin tesekkurler hepimizin sorularina sabirla cevap veriyorsun cok tesekkur ederim sagol gercekten Allah razi olsun Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda..Walla adet döngün çok iyi düzenli adet oluyorsun öyle yada böyle yumurtan senin çatlıyor istiyorsan soğan kurunu adet bitiminden 16. Yada 18. Güne kadar yap çünkü bebek o Aralık'ta rahime yerleşmemiş oluyor yumurtlamadan sonra döllenmiş yumurtanın yolculuğu dört gün sonra rahime girdikten sonra 5.-10. gün arası yerleşebilir ne zaman rahat bir yer bulursa o yüzden 18. Güne kadar rahatlıkla içip bırakabilirsin .. Yani ben adet bitiminden sonra biberiye içmistim farklı bitkilerde var ama bakmak lazım neler .. Yani kistin öyle denk gelmiş senin olabilir bazı dönemlerde
Hmm Bu döngüde klomene bile gerek yok sen ne zamandır bekliyorsun? Bu ay o zaman takip yapıp yumurtana bakar acaba olgunluğa oluşup mı çatlıyor diye .. Yani çok da gerekmedikce başvurma klomene çünkü 28 günde bir adet olmak tam ideal zaman ..benim adet gunlerimde hic duzensizlik olmadi canim masAllah bugune kadar yani.dr dediki kist olusumu buyuyemen yada atilamayan yumurtalardan olabiliyomus ya muhtemelen benimkiler oyleymis sanirim onu dusunerek dedi.yani adetin 3.gunu gidince bakicak yumurtalarima ona gore karar vericek galiba cunku adet duzensizligim yok. 27 28 gunde bir adet oluyorum canim
Canım ama 25 ü adetin 9. Güne geliyor bilmiyorum bende PCos ta var düzensiz cünkü duğhaston kullanıyorum düzenli olsun yumurtalıklara iyi gelsin diyeSenin bat en geç 10 Ağustos çünkü 25-26 arası yumurtladigini hissetmissin .. 13 Ağustos için 29 u gibi çatlamış olması gerekirdi
Seni mı etiketlemisim canım kusuruma bakma @Sehriayaz58 söyledim o sözleriCanım ama 25 ü adetin 9. Güne geliyor bilmiyorum bende PCos ta var düzensiz cünkü duğhaston kullanıyorum düzenli olsun yumurtalıklara iyi gelsin diye
bu ay korunmayip degerlendirdigimiz ilk aydi canim adet bitiminden sonra iki hafta gun asiri oldu sonra iste zaten leke basladi bugun lekeli 6.gunum adet hala yok normalde adet tarihim 4agustos bakalm bekliyorum yarin olurum belkiHmm Bu döngüde klomene bile gerek yok sen ne zamandır bekliyorsun? Bu ay o zaman takip yapıp yumurtana bakar acaba olgunluğa oluşup mı çatlıyor diye .. Yani çok da gerekmedikce başvurma klomene çünkü 28 günde bir adet olmak tam ideal zaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?