- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.641
O zaman şuan senin için pek bir şey demek mümkün değil az buçuk belli aralıklarda olsa en iyisi ovulasyon testi yapmak yapamıyorum demişsin ama kendine hep belli bir saat belirlesen müsait olduğum mesela akşam 17? Sabah 10 ? Ve hep o saatlerde iki saat sıvı almadan üçer damla damlatarak yapsan testi tamamdır .. Sonra vücudunu takip edersin akıntı ne zaman geliyor vs not alırsın hepsini takviminde Vücudunu dinlersin ovulasyon pozitif gördükten sonra ki gun kasiklarinda ağrı oluyor mı diye ?En son 38 gün sürmüştü sonra duğhaston verdi hep onu kullanıyorum ilaç bitince 3. Gününde oluyorum canım
11 Ağustos benim kii sen 24-25 temmuzdun bende 26-27 temmuz demek ki Sen catladiktan 13 gün sonra görüyorsun adetini ..Senden benden önce görmüşün bat ne zaman canım benim 8 ağustos
Aynen canım öyle oluyo bu ay için söylemek gerekirse öyle11 Ağustos benim kii sen 24-25 temmuzdun bende 26-27 temmuz demek ki Sen catladiktan 13 gün sonra görüyorsun adetini ..
Canim senin herhangi bir belirtin varmi goze carpan senin bat benden 1 gun sonraymis11 Ağustos benim kii sen 24-25 temmuzdun bende 26-27 temmuz demek ki Sen catladiktan 13 gün sonra görüyorsun adetini ..
Eğer bu tutmazsa öyle denicem canım çalışıyorum sabah 7 de çıkıp akşam 7 de giriyorum eve bi denemeye calisicam . Senin dediğin çaylardan da alayım regl olduktan sonra başlarım bariO zaman şuan senin için pek bir şey demek mümkün değil az buçuk belli aralıklarda olsa en iyisi ovulasyon testi yapmak yapamıyorum demişsin ama kendine hep belli bir saat belirlesen müsait olduğum mesela akşam 17? Sabah 10 ? Ve hep o saatlerde iki saat sıvı almadan üçer damla damlatarak yapsan testi tamamdır .. Sonra vücudunu takip edersin akıntı ne zaman geliyor vs not alırsın hepsini takviminde Vücudunu dinlersin ovulasyon pozitif gördükten sonra ki gun kasiklarinda ağrı oluyor mı diye ?
hic belli olmaz canim ins vardir hayirlisi olsunCanim bn ragl olmadim henuz.Goguslerde agri.Bide hafif sol yumurtalikta sanci var.Bn bu ay pek umotli degilim.Zatn mantar enfeksiyonumda basladi yanma kizariklikk vs...
Canim senin herhangi bir belirtin varmi goze carpan senin bat benden 1 gun sonraymis
Eczaneden alma gittigidiyordan sipariş ver laboquick ovulasyon testi çok daha uygun
Eğer bu tutmazsa öyle denicem canım çalışıyorum sabah 7 de çıkıp akşam 7 de giriyorum eve bi denemeye calisicam . Senin dediğin çaylardan da alayım regl olduktan sonra başlarım bari
Yani ole belirti sayilcak gibi degil 4 gun once sadece dusta gogus uclarim cok fena cikti ve su bile acitti ki benim uclar ole tutulmaz bile yoktur bi o oldu birde dun aksam dusta tuylerim diken diken oldu usudum ki su her zaman dus aldigim gibiydi gecede hep usudum yorganla yattim titredim resmen vucut sicakti ama ben usuyordum ama bunlar belirti degil bence ayetel kursi duasina basladim gecen cuma aksami 1.gun 50 2. Ci gun 170 3. Gun 220 4.cu gun 313 5.ci gun 50 6.ci gu 170 ve son bu aksam 313 okuyup bitircem bol bol kenzul ars okudum ve saaat gece 23 den yaklasik olarak sabah saat 4 lere kadar okuyorum rabbim insallah kabul eder bu ay tamamen allaha teslimim olursa olur olmazsada bida denerim napim gerci esimin isibden dolayi aetik bole yumurtlama gunlerine denk gelmeye bilir tatilimiz vardi ondan cok guzel calisabilmistik olsun kader kismet rabbjm en hayirlisini bilir ama kalpten cok istiyorum icim gidiyo artik bi bebis bi hamis gorunce kiskanclik asla degil oturup onlara dua ediyorum gidip gobegini falan sevmek istiyorum kadinin o kadar icim gidiyo yani ama test falan yapmiycam yoksa nasil olsa adet olcamCanım bu sabah kalktım adet öncesi gibi sancim var hafif ama buna pek bir önem vermiyorum .. İkinci olarak da birazcık goguslerimde sızı var o birazcık heyecanlandırdı ama olması gereken kıvamda değil henüz.. Sende var mı bir şey ?
kaclik almam gerekiyo peki sayi olarak yaniEczaneden alma gittigidiyordan sipariş ver laboquick ovulasyon testi çok daha uygun
Canim gitti gidiyora gir laboquik yada ovulasyon testi yaz cikiyo zaten senin butcene bagli adet 30 lu olanlari var 5 gebelik testi hediyeli ve 29 90 civarimi 39 90 mi ne bak butcene en uygun olanini siparis et bende alcam bu ay bide bole deniyeyim gerci ben doktor kontrolunde takip yaptiriyordum ama gecen aylarda ovulasyon testi almistim bi daha alicam bu ay adet olunca siparis ederimkaclik almam gerekiyo peki sayi olarak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?