Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son düzenleme:
insAllah bebisten dolayidir canim yoksada adetle atarsn kisti insAllahhh

insAllah bebisten dolayidir canim yoksada adetle atarsn kisti insAllahhh
Gonul isterki bebis olsun ama mantikli dusunursek bende bu kor talih kara baht olduktan sonra son 2 yildir basimiza gelmeyen olay ozellikle kalmadiktan sonra benimki koskoca çölde bir damla su aramak cok istedi esim belki bir deva miz olur gelisiyle bize guzellikler getirir dedi adam 3. Ay olmadi gene ve adam kendini sucluyor 1 yil once gordugu tedavi icin kullansigi igneler serumlar yuzunden bende cok istedim ama nasipten oteye koy yok sanirim

ay InshAllah ya, kac gündür adet sancisi cekiyorum ve Yüzümde sivilceler cikti. Senin son adet günün nezamandi? Nezaman yaptin testi?
Canim ben gebe kalmak istemediğim icin rakip etmioyrdum eşim 9 hazirandi son adetin dedi. Bir hafta sonra idrar testi yptim ve cift cizgi cikti kesin sonuc icin 1 hafta bkle inş hamişsindir

Beni tarif etmişsin ama en azından senin bir evladın var benim hiç bir şeyim yok olmadı da olmayacakta söylerken utanıyorum ama Allah'ın gücüne gitmesin bazen düşse bile bari hamile kalırdım bari diyorum o kadar artık kötü durumdayım

Kuzum niye bu karamsarsın. Sen önce kendini inandıracaksın. Bu kadar olumsuz düşündün ne geçti eline. Hadi şimdi tam tersi iyi şeyler düşün. Meleğin sana gelecek ama vakti saatini bekliyor annesi. Sen umutla duayla yoluna devam et. Ne diyoruz sürekli stres olmamız lazım kafamız rahat olmalı. Yapma bunu kendine. Evet çok zor bir sınav ama inşallah sonucuna değecek

Allah vermek.istedikten sonra hic bendeki kara baht falan deme canim annemin kuzeninin 19 yil cocugu olmadi dusun ne ilaar ne dualr en son artk birakti olmuyo diye 2 cocugu pespese oldu Allah en iyisini bilir umitsizlik etmeyelm musluman ümitsiz olmaz insAllah

canimm umutsuz olma lutfen Allah buyuk verr hayirlisiyla vermiyosa da bi bildigi vardir insAllah

canım benim bak dün ben ruh gibiydim dedim ya sanada ben kendimden gectim senden güzel haber bekliyorum diye.rabbim en caresiz anımızda tutar elimizden.inşallah nur topu gibi bi bebişin olacak seninde sen kendini üzme.güzel haberlerini bekliyorum ona göre

Canımm yaa gözünüzz aydinnn ayy nasıl sabah sabah mutlu oldum adınıza. Bebisini insallah hayırlısıyla kucağına alırsın bizlere de dua et canim benim
çook teşekkür ederim canım benim dualarım sizler için.seninle aynıydı batımız demi.hadi inşallah senden de hepinizden güzel haberler alalım

ayyy tatlım ya dün benim yazdıklarımı bi oku ne berbat psikolojideydim önceki gün negatif çıktı diye.sendin bana teselli veren yapma gözünü seviyim daha adetin gelmedi hemen bozmak yok moralleri

günaydın canım yumurtlamadan 5 gün sonramı 7 gün sonramı ne aynı seyi ben yazdım gruba kesin kist olusuyo sancım var falan diye ciddende kist dedim ama noldu bebişmiş.senden umutluyum acıkcası

6 gün var ama bende bir garip hissediyorum. Beynim benimle oyun oynamıyordur umarım. Sabahları hiç açlık hissetmezken hatta öğleye doğru acıkırken şimdi uyandığımda midem kazanıyor. Adet ağrısı benzeri durumda devam ediyor. Hafif hafif yokluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…