- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.461
Hergun yarin olurum belki diyorsun canim insallah bir rahatsizlik belirtisi degilde hamilelik belirtisidir bu lekelenmelerbu ay korunmayip degerlendirdigimiz ilk aydi canim adet bitiminden sonra iki hafta gun asiri oldu sonra iste zaten leke basladi bugun lekeli 6.gunum adet hala yok normalde adet tarihim 4agustos bakalm bekliyorum yarin olurum belki
Canım iş çıkışı carsıya ugrayalım dedi eşim 10 dakikaya ewde olcaz yapcam testiT tuba-kumsal yaptın mı naptın? İnşallah güzel haberler verirsin
Bugun kasigimda inanilmaz bir batma ve wc cikma durumu var birde ates basiyor normal mi yaa hele kasigimdaki batma igne sokmus gibi ayaktaykende bagdas kurup otururkende batiyor amaaannn ooff canim yaa nedir bu cektigimiz acabaSeni mı etiketlemisim canım kusuruma bakmaSehri321 söyledim o sözleri
Hadi hayirli haber insallah canimCanım iş çıkışı carsıya ugrayalım dedi eşim 10 dakikaya ewde olcaz yapcam testi
Canım iş çıkışı carsıya ugrayalım dedi eşim 10 dakikaya ewde olcaz yapcam testi
Gercektenmi canım ayy valla bi sevinçle cıkıyoz ewden erken gebelik testi almaya rabbim hayal kırıklığı yaşatmasınYa bence de varrrrrrr gebelik de YAŞASIN
Hadi inşallah kuzum ya inşallah enn kosa zamanda yüzünü güldürsün seninde.bizimde swvincimiz gercek cıkar umarımYa bence öyle baksana tamam silik ama var haydi bakalım ya Rabbim nolur darısı bize
İnşallah bitanem sizce kanmı veriyim acilden yoksa erken gebelik testimi alıyımİnşallah canım ay bence var ya inşallah da vardır yanılmıyoruzdır umarım
ay canim güldurdün beniHergun yarin olurum belki diyorsun canim insallah bir rahatsizlik belirtisi degilde hamilelik belirtisidir bu lekelenmeler
Canimcim bende bebis o gobuste testte cok az silik umarim yanilmiyoruzdur dualarim seninle rabbim yuzunu guldursun cok sevindim senin adina bize dua et artik bizde sana hayirli bir hamilelik icin dua edelim ne guzel bir gun 1 hamile daha var insallahKızlar kan verdim acilden 1 bucuk saate sonuc cıkacak bakalım hayırlısı
Ayy canım benim inşallah vardırda yanılmıyoruzdur kendimden gectim eşim çok heveslendi son 1 saat tahlil sonucuna.rabbim en kısaaa zamanda sanada nasip etsin dualarım sabaha kadar sizin için olacak bu gece uyku tutmaz beniCanimcim bende bebis o gobuste testte cok az silik umarim yanilmiyoruzdur dualarim seninle rabbim yuzunu guldursun cok sevindim senin adina bize dua et artik bizde sana hayirli bir hamilelik icin dua edelim ne guzel bir gun 1 hamile daha var insallah
Ayyy o bir saat size gecmiyor ya simdi bizde bekliyoruz senden haber yuregini ferah tut insallah diyorum canim ciktigi gibi haber ver neler yaparak kaldigini cok merak ediyorumAyy canım benim inşallah vardırda yanılmıyoruzdur kendimden gectim eşim çok heveslendi son 1 saat tahlil sonucuna.rabbim en kısaaa zamanda sanada nasip etsin dualarım sabaha kadar sizin için olacak bu gece uyku tutmaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?