- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.481
Aynen canım hemen yazıcam buraya sonuzu bu ay gercekten cok ugrastık detaylı bi şekilde yazıcam bebiş varsaAyyy o bir saat size gecmiyor ya simdi bizde bekliyoruz senden haber yuregini ferah tut insallah diyorum canim ciktigi gibi haber ver neler yaparak kaldigini cok merak ediyorum
Ayyy kuzumm bebis geliyo galiba ya silik de olsa cizgi var kesin sonucunu bekliyorum rabbim yuzunu guldursun hadi hayirli haberler ver bizeEki Görüntüle 2028392 kızlar biri gebelik biri ovulasyon testi bata 3 gün var az önce yaptım
İnşallahh bitanemm ya allah razı olsun hepinizden benimle beraber aynı heyecanı yaşıyosunuz sabaha kadar sizin için dua edicemAyy
Ayyy kuzumm bebis geliyo galiba ya silik de olsa cizgi var kesin sonucunu bekliyorum rabbim yuzunu guldursun hadi hayirli haberler ver bize
İnsallah kuzum insallah hele bi alalim guzel haberiniİnşallahh bitanemm ya allah razı olsun hepinizden benimle beraber aynı heyecanı yaşıyosunuz sabaha kadar sizin için dua edicem
Ayyy canim hayirli saglikli bir evladin ya da evlatlarin olur insallah her anin tadini cikar gozun aydin olsun insallah cok tebrik ederim masallahBata 3 gün varken 33 çıktı deger 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlaması gerek dedi doktor.ne söyleyecegimi bilmiyorum bugün cok umutsuzdum dün testi negatif görünce.psikolojim alt üst olmustu tam bi yaşama sevinci oldu bana rabbim büyükk.arkadaşlar rabbim enn kısaa zamanda sizlerede nasip etsin bu mutluluğu dualarım sizinle
Alalh razı olsun canım benimmmAyyy canim hayirli saglikli bir evladin ya da evlatlarin olur insallah her anin tadini cikar gozun aydin olsun insallah cok tebrik ederim masallah
Bata 3 gün varken 33 çıktı deger 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlaması gerek dedi doktor.ne söyleyecegimi bilmiyorum bugün cok umutsuzdum dün testi negatif görünce.psikolojim alt üst olmustu tam bi yaşama sevinci oldu bana rabbim büyükk.arkadaşlar rabbim enn kısaa zamanda sizlerede nasip etsin bu mutluluğu dualarım sizinle
Ayyy kuzucumm yaa bitanesinnn dualarım sizinleYaşasın çok güzel bir haber bu. Bana sabah ne demiştin hatırlıyor musun? Bende öyle deme demiştim. Ya çok mutlu oldum canım senin adına aramızda bir gün vardı umarım bende güzel haberi verebilirim daha doğrusu buradaki tüm arkadaşlarımız bize dua et
Çok mutlu oldum canım ya. Allah kucagina almayi nasip etsin. Gözün aydınBata 3 gün varken 33 çıktı deger 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlaması gerek dedi doktor.ne söyleyecegimi bilmiyorum bugün cok umutsuzdum dün testi negatif görünce.psikolojim alt üst olmustu tam bi yaşama sevinci oldu bana rabbim büyükk.arkadaşlar rabbim enn kısaa zamanda sizlerede nasip etsin bu mutluluğu dualarım sizinle
Saol bitanemmmm allah razı olsunnÇok mutlu oldum canım ya. Allah kucagina almayi nasip etsin. Gözün aydın
Resmen şuan ağlıyorum çok mutlu oldum ben yaSaol bitanemmmm allah razı olsunn
Hadi hayirli olsuuunnnnnKızlaaaarrr betaaa 33.93
Ayyy canımsın yaaaa.bugün en ümitsiz oldugum anda destek oldun sen cesaret vermesen yapmazdım bugün test allah razı olsun.rabbim gönlündekini versinResmen şuan ağlıyorum çok mutlu oldum ben ya
Saol bitanemm seninde mutlu haberlerini alalım inşallahHadi hayirli olsuuunnnnncaniim yaa
canimm hayirli olsun Allahim hayirlisiyla buyumeyi dogmayi nasip etsin calsin davullarBata 3 gün varken 33 çıktı deger 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlaması gerek dedi doktor.ne söyleyecegimi bilmiyorum bugün cok umutsuzdum dün testi negatif görünce.psikolojim alt üst olmustu tam bi yaşama sevinci oldu bana rabbim büyükk.arkadaşlar rabbim enn kısaa zamanda sizlerede nasip etsin bu mutluluğu dualarım sizinle
Amin canımAyyy canımsın yaaaa.bugün en ümitsiz oldugum anda destek oldun sen cesaret vermesen yapmazdım bugün test allah razı olsun.rabbim gönlündekini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?