Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendimden örnek verecek olursam 32. Gün adet oluyorum ve yumurtam catladiktan sonra 15. gün adet oluyorum yani benim adet gormem yumurtlama artı 15 gün sonra gerçekleşiyor. Bu en az 12. Gün olur en çok 16. Gün olur. O halde ben ne zaman ilişkide bulunmam gerekiyor ?
16. Gün ile 21. Günlerde sağlıklı olsak iki günde bir ilişki olsa yeterli olur .. İsteyen -1 +1 daha üstüne koyabilir .. Ama ben ikinci donemimin 15 gün olduğunu bildiğim için 16. -18. Günu degerlendirdim mi tamamdır benim işim .

@Shopareekiz canım Polikistik dedinde sana kesinlikle soğan kurunu öneriyorum ve civanpercemi karışımlı çayı .. Ben üç arkadaşa tavsiye ettim kistleri teker teker yok oldu resmen hastalıklarından kurtuldular

anladim canim dogru soyluyosun istisnalar disinda genel durumlar ayni aslinda

Bugun 15. Günün o zaman muhtemelen tuttu gibi .. Hadi inşallah ..
Insallah tutmustur canim umid ediyorum allahtan umid kesilmez izin verdiyse olmustur insallah bu gun ignenin 11.ci gunu 22 temmuzu saymayip 23 temmuzdan bu gune sayiyorum 11. Gunu oluyor ama test falan yapmiycam adet olunca yikilmiyorum ama testte negatif gorun pek bi bozuluyorum gerci kafamda bebek dusuncesiyle dolasmiyorum ben bu ay relax im gecen aylar her saniyem bebisti bu ayda farkli seylere kafa yorayim diyip dusunmedim kismette ne varsa onu yasiycaz rabbim verirse hikmetindendir he vermezsede imtihanimdir dua sabir caba 3 lusuyle calismalara yeni bi umutla devam

Öyle canım çok iyi yapmışsın Allah nasip eder inşallah .. maalesef benim beynimi yiyor gibi bir şey sadece aralarda bir kaç dakika unutuyorum yoksa hep benimle .. Keşke bende daha rahat olabilsem ama

Canım bende 32.gün adet oluyorum hiç sormadım kaçıncı gün yumurtan çatladı adet döngünde? Benimki tahmini adet döngümün 19. Günü çatladı

Öyle canım çok iyi yapmışsın Allah nasip eder inşallah .. maalesef benim beynimi yiyor gibi bir şey sadece aralarda bir kaç dakika unutuyorum yoksa hep benimle .. Keşke bende daha rahat olabilsem ama

Bak ben @poncikbebis e söylemiştim ilk şimdi sana da söylüyorum ben senden de çok umutluyum hayatım senin benden sonra diye hatırlıyorum inşallah bende girerim aranıza

Bak ben @poncikbebis e söylemiştim ilk şimdi sana da söylüyorum ben senden de çok umutluyum hayatım senin benden sonra diye hatırlıyorum inşallah bende girerim aranıza

Ağzından bal damliyooooorrr İnşallah canım benim aklım zaten sende, senden gelecek haberi bekliyorum ..

valla canim bi hafta hem sanci hem leke ondan bekledim ah ah heveslenmedim basta desem yalan olur ama hamilemiyim demeye firsatim kalmadiki yumurtlama bitti 4 gun gecti leke sanci o heyecani yasayamadm
Artik durmak yok regl biter bitmez dr a git lekenin sebebini ogren ve ovu testine basla ha sana soyluyorumda ayni kararlilikla kendim yaparmiyim bilmiyorum

Istemiyordum oldu hatta karnim cizz ditordu adetm gecince temmuzun 17 sinde hamile oldugumu ogrendm nasip kismet iste sen de hamilesin sanirim :)
Evet yavrucum 2. Denemem de Rabbim nasip etti, demek zamani gelmis. Oyle dusunuyorum, bu kadar cabuk olacagi aklima gelmezdi :)
Ben reglime 3 gun kala ogrendim ruya gordum ona istinaden test yaptim, dogruymus :)

Evet yavrucum 2. Denemem de Rabbim nasip etti, demek zamani gelmis. Oyle dusunuyorum, bu kadar cabuk olacagi aklima gelmezdi :)
Ben reglime 3 gun kala ogrendim ruya gordum ona istinaden test yaptim, dogruymus :)
Taze hamis senii nasilsin bakalim hayatim hamislik nasil kusma bulanti falan var mi

Ay canm benmm hayirli dogumlar nasip etsin rabbim sagliklica kucagina al :)))

Canım benim teşekkür ederim denicem bi ama benim yumurta çatlama zamanımı da bilmem Laz'ım en son doktor problem yokk dedi duphastonla düzenli oluyor ama dur bakalım bu ay da bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…