Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde adetime 8gun kala her gun leke geldi ve sanci oldu ama devami gelmiyodu.bugun adet oldm canim hayirlisi
Canim kesin demiyeyim ama kistin olabilir. Hamilelikte leke hergun gelmez. Ben iki gebelikte de gormedm ama sadece bir sefer yerlesme kanamasi oluyormus oda cok hafifmiş yani. Once kendinde ne olduğunu bil tedavi ol inşaallah hamile kalirsn canm

Hoş geldin. Burada herkes seni anlayabilir. Hepimiz aynı beklenti ve istek içindeyiz. Dualarımız birbirimiz için. İnşallah Allah kabul eder hayallerimiz gerçek olur

zaten var canim sol yumurtaligimda 4.5 cm bende ondan dolayi diye dusunuyorum ilac kullandmda gecmedi adetin 3.gunu gel dedi cuma gtcem insAllah

Hoş geldin. Burada herkes seni anlayabilir. Hepimiz aynı beklenti ve istek içindeyiz. Dualarımız birbirimiz için. İnşallah Allah kabul eder hayallerimiz gerçek olur
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Evet burada insanlar anlıyor birbirini. Burada rahatlamaya çalışıyorum bende bundan sonra. Ins Rabbim hayırlısı ile hepimize nasip eder

kizlar ya alakasiz bi durum ama bise sormak istiyorum ben yaklasik 1.5 2 ayda bir dip boyasi yaptriyorum gecen ay adetliyken yaptrdim nolur nolmaz hamile kalirsam diye smdi tabi beyazlarim var yinede oyle asiri degil yani bayrami bekleyebilirim.ama ya hamile kalirsam diye boyatsammi diyorum e ben uzun sure boyle hamile kalamasama her ay boyatcammi siz ne dusunuyosunuz bu knu hakkinda yani bebek olduktan sonrami dikkat edilmeli boyle sylere yoksa bizimki pimpirikmi

İşte benim dertlerimden biride bu. Nasip olurda hamile kalırsak ne yapacağız bu saçlarla. Dip benimde geldi ama erteliyorum şimdilik. Riske atılacak konu değil. Normal olsa saçlar asla bunu dert etmemde beyazlar yüzünden sorun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…