- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.561
Canim kesin demiyeyim ama kistin olabilir. Hamilelikte leke hergun gelmez. Ben iki gebelikte de gormedm ama sadece bir sefer yerlesme kanamasi oluyormus oda cok hafifmiş yani. Once kendinde ne olduğunu bil tedavi ol inşaallah hamile kalirsn canmbenimde adetime 8gun kala her gun leke geldi ve sanci oldu ama devami gelmiyodu.bugun adet oldm canim hayirlisi
Hoş geldin. Burada herkes seni anlayabilir. Hepimiz aynı beklenti ve istek içindeyiz. Dualarımız birbirimiz için. İnşallah Allah kabul eder hayallerimiz gerçek olurMerhaba arkadaşlar, hamile olanları çok çok tebrik ediyorum. Çok fazla okuyamadim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inş. Nisan ayında düşük yaptım. Sonra hamile kalmadım. Prolaktinm yüksekmis meğer. Bu ay parlodel kullandım. Kullanırken hamile kalanlar çok ama aylarca kullananlarda. Adet günüme 4-5gün kaldı. Yine adet belirtilerm başladı. Çok üzülüyorum. Ama azda olsa belki, acaba diye umutta oluyor içimde. Kimse anlamıyor beni arkadaşlarım dahil. Aman olur ne sıkıntı yapıyosn gibi. Bunları bende biliyorum ama beni rahatlatacak şeyler bunlar değil. Biraz uzun oldu kusura bakmayın içimi döktüm sanırım. Su 1 ay zaten kabus gibiydi. İlaç çok fazla yan etki yapıyor. Geçmeyen bir baş ağrısı, bulantı, halsizlik, baş dönmsi... dua edin bana da olur mu ?
zaten var canim sol yumurtaligimda 4.5 cm bende ondan dolayi diye dusunuyorum ilac kullandmda gecmedi adetin 3.gunu gel dedi cuma gtcem insAllahCanim kesin demiyeyim ama kistin olabilir. Hamilelikte leke hergun gelmez. Ben iki gebelikte de gormedm ama sadece bir sefer yerlesme kanamasi oluyormus oda cok hafifmiş yani. Once kendinde ne olduğunu bil tedavi ol inşaallah hamile kalirsn canm
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Evet burada insanlar anlıyor birbirini. Burada rahatlamaya çalışıyorum bende bundan sonra. Ins Rabbim hayırlısı ile hepimize nasip ederHoş geldin. Burada herkes seni anlayabilir. Hepimiz aynı beklenti ve istek içindeyiz. Dualarımız birbirimiz için. İnşallah Allah kabul eder hayallerimiz gerçek olur
Kist gecmis mi dogurganlik var mi ona bakar canm ins tedavi olursunda hemen bebeşin olurzaten var canim sol yumurtaligimda 4.5 cm bende ondan dolayi diye dusunuyorum ilac kullandmda gecmedi adetin 3.gunu gel dedi cuma gtcem insAllah
insAllah canim adetlerim cok sukur duzenlidir o oldugu icin umutluyum cok sukur bakalm gidince ne dicek hormon testleride yapiyomus dgerlerimlede alakali olabilir daha ilk ayimizKist gecmis mi dogurganlik var mi ona bakar canm ins tedavi olursunda hemen bebeşin olur
Daha çok yenisin rabbim verecegi gunu bilir hayirlisi olsun canminsAllah canim adetlerim cok sukur duzenlidir o oldugu icin umutluyum cok sukur bakalm gidince ne dicek hormon testleride yapiyomus dgerlerimlede alakali olabilir daha ilk ayimiz
amin canim Allah razi olsun ramazandan once gttim iste dr a iki ay ilac kullandm gecmedi bakalm ne durumdaDaha çok yenisin rabbim verecegi gunu bilir hayirlisi olsun canm
Ibrahim saraçoglunun kürlerini fln denedinmi araştrdnmiamin canim Allah razi olsun ramazandan once gttim iste dr a iki ay ilac kullandm gecmedi bakalm ne durumda
İşte benim dertlerimden biride bu. Nasip olurda hamile kalırsak ne yapacağız bu saçlarla. Dip benimde geldi ama erteliyorum şimdilik. Riske atılacak konu değil. Normal olsa saçlar asla bunu dert etmemde beyazlar yüzünden sorun oluyorkizlar ya alakasiz bi durum ama bise sormak istiyorum ben yaklasik 1.5 2 ayda bir dip boyasi yaptriyorum gecen ay adetliyken yaptrdim nolur nolmaz hamile kalirsam diye smdi tabi beyazlarim var yinede oyle asiri degil yani bayrami bekleyebilirim.ama ya hamile kalirsam diye boyatsammi diyorum e ben uzun sure boyle hamile kalamasama her ay boyatcammisiz ne dusunuyosunuz bu knu hakkinda yani bebek olduktan sonrami dikkat edilmeli boyle sylere yoksa bizimki pimpirikmi
InshAllah canim bir hafta daha bekleyecem Sonra testi yapacamCanim ben gebe kalmak istemediğim icin rakip etmioyrdum eşim 9 hazirandi son adetin dedi. Bir hafta sonra idrar testi yptim ve cift cizgi cikti kesin sonuc icin 1 hafta bkle inş hamişsindir
Ben ikisindede hamile oldgmu hissettm . Ne blyim icime dogdu yaniInshAllah canim bir hafta daha bekleyecem Sonra testi yapacam
Gelicek diye diye getirttin azminden dolayi tebrik ederim seni canimbenimde adetime 8gun kala her gun leke geldi ve sanci oldu ama devami gelmiyodu.bugun adet oldm canim hayirlisi
Gelicek diye diye getirttin azminden dolayi tebrik ederim seni canim
ayy inşallah bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?