- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.621
anladim canim dogru soyluyosun istisnalar disinda genel durumlar ayni aslindaAma canım şunu bilmelisin eğer 28 günde bir adet oluyorsan ve yumurtlamadan sonra 12. Gün ve 16. Gün arası adet oluyorsan ki bu sadece progesteron değerinde sıkıntı varsa ikinci dönemin kısa olur o vakitte gebelik oluşamaz zaten tedavi görmen gerekir onun haricinde bu dediğim aralık şaşmaz .. O zaman diyebiliriz ki 12. Günden 16. Güne kadar ilişki olması lazım çünkü o aralikta çatlıyor .. Anlatabildim mi bilmiyorum .. Takvim herkeste tutmaz onun için onu esas almak doğru olmayabilir .. Ama bu hesabi bu şekil yaparsan tutar .. Adet bitiminde tek seferlik ilişki de tutabilir ama o spermlerle alakalı ve kadının akıntı durumu ve uzun yasayabildikleri içindir .. Kişinin sağlığı etken burada ..
Insallah tutmustur canim umid ediyorum allahtan umid kesilmez izin verdiyse olmustur insallah bu gun ignenin 11.ci gunu 22 temmuzu saymayip 23 temmuzdan bu gune sayiyorum 11. Gunu oluyor ama test falan yapmiycam adet olunca yikilmiyorum ama testte negatif gorun pek bi bozuluyorum gerci kafamda bebek dusuncesiyle dolasmiyorum ben bu ay relax im gecen aylar her saniyem bebisti bu ayda farkli seylere kafa yorayim diyip dusunmedim kismette ne varsa onu yasiycaz rabbim verirse hikmetindendir he vermezsede imtihanimdir dua sabir caba 3 lusuyle calismalara yeni bi umutla devamBugun 15. Günün o zaman muhtemelen tuttu gibi .. Hadi inşallah ..
Öyle canım çok iyi yapmışsın Allah nasip eder inşallah .. maalesef benim beynimi yiyor gibi bir şey sadece aralarda bir kaç dakika unutuyorum yoksa hep benimle .. Keşke bende daha rahat olabilsem amaInsallah tutmustur canim umid ediyorum allahtan umid kesilmez izin verdiyse olmustur insallah bu gun ignenin 11.ci gunu 22 temmuzu saymayip 23 temmuzdan bu gune sayiyorum 11. Gunu oluyor ama test falan yapmiycam adet olunca yikilmiyorum ama testte negatif gorun pek bi bozuluyorum gerci kafamda bebek dusuncesiyle dolasmiyorum ben bu ay relax im gecen aylar her saniyem bebisti bu ayda farkli seylere kafa yorayim diyip dusunmedim kismette ne varsa onu yasiycaz rabbim verirse hikmetindendir he vermezsede imtihanimdir dua sabir caba 3 lusuyle calismalara yeni bi umutla devam
Canım bende 32.gün adet oluyorum hiç sormadım kaçıncı gün yumurtan çatladı adet döngünde? Benimki tahmini adet döngümün 19. Günü çatladıBen kendimden örnek verecek olursam 32. Gün adet oluyorum ve yumurtam catladiktan sonra 15. gün adet oluyorum yani benim adet gormem yumurtlama artı 15 gün sonra gerçekleşiyor. Bu en az 12. Gün olur en çok 16. Gün olur. O halde ben ne zaman ilişkide bulunmam gerekiyor ?
16. Gün ile 21. Günlerde sağlıklı olsak iki günde bir ilişki olsa yeterli olur .. İsteyen -1 +1 daha üstüne koyabilir .. Ama ben ikinci donemimin 15 gün olduğunu bildiğim için 16. -18. Günu degerlendirdim mi tamamdır benim işim .
@Shopareekiz canım Polikistik dedinde sana kesinlikle soğan kurunu öneriyorum ve civanpercemi karışımlı çayı .. Ben üç arkadaşa tavsiye ettim kistleri teker teker yok oldu resmen hastalıklarından kurtuldular
Evet canım senin ki 19. Gun catladi hatırlıyorum benim ki 17. Gun catladi .. 16. Gun ovulasyon testi pozitif gösterdi ..Canım bende 32.gün adet oluyorum hiç sormadım kaçıncı gün yumurtan çatladı adet döngünde? Benimki tahmini adet döngümün 19. Günü çatladı
Öyle canım çok iyi yapmışsın Allah nasip eder inşallah .. maalesef benim beynimi yiyor gibi bir şey sadece aralarda bir kaç dakika unutuyorum yoksa hep benimle .. Keşke bende daha rahat olabilsem ama
Bak ben @poncikbebis e söylemiştim ilk şimdi sana da söylüyorum ben senden de çok umutluyum hayatım senin benden sonra diye hatırlıyorum inşallah bende girerim aranıza
Listenin üst ķısmı artarken alt kısım azalır inşallah. Bu ay uğurlu gelsin bekleyenlereAğzından bal damliyooooorrrİnşallah canım benim aklım zaten sende, senden gelecek haberi bekliyorum ..
Ağzından bal damliyooooorrrİnşallah canım benim aklım zaten sende, senden gelecek haberi bekliyorum ..
Listenin üst ķısmı artarken alt kısım azalır inşallah. Bu ay uğurlu gelsin bekleyenlere
Artik durmak yok regl biter bitmez dr a git lekenin sebebini ogren ve ovu testine baslavalla canim bi hafta hem sanci hem leke ondan bekledim ah ah heveslenmedim basta desem yalan olur ama hamilemiyim demeye firsatim kalmadiki yumurtlama bitti 4 gun gecti leke sanci o heyecani yasayamadm
Massallaahhh hayirli olsuunn rabbim benim yavrumada kardes nasip etsinkızlar bende beş aydır istiyordum ikinci Bebeğimi bugün öğrendim çok şükür hamileymisim Rabbim size de nasip etsin
3.gunu gel demisti onu bekledm zaten tatlim cuma gunu gidicem hormon testi yapicak sanirim bide vajinal bakcak galibaArtik durmak yok regl biter bitmez dr a git lekenin sebebini ogren ve ovu testine baslaha sana soyluyorumda ayni kararlilikla kendim yaparmiyim bilmiyorum
Evet yavrucum 2. Denemem de Rabbim nasip etti, demek zamani gelmis. Oyle dusunuyorum, bu kadar cabuk olacagi aklima gelmezdi :)Istemiyordum oldu hatta karnim cizz ditordu adetm gecince temmuzun 17 sinde hamile oldugumu ogrendm nasip kismet iste sen de hamilesin sanirim :)
Hadi bakalim saglikli haberler insallah canim3.gunu gel demisti onu bekledm zaten tatlim cuma gunu gidicem hormon testi yapicak sanirim bide vajinal bakcak galiba
Taze hamis senii nasilsin bakalim hayatim hamislik nasil kusma bulanti falan var miEvet yavrucum 2. Denemem de Rabbim nasip etti, demek zamani gelmis. Oyle dusunuyorum, bu kadar cabuk olacagi aklima gelmezdi :)
Ben reglime 3 gun kala ogrendim ruya gordum ona istinaden test yaptim, dogruymus :)
Ay canm benmm hayirli dogumlar nasip etsin rabbim sagliklica kucagina al :)))Evet yavrucum 2. Denemem de Rabbim nasip etti, demek zamani gelmis. Oyle dusunuyorum, bu kadar cabuk olacagi aklima gelmezdi :)
Ben reglime 3 gun kala ogrendim ruya gordum ona istinaden test yaptim, dogruymus :)
Canım benim teşekkür ederim denicem bi ama benim yumurta çatlama zamanımı da bilmem Laz'ım en son doktor problem yokk dedi duphastonla düzenli oluyor ama dur bakalım bu ay da bekleyeyimBen kendimden örnek verecek olursam 32. Gün adet oluyorum ve yumurtam catladiktan sonra 15. gün adet oluyorum yani benim adet gormem yumurtlama artı 15 gün sonra gerçekleşiyor. Bu en az 12. Gün olur en çok 16. Gün olur. O halde ben ne zaman ilişkide bulunmam gerekiyor ?
16. Gün ile 21. Günlerde sağlıklı olsak iki günde bir ilişki olsa yeterli olur .. İsteyen -1 +1 daha üstüne koyabilir .. Ama ben ikinci donemimin 15 gün olduğunu bildiğim için 16. -18. Günu degerlendirdim mi tamamdır benim işim .
@Shopareekiz canım Polikistik dedinde sana kesinlikle soğan kurunu öneriyorum ve civanpercemi karışımlı çayı .. Ben üç arkadaşa tavsiye ettim kistleri teker teker yok oldu resmen hastalıklarından kurtuldular
Canım benim teşekkür ederim denicem bi ama benim yumurta çatlama zamanımı da bilmem Laz'ım en son doktor problem yokk dedi duphastonla düzenli oluyor ama dur bakalım bu ay da bekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?