- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.541
Kuzum niye bu karamsarsın. Sen önce kendini inandıracaksın. Bu kadar olumsuz düşündün ne geçti eline. Hadi şimdi tam tersi iyi şeyler düşün. Meleğin sana gelecek ama vakti saatini bekliyor annesi. Sen umutla duayla yoluna devam et. Ne diyoruz sürekli stres olmamız lazım kafamız rahat olmalı. Yapma bunu kendine. Evet çok zor bir sınav ama inşallah sonucuna değecek
canimm umutsuz olma lutfen Allah buyuk verr hayirlisiyla vermiyosa da bi bildigi vardir insAllah
canım benim bak dün ben ruh gibiydim dedim ya sanada ben kendimden gectim senden güzel haber bekliyorum diye.rabbim en caresiz anımızda tutar elimizden.inşallah nur topu gibi bi bebişin olacak seninde sen kendini üzme.güzel haberlerini bekliyorum ona göre
ayyy tatlım ya dün benim yazdıklarımı bi oku ne berbat psikolojideydim önceki gün negatif çıktı diye.sendin bana teselli veren yapma gözünü seviyim daha adetin gelmedi hemen bozmak yok moralleri
Adet olacakmiş gibi sanci bir türlü olamamiştim. Hah karnim agriyo adet olucam derken kesiliyodu ara ara geliyorduA Asminayaz1518 gunaydin arkadasim hamileligi ogrenmeden bi hafta karnim agridi demistin bende de varda acaba agrin sizlama gibimi yoksa adet sancisi gibi cok mu benim adet sancilarim cok asiri oluyoda merak ettim
Benimkigeliyor canım benim biliyorum şuan sana ne desem boş çünkü aynı günlerden bende geçiyorum yalnız sende dört gün önce teste kalkismissin çok erken bu ama bile bile düşme aynı hataya normalde @poncikbebis de görünen çizgi hayalet çizgi gibi bak değeri çok düşük yeni oluşmuş daha gebelik yani sende De öyle olabilir .. Olacak olacak hep olacak de .. Walla bu ay kendime öyle diyorum sonunda yine olumsuz olsa dahi artık hep olacak ben hamileyim Rabbim ol dedi diyorum .. Hatta şuan bir batma hissi var ortada yerleşiyor diyorum banane her şeyi ona yoracagim yine yılmadan yorulmadan .. Ben istiyorum .. Ayetel kursiler , رب هب لي من الصا لحين, Meryem sureler , duaysa dua beslenmeye beslenme yapacağım.. Demek ki bizim imtihanimiz bu şimdilik başaracağız bunu da ..
kronikuykucu sana da çok teşekkür ederim canım . İnşallah kistin erimistir bu süre zarfında .. Ben daha adet gormezsin diye düşünmüştüm ama adetle kesin eriyip kaybolur inşallah ..
Bu arada imkanlar mı tükendi gerekirse de tüp taktiririz nolacak sanki .. Ben diyorum maddi olarak halletseydim bir dk beklemezdim stresinde katlanamadigim için ama biraz daha idare edeceğim ..
Ahh caniimm oyle dusunme yaa rabbim insallah en kisa zamanda saglikli bir nasip eder sanaBeni tarif etmişsin ama en azından senin bir evladın var benim hiç bir şeyim yok olmadı da olmayacakta söylerken utanıyorum ama Allah'ın gücüne gitmesin bazen düşse bile bari hamile kalırdım bari diyorum o kadar artık kötü durumdayım
benimde adetime 8gun kala her gun leke geldi ve sanci oldu ama devami gelmiyodu.bugun adet oldm canim hayirlisiAdet olacakmiş gibi sanci bir türlü olamamiştim. Hah karnim agriyo adet olucam derken kesiliyodu ara ara geliyordu
canım tam sen bu mesajı yazarken liste güncelleniyordu :)Şu liste yine güncellenemedi. Kiminki geçti kimin yakında görebilseydik iyiydi
Kalplerimiz birmiscanım tam sen bu mesajı yazarken liste güncelleniyordu :)
Valla moralim düzeldi ne güzel görünüyor listenin üst kısmıbütün topiği baştan okuyarak 1.sayfadaki listeyi güncelledim.hata olursa söyleyin hemen düzelteyim yada atladığım olursa hemen eklerim.
hatta tam o sırada seni ekliyordum listeye nasıl güzel tesadüf.inşaalh hamiş emojisnide eklerim bu ayKalplerimiz birmisTeşekkür ederiz emeğini sağlık canım
Insallah canım Allahım hepimize bu duyguyu tattirsin. Eylülde de kendini eklemek nasip olsunhatta tam o sırada seni ekliyordum listeye nasıl güzel tesadüf.inşaalh hamiş emojisnide eklerim bu ay
Allah hayirlisini versin canim uzulme Allahi izniyle olur iyiyi dusunn ilgi alanini farklilasir kafa oyalaninca daha az dusunursun bnceMerhaba arkadaşlar, hamile olanları çok çok tebrik ediyorum. Çok fazla okuyamadim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inş. Nisan ayında düşük yaptım. Sonra hamile kalmadım. Prolaktinm yüksekmis meğer. Bu ay parlodel kullandım. Kullanırken hamile kalanlar çok ama aylarca kullananlarda. Adet günüme 4-5gün kaldı. Yine adet belirtilerm başladı. Çok üzülüyorum. Ama azda olsa belki, acaba diye umutta oluyor içimde. Kimse anlamıyor beni arkadaşlarım dahil. Aman olur ne sıkıntı yapıyosn gibi. Bunları bende biliyorum ama beni rahatlatacak şeyler bunlar değil. Biraz uzun oldu kusura bakmayın içimi döktüm sanırım. Su 1 ay zaten kabus gibiydi. İlaç çok fazla yan etki yapıyor. Geçmeyen bir baş ağrısı, bulantı, halsizlik, baş dönmsi... dua edin bana da olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?