- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.601
Beyaz akıntı gelince biz bitti diyoruz tabi bu İslami boyutu ama tıbben De bu durum böyleKızlar bsey sorcm adet takvimi takip ediyorumda adetinizin bittiğini nasıl hesaplıyorsnz yani tam beya akıntı oluncamı takvimde bitti diye işaretlemeliyiz yoksa o son günlerdeki kahverengi akıntı sırasında da bitmişmi oluyor
Valla düzenli ilişki falan pek alakası yok aslında biliyo musun. Benim düşük olan a hamile kaldığımda adet bittikten 2 yada 3 gün sonra bir kere korunmasiz ilişki oldu oda yanlışlıkla :) sonrası korundk o zamanlar istemiyodk ama hamile kalmıştım. Aslında olacağı varsa oluyoda ah bu bizde ki stres. Şimdi de olması için dua ediyorum.Öğretmenim canım doğum izninden yararlanmak istiyorum arkadaş sıkıntı yaşadı doğum izninde o yzden ona göre hesap yapıp ara verebilirim çalışmalara. Daha tam net hesap yapmadım ay ay olarakinşallah belirti olmadan hamiş kalırım ama düzenli ilişki olmadı bu ay malum misafirim vardı ve dün gitti
Valla düzenli ilişki falan pek alakası yok aslında biliyo musun. Benim düşük olan a hamile kaldığımda adet bittikten 2 yada 3 gün sonra bir kere korunmasiz ilişki oldu oda yanlışlıkla :) sonrası korundk o zamanlar istemiyodk ama hamile kalmıştım. Aslında olacağı varsa oluyoda ah bu bizde ki stres. Şimdi de olması için dua ediyorum.
Zamanı var işte herseyin ama biz sabırsız davranıyorz. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallahAynen ol dedi mı ALLAH iş bitmiştir hirpaliyoruz kendimizi fakat ben bir kaç ay tam ovulasyon pozitif olduğu zamana denk getiremedim yani ondan bir gün önce hep ilişki oldu ve kaçırdım o günleri ve bende tutmadı maalesef .. Tabi bir sürü şartların sağlanması gerek ama bende işe yaramadı .. Hatta benim bir hamile kaldığım ayda ben tam yumurta catlamadan altı saat öncesinde ilişkide bulundum ve öyle oldu bunuda ben ağrıdan biliyorum şiddetli bir yumurtlama ağrısı oluyor bende .. Ondan önce denediğim zaman bende olmuyor gibi hissediyorum..
İnşallah tatlım güzel haberlerimizi veririrz birbirimize tutmuştur inşallahBende özen ve itinayla görevimi yerine getirdim bakalım :) umut dolu bekleyiş son günlerde umutsuzlukla sonuçlanmaz inşallah
Canım ben geç yumurtladım ozaman benim yumurtlama ayın 25-26 sı gibiydi adet tarihimde 8 ağustos adet olabilirmiyim acaba die düşünüyorum şimdi hamiş kalsamda adet olur muyumKızlar bsey sorcm adet takvimi takip ediyorumda adetinizin bittiğini nasıl hesaplıyorsnz yani tam beya akıntı oluncamı takvimde bitti diye işaretlemeliyiz yoksa o son günlerdeki kahverengi akıntı sırasında da bitmişmi oluyor
Canım ben geç yumurtladım ozaman benim yumurtlama ayın 25-26 sı gibiydi adet tarihimde 8 ağustos adet olabilirmiyim acaba die düşünüyorum şimdi hamiş kalsamda adet olur muyum
Canım evliliğimin ilk aylarında olmasın diodum bigün adetim gecikse tüh vah hamileyim sanırm die üzülüyodum ama şimdi diorum geciksede hamile kalsamValla düzenli ilişki falan pek alakası yok aslında biliyo musun. Benim düşük olan a hamile kaldığımda adet bittikten 2 yada 3 gün sonra bir kere korunmasiz ilişki oldu oda yanlışlıkla :) sonrası korundk o zamanlar istemiyodk ama hamile kalmıştım. Aslında olacağı varsa oluyoda ah bu bizde ki stres. Şimdi de olması için dua ediyorum.
Aynen öyle eşimi bunaltirdm bak hasta olmadim kesin hamileym diye şimdi gülüyorum o halime üzülüyorum da biraz yapmasmiydim diye. Ama o zaman da öyle gerekiyordu. Ins prolaktinm düşmüştür ve hamileymdir. Tabi sende ve isteyen herkesCanım evliliğimin ilk aylarında olmasın diodum bigün adetim gecikse tüh vah hamileyim sanırm die üzülüyodum ama şimdi diorum geciksede hamile kalsaminşallah olacak inancımızı tam tutalım canım
Canim biz gecen ay catlatma ignesinden sonra 4 gun ust uste birlikte olduk ama malesef hamis kalamadim bu ayda esim cok dikkatli beslendi ve sper sayisi ve hareketi cok fazla spermiogram yapildi o yuzden bu seferde 15 gun deneyelim ust uste dedik ondan ole cok fazla oldu bi umut iste ne yapacagimizi sasiriyoruz valla artik ben hep klomenle 2. Denemede gamile kalirdim bunda bu ay 6. Ayim ne yazik ki ve her 2 veya 3 ymurta ayni anda olgunlasiyor ona ragmen tutturamadik yani 22 temmuzda catlatma ignesi vuruldu bakalim bekliyorumSadece yazdıklarında bir noktaya takildim 15 gün bir fiil beraber olmak gerekmiyor ki ? Ha Sen istediysen bebek düşüncesi hariç tamamdır .. Onun haricinde senin beraber olacağın günler bellidir .. Yani tabi onun haricinde De beraber olacağız ama istediğimiz için bebek için senin en fazla üç günlük bir işin var başka yok .. Doktorun pek ne dediğini anlayamadım ama kısaca yumurtan çatlamış demeye getirmiş sanırım.
Teşekkürler canımcanım normal test bende adete 3 gün kala silik bi şekilde gösterdi.diger tastlerde taş çatlasın 4-5 günönce gösterir ama kan en erken belli edeni
Aynı ben nasıl bunaltıyodum nasılAynen öyle eşimi bunaltirdm bak hasta olmadim kesin hamileym diye şimdi gülüyorum o halime üzülüyorum da biraz yapmasmiydim diye. Ama o zaman da öyle gerekiyordu. Ins prolaktinm düşmüştür ve hamileymdir. Tabi sende ve isteyen herkes
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım varmıydı belirtin?kızlar bende beş aydır istiyordum ikinci Bebeğimi bugün öğrendim çok şükür hamileymisim Rabbim size de nasip etsin
canim ama soyle bi sey var o uc gunu bilmedigin icn yani denk getirmek icnse olabilir cunku arkadasim adetin pesineki ilk gun hamile kaldi tek gecede hani bilemiyosunSadece yazdıklarında bir noktaya takildim 15 gün bir fiil beraber olmak gerekmiyor ki ? Ha Sen istediysen bebek düşüncesi hariç tamamdır .. Onun haricinde senin beraber olacağın günler bellidir .. Yani tabi onun haricinde De beraber olacağız ama istediğimiz için bebek için senin en fazla üç günlük bir işin var başka yok .. Doktorun pek ne dediğini anlayamadım ama kısaca yumurtan çatlamış demeye getirmiş sanırım.
Bugun 15. Günün o zaman muhtemelen tuttu gibi .. Hadi inşallah ..Canim biz gecen ay catlatma ignesinden sonra 4 gun ust uste birlikte olduk ama malesef hamis kalamadim bu ayda esim cok dikkatli beslendi ve sper sayisi ve hareketi cok fazla spermiogram yapildi o yuzden bu seferde 15 gun deneyelim ust uste dedik ondan ole cok fazla oldu bi umut iste ne yapacagimizi sasiriyoruz valla artik ben hep klomenle 2. Denemede gamile kalirdim bunda bu ay 6. Ayim ne yazik ki ve her 2 veya 3 ymurta ayni anda olgunlasiyor ona ragmen tutturamadik yani 22 temmuzda catlatma ignesi vuruldu bakalim bekliyorum
canim ama soyle bi sey var o uc gunu bilmedigin icn yani denk getirmek icnse olabilir cunku arkadasim adetin pesineki ilk gun hamile kaldi tek gecede hani bilemiyosun
Kızlar bişi sorucam benim yumurtlama dönemim normal kritallere göre geçti. Acaba diyorum ki bende yumurtlama sorunu var polikistik över olduğu icin bazen geç yumurtlama oluşuyor adet dönemine kadar 2 günde bir ilişkiye girsem olur mu ? Bide öyle mi denesem bilemedim daha 10 gün var bat a ama 2-3 defa da girsem ilişkiye yumurtlama günümü aslında bilmiyorum anlamıyorum telefondan programdan takip ediyorum öyle de olmuyor ovulasyon testini de yapamıyorum denk gelmiyor bilemedim
Bnde hiç belirti yok valla tatlım yaa bu ay umutsuzum snde durum nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?