Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy o bir saat size gecmiyor ya simdi bizde bekliyoruz senden haber yuregini ferah tut insallah diyorum canim ciktigi gibi haber ver neler yaparak kaldigini cok merak ediyorum
Aynen canım hemen yazıcam buraya sonuzu bu ay gercekten cok ugrastık detaylı bi şekilde yazıcam bebiş varsa

Bata 3 gün varken 33 çıktı deger 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlaması gerek dedi doktor.ne söyleyecegimi bilmiyorum bugün cok umutsuzdum dün testi negatif görünce.psikolojim alt üst olmustu tam bi yaşama sevinci oldu bana rabbim büyükk.arkadaşlar rabbim enn kısaa zamanda sizlerede nasip etsin bu mutluluğu dualarım sizinle

Ayyy canim hayirli saglikli bir evladin ya da evlatlarin olur insallah her anin tadini cikar gozun aydin olsun insallah cok tebrik ederim masallah

Yaşasın çok güzel bir haber bu. Bana sabah ne demiştin hatırlıyor musun? Bende öyle deme demiştim. Ya çok mutlu oldum canım senin adına aramızda bir gün vardı umarım bende güzel haberi verebilirim daha doğrusu buradaki tüm arkadaşlarımız bize dua et

Ayyy kuzucumm yaa bitanesinnn dualarım sizinle

Çok mutlu oldum canım ya. Allah kucagina almayi nasip etsin. Gözün aydın

canimm hayirli olsun Allahim hayirlisiyla buyumeyi dogmayi nasip etsin calsin davullar
bize de dua et insAllah hayirli zamanda olsun

Ayyy canımsın yaaaa.bugün en ümitsiz oldugum anda destek oldun sen cesaret vermesen yapmazdım bugün test allah razı olsun.rabbim gönlündekini versin
Amin canım Rabbim mutluluğunuzu daim kılsın .. Bu saatten sonra dikkat et kendine yediğine ictigine ..

Benimkigeliyor bu ay birbirimize güzel haberler verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…