Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu ay korunmayip degerlendirdigimiz ilk aydi canim adet bitiminden sonra iki hafta gun asiri oldu sonra iste zaten leke basladi bugun lekeli 6.gunum adet hala yok normalde adet tarihim 4agustos bakalm bekliyorum yarin olurum belki
Hergun yarin olurum belki diyorsun canim insallah bir rahatsizlik belirtisi degilde hamilelik belirtisidir bu lekelenmeler

Seni mı etiketlemisim canım kusuruma bakma Sehri321 söyledim o sözleri
Bugun kasigimda inanilmaz bir batma ve wc cikma durumu var birde ates basiyor normal mi yaa hele kasigimdaki batma igne sokmus gibi ayaktaykende bagdas kurup otururkende batiyor amaaannn ooff canim yaa nedir bu cektigimiz acaba

Arkadaşlar yorum yapın nolur koçiş tutturdu eczaneden erken gebelik testi alalım çizgi avr gibi diye yola düşüyoz

Hergun yarin olurum belki diyorsun canim insallah bir rahatsizlik belirtisi degilde hamilelik belirtisidir bu lekelenmeler
ay canim güldurdün beni her gun yarin olcam diyr basinizi sisiriyorum valla birine anlatsam buraya yazdigimi her gun ayni sey basim sisti der kistten dolayi heralde canim hayirlisi bakalm

Merhaba Kizlar, benim son adet günüm 26 haziran. Adet sancisi cekiyorum ve yüzümde sivilceler cikti. Sizdeki belirtileri nelerdir, hamilemiyim acaba. Test yapip negativ cikacak diye korkuyorum. Biraz daha mi beklesem acaba, adet sancisi cekip hamile kalanlar varmi?

Kızlar kan verdim acilden 1 bucuk saate sonuc cıkacak bakalım hayırlısı
Canimcim bende bebis o gobuste testte cok az silik umarim yanilmiyoruzdur dualarim seninle rabbim yuzunu guldursun cok sevindim senin adina bize dua et artik bizde sana hayirli bir hamilelik icin dua edelim ne guzel bir gun 1 hamile daha var insallah

Canimcim bende bebis o gobuste testte cok az silik umarim yanilmiyoruzdur dualarim seninle rabbim yuzunu guldursun cok sevindim senin adina bize dua et artik bizde sana hayirli bir hamilelik icin dua edelim ne guzel bir gun 1 hamile daha var insallah
Ayy canım benim inşallah vardırda yanılmıyoruzdur kendimden gectim eşim çok heveslendi son 1 saat tahlil sonucuna.rabbim en kısaaa zamanda sanada nasip etsin dualarım sabaha kadar sizin için olacak bu gece uyku tutmaz beni

Ayyy o bir saat size gecmiyor ya simdi bizde bekliyoruz senden haber yuregini ferah tut insallah diyorum canim ciktigi gibi haber ver neler yaparak kaldigini cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…