- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.501
Tabiki bol bol dua edicem canım benimm cok saol cokkkcanimm hayirli olsun Allahim hayirlisiyla buyumeyi dogmayi nasip etsin calsin davullar
bize de dua et insAllah hayirli zamanda olsun
bu ay cok dikkat et canim arkadasima dr soylemisti aç kalmamaya calis kendini kolla yani illa devamli yemek sart degil bi kayisi at vs bise mesela ama ac kalmaTabiki bol bol dua edicem canım benimm cok saol cokkk
Bayağı geçmemiş mi Adetin ? Neyi bekliyorsun yap hemennnMerhaba Kizlar, benim son adet günüm 26 haziran. Adet sancisi cekiyorum ve yüzümde sivilceler cikti. Sizdeki belirtileri nelerdir, hamilemiyim acaba. Test yapip negativ cikacak diye korkuyorum. Biraz daha mi beklesem acaba, adet sancisi cekip hamile kalanlar varmi?
Maşallah canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahBata 3 gün varken 33 çıktı deger 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlaması gerek dedi doktor.ne söyleyecegimi bilmiyorum bugün cok umutsuzdum dün testi negatif görünce.psikolojim alt üst olmustu tam bi yaşama sevinci oldu bana rabbim büyükk.arkadaşlar rabbim enn kısaa zamanda sizlerede nasip etsin bu mutluluğu dualarım sizinle
İnşallah canım hamiş kalırsın bu ayKızlar çok garip bir duygu içerisine girdim alakasız gibi ama bu ay oldu diye hissediyorum Allah'ım yanıltma beni inşallah içime öyle doğuyor garip bir duygu .. Yani bir anda geldi içime ..
İnşallah ..İnşallah canım hamiş kalırsın bu aygenelde his olurmuş hamile kalmadan önce, bende henüz öyle bi his yok daha doğrusu olmayacakmış gibi bi his var hayırlısı
Yanilmamisiz demek cok sukur hadi simdi neler yaparak hamile kaldin bizede isik ol anlat bakalim bekliyoruz biliyosun hala hamis kalmayi bekleyenler var ben mesela :)Tabiki bol bol dua edicem canım benimm cok saol cokkk
Tamam canım söylediğin iyi oldu aşırı iştahsızlık var çünkü dün sadece kahvaltıda mısır gevregi yulaf yedim.akşam eşimin zoruyla kan testinden sonra bişeyler yedimbu ay cok dikkat et canim arkadasima dr soylemisti aç kalmamaya calis kendini kolla yani illa devamli yemek sart degil bi kayisi at vs bise mesela ama ac kalma
Kuzucum ovulasyon üstteki yani koyu olan ovulasyon coook silik olan gebelik.tabiki dua ediyorum rabbim ennn kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın eminim hepimiz çok iyi anne olucaz.Maşallah canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahbuarada ovu ve gebelik testlerinden hangisi ovu üsteki mi alttaki mi merak ettim benimde adete 6 gün var ama pek umudum yok dua et bolca banada
İnşallah canım hamiş kalırsın bu aygenelde his olurmuş hamile kalmadan önce, bende henüz öyle bi his yok daha doğrusu olmayacakmış gibi bi his var hayırlısı
Ayyy hadi inşallah canım benim ya sende hayırlı güzel haberler ver bizeKızlar çok garip bir duygu içerisine girdim alakasız gibi ama bu ay oldu diye hissediyorum Allah'ım yanıltma beni inşallah içime öyle doğuyor garip bir duygu .. Yani bir anda geldi içime ..
Ay CNm çok sevindim ya İnan hayırlı olsun :))))))Kuzucum ovulasyon üstteki yani koyu olan ovulasyon coook silik olan gebelik.tabiki dua ediyorum rabbim ennn kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın eminim hepimiz çok iyi anne olucaz.
Bu ay ilk iş ovulasyon testi almak oldu.adet bittikten 3 gün sonra başladım yapmaya hep silik hep silik derken 11 ve 12. Günler ikiside koyuydu ve degerlendirdik 13.günüde degerlendirdik.ama önvesinde 4 gün ara vermiştik.eşime geniş boxer giydirdim sperler için gerekliymiş diye okumustum.ılık suyla dus aldı hep kesinlikle sıcak su degdirme yumurtalıklarına spermlere zarar veriyo dedim.her sabah aç karına keçi boynuzu pekmezi içirdim bide fındık fıstık yedi bol bol.ilişkiden yarım saat öncede sert bi kahve içirdim spermleri harekete geçirdiğini okumıstum.Bende bi macun kullandım burayada yazmıstım endişelerim var ama yinede deniyim diye ondan kullandım yumurtlama günü bıraktım yani adet başladı kullandım 11. Gün bıraktım.hangisi sebep oldu bilmiyorum ama inşallah sizede faydası olur.aa bide hemen kalkmadım ilişkiden sonra en az 40dk belimin altında yastıkla telde okey oynadım stres yapmayınn o ara kafa dagıtmak gerek sperm 30 dakikaya ulaşoyomus ya yumurtalıklara.ara arada incir yedim kurı incir çayın yanında falan.Yanilmamisiz demek cok sukur hadi simdi neler yaparak hamile kaldin bizede isik ol anlat bakalim bekliyoruz biliyosun hala hamis kalmayi bekleyenler var ben mesela :)
Alalh razı olsun bitanemm tez zamanda rabbim seninde yüzünü güldürsünAy CNm çok sevindim ya İnan hayırlı olsun :))))))
insAllah canim ya cok isterim hepimize yardimci olmaya calisiyosun Allah gonlund gore versn insAllahhKızlar çok garip bir duygu içerisine girdim alakasız gibi ama bu ay oldu diye hissediyorum Allah'ım yanıltma beni inşallah içime öyle doğuyor garip bir duygu .. Yani bir anda geldi içime ..
Bu ay ilk iş ovulasyon testi almak oldu.adet bittikten 3 gün sonra başladım yapmaya hep silik hep silik derken 11 ve 12. Günler ikiside koyuydu ve degerlendirdik 13.günüde degerlendirdik.ama önvesinde 4 gün ara vermiştik.eşime geniş boxer giydirdim sperler için gerekliymiş diye okumustum.ılık suyla dus aldı hep kesinlikle sıcak su degdirme yumurtalıklarına spermlere zarar veriyo dedim.her sabah aç karına keçi boynuzu pekmezi içirdim bide fındık fıstık yedi bol bol.ilişkiden yarım saat öncede sert bi kahve içirdim spermleri harekete geçirdiğini okumıstum.Bende bi macun kullandım burayada yazmıstım endişelerim var ama yinede deniyim diye ondan kullandım yumurtlama günü bıraktım yani adet başladı kullandım 11. Gün bıraktım.hangisi sebep oldu bilmiyorum ama inşallah sizede faydası olur.aa bide hemen kalkmadım ilişkiden sonra en az 40dk belimin altında yastıkla telde okey oynadım stres yapmayınn o ara kafa dagıtmak gerek sperm 30 dakikaya ulaşoyomus ya yumurtalıklara.ara arada incir yedim kurı incir çayın yanında falan.
Istemiyordum oldu hatta karnim cizz ditordu adetm gecince temmuzun 17 sinde hamile oldugumu ogrendm nasip kismet iste sen de hamilesin sanirim :)Ya iste aslinda var ya hic dusunmicen, takip etmicen, rastgele olcak, ustune dustugumuz icin olmuyo bence.. ama elimizde de degil merak icindeyiz surekli oldu mu olmadi mi
Karnim 1 hafta boyunca agridi adet olucakmiş g bi ve yuzumde sevilce cikti buyuk iki tane.Merhaba Kizlar, benim son adet günüm 26 haziran. Adet sancisi cekiyorum ve yüzümde sivilceler cikti. Sizdeki belirtileri nelerdir, hamilemiyim acaba. Test yapip negativ cikacak diye korkuyorum. Biraz daha mi beklesem acaba, adet sancisi cekip hamile kalanlar varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?