Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekmedeyim hiçbi belirtim yok ya ne bel ağrısı ne kasıklarda batma sanırm hamiş kalamicam bu ay bu ay olmazsa mecburen 2 ay ara vermek zorundayım malum okullar açılıyo 2 ay sonra tekrar devam çalışmalara
illa belirti olmasi sart degilki canim onemli olan regl belirtin olmasin okullar acilinca neden 2 ay ara veriyosunuz

Merhaba herkese :) 3 yaşında bir kızım var benim de hamile kalmış olma ihtimalim var son adet başlangıç tarihim 17 temmuzdu öğrenmek için adet tarihimi bekliyorum ama eşimin doğum günü 14 ağustos ona sürpriz yapmak istiyorum bu erken yapılan testler gerçekten işe yarıyo mu deneyen var mı aranızda

Yani illa ki gösteriyor duruma göre ..

Bekmedeyim hiçbi belirtim yok ya ne bel ağrısı ne kasıklarda batma sanırm hamiş kalamicam bu ay bu ay olmazsa mecburen 2 ay ara vermek zorundayım malum okullar açılıyo 2 ay sonra tekrar devam çalışmalara

Bende de Ağustos son deneme olacak bu yıl için zorlayabilirsem bir ihtimal eylülü De deneyebiliriz onun dışında bu yıl için son şansımız eşimle bir süre ayrı kalmak durumundayız yani zaman daraliyor hayırlısı ..

illa belirti olmasi sart degilki canim onemli olan regl belirtin olmasin okullar acilinca neden 2 ay ara veriyosunuz
Öğretmenim canım doğum izninden yararlanmak istiyorum arkadaş sıkıntı yaşadı doğum izninde o yzden ona göre hesap yapıp ara verebilirim çalışmalara. Daha tam net hesap yapmadım ay ay olarak inşallah belirti olmadan hamiş kalırım ama düzenli ilişki olmadı bu ay malum misafirim vardı ve dün gitti

canım normal test bende adete 3 gün kala silik bi şekilde gösterdi.diger tastlerde taş çatlasın 4-5 günönce gösterir ama kan en erken belli edeni

ben senden ümitliyim bu ay bendede normalde olan kasık agrısı hiç olmadı bu ay.kendime benzetiyorum seni

Yok yok sen vaktinde denk getirdin inşallah tutmuştur

T tuba-kumsal canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inşallah
Hemen soru sorayım Hiç belirtin oldu mu özellikle göğüsler de ağrı değil de dolgunluk gibi dokunduğunda sertlik gibi

Kizlar bebimde bat a son 7 gun heyecanlimiyim ne yazik ki degilim sanki sonunu bilir gibiyim ama yinede yogun calismalardan dolayi 15 gundur bir fiil her gun birliktelik oldu grcen pazartesi ozle hastaneye kontrole gittim ve doktor vajen ultrasonda ymurtan catlamis ve 33.7 mm lik bir kanama mevcut icerde dedi yani ne demek istedi pek anlamadim bebek olabilirmi dedim bilmem olabilir belki anlaminda net olmayan cumleler kullandi sadece 33.7 mm lik bir kanama ve etrafinda su birikmesi var dedi kist falan demedi bekliycez dedi bekliyoruz asla kendimi kaptirmiycam bu ay cunki 5 aydir negatifi goren bir insanim ben ayrica gitmisken aklimda kalmasin diye ahm yani anti muller hormonuda yaptirdim aci bademe gidip 1 hafta sonra sonuc gelicekmis bi o kalmisti zaten yapilmayan onada el attim sonunda bakalim insallah allah bu yolda bekletmez kimseyi

Sadece yazdıklarında bir noktaya takildim 15 gün bir fiil beraber olmak gerekmiyor ki ? Ha Sen istediysen bebek düşüncesi hariç tamamdır .. Onun haricinde senin beraber olacağın günler bellidir .. Yani tabi onun haricinde De beraber olacağız ama istediğimiz için bebek için senin en fazla üç günlük bir işin var başka yok .. Doktorun pek ne dediğini anlayamadım ama kısaca yumurtan çatlamış demeye getirmiş sanırım.

canım normal test bende adete 3 gün kala silik bi şekilde gösterdi.diger tastlerde taş çatlasın 4-5 günönce gösterir ama kan en erken belli edeni
Ne kadar erken belli olur canim kan tahlilinde. Adet gününden önce başka bir nedenle gideceğim hastaneye gitmişken baktırsam olur mu acaba

Kızlar bsey sorcm adet takvimi takip ediyorumda adetinizin bittiğini nasıl hesaplıyorsnz yani tam beya akıntı oluncamı takvimde bitti diye işaretlemeliyiz yoksa o son günlerdeki kahverengi akıntı sırasında da bitmişmi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…