- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.741
Bebegim ye tatliyi dogur hakkiyi durumu tam bir fasafiso tatli kiz eksi erkekmis ben tursudan nefret ederdim kv. Gitmezdim evi hep tursu kokuyor diye normalde hamileyken ilk tursu aserdim kosa kosa gittim oraya tursusu hep kurulu oluyor diye bir dogulu arkadasim var o benden 6 ay once dogum yapti oda tatli yemez caya seker atmaz sekerden kacan biriydi hamileyken hep tatli yiyor ayakta durabiliyordu baska birsey yiyemiyordu ve oglum olucak diye dolasiyordu usg dr. Kiz dedi ona ben cok sevindim o hep tatli yiyorm erkek diyip bebegine hep kahverengi yesil sari esya yapti kiyafet yapti sonuc ne mi kizi oldu yani tatli kizz eksi erkek mis ha birde oglumda hamileyken de k.k kullaniyordum mayis topigimizde bu konu baya konusuldu erkek olanlar cok nadir tatli yiyen cikti hayirlisi be gulumInsallah Allah herkesin gonlune gore veriri yavrum, saglikla gelsinler de baska birsey istemem ama erkek galiba benim minnos, yavastan karnim cikmaya basladi ve tatli istiyorum hep
ben regl oldum 3.gunum bgn doktor cagirmisti gidicem ins canim bakalm neler dicekBakalm cnm hayirlisui.Sizde nedir belirti var mi
gunaydin güzel arkadaslarim cumaniz bayram olsun Rabbim bugun cumlemize bayram sevinci yasatsin insAllah
bisey danisicam sizlere bugun adetin 3.gunu ya gel demisti gitcem ama bn sabah kahvalti yaptim yani ck aman aman yemedm ama atistirdim cay ictim hormon testini etkilermibide gec saat disarda ymk yemistik yatmadan dusuncesizlik ettim aklima glmedi ya
bide dr bana demistiki geldigin zaman yumurta buyutme ilaci verrz olmadi dedi.bu yumurta buyutmeyi anladimda hani bide catlama ignesi varmisya sizlerden duydugum o neye gore ben duzenli adet oluyorum zaten adet olamamayla mi ilgili
tesekkur ederim canimGünaydın canım çatlatma iğnesini şundan veriyorlar hani yumurtan büyüyor ya ama istenen zamanda doktor bakıyor çatlamamışsa kalitesi geçmesin diye iğneyi veriyor ve ilişkiyi 36 saat sonra öneriyor canım
Canım ya inşallah biran önce kurtulursun kistlerden. Dua ediyorum sana Rabbim tez zamanda bebiş versin. Sakın üzülme beterin beteri var. İnşallah hallonurtesekkur ederim canim
kizlar moralim cok bozuldu simdi doktordan ciktim kistime bakti 45ti 52 mm olmus hormon testi istedi dedi kac aylik evlisin dedim 1 yil ama daha yeni yeni korunmuyoruz. ovulasyon testi alimmi yumurta takibi icn falan ddim dedi once kisti halledelm hist hallolmadikca yumurta takibinin onemi yok.testler ciksinda sonucu bi yol cizelim ddi ogleden snra.
Gecmis olsun cnm insallah biran evvel iyi bir tedavi yontemiyle kistten kurtulup gebelik planini daha saglikli yaparsintesekkur ederim canim
kizlar moralim cok bozuldu simdi doktordan ciktim kistime bakti 45ti 52 mm olmus hormon testi istedi dedi kac aylik evlisin dedim 1 yil ama daha yeni yeni korunmuyoruz. ovulasyon testi alimmi yumurta takibi icn falan ddim dedi once kisti halledelm hist hallolmadikca yumurta takibinin onemi yok.testler ciksinda sonucu bi yol cizelim ddi ogleden snra.
Hayirli olsun canimKızlar iki aylık bebek denememizden sonra adetin üzerinden 3 gün geçti bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Teşekkür ederim canimHayirli olsun canim
Benimde bat yaklasti 1 hafta dir surekli belirti goguste siskinlik bulanti koku hassasiyeti sok kasik agrisi vardi bu sabah kahvaltimi rahat yaptim ne koku ne bulanti goguslerim normal sadece azar azar akinti ve sol kasik agrisi var ah ahh keske bu ayda bosa cikmasada ama kesin yoktur birseyBu ay bi tuhaf tim zaten aşırı koku hassasiyeti aşırı istahsizlik sabahları ara ara bulantı akıntım olurdu Son günler hiç olmadı.
Canım ya inşallah biran önce kurtulursun kistlerden. Dua ediyorum sana Rabbim tez zamanda bebiş versin. Sakın üzülme beterin beteri var. İnşallah hallonur
Gecmis olsun cnm insallah biran evvel iyi bir tedavi yontemiyle kistten kurtulup gebelik planini daha saglikli yaparsin
Süper :) maşallah canım darısı isteyenlerin başınaKızlar iki aylık bebek denememizden sonra adetin üzerinden 3 gün geçti bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Canim ben bazi doktorlara denk geldim oglumda hamileyken hakkimi helal etmiyorum sirf para icin bana test yapiyordu folik asiti yaziyordu aksi bir durumda bana gelin diyorsu ben tabi tek ona gidiyorum folik asit degerim cok yukselmis ondan kusup bayiliyormusum bunu ne zaman fark ettik dr.a gidiyordum her gidisimde kan tahlili serum yeni folic yeter artik dedim aslinda o ay 5 kere bayilma kusma vakasiyla esim kaldirmisti beni oraya ve artik 3 test zamani paramiz kalmadi diye daha uygun dedikleri dr. Gittim diger pisligin yaptigi testi 15 tl ye yapmisti ve inanamiyorum dava acabilirsin test sonuclarinla sana bile bile yazmis degerin cok yuksek bunyen kaldirmadigi icin kusup bayiliyorsun demez mi tabi ugrasmadm o doktora devan ettim resmen sifa bulmus gibi oldum 4. Ayima kadar kabus olan hamileligim artik rayina oturmustu ve migde yanmalari icin doktorum birsuru dogal sey soyluyordu hamilelere ilac kullandirma taraftari degildi mumessillere yavsamak icin ilaclarini satmiyordu isinin ehli olgun ve hastane bashekimi olan bir kadindi allah razi olsun kramp icin bile su meyveyi ye bu meyveyi ye diyordu ve faydasini gordum 4 ayda gelisim geriligi olan hep geriden gelen yavrum artik onde gidiyorsu 4.200 dogdutesekkur ederim arkadaslar bakalm ne dicek ogleden snra. esimde doktormu degistirsen diyo aslnda memnunum ama 2sefer ilac kullandm kistim kuculmuyo aksine buyudugu icin acaba tedavimi yetersiz diye dusundu.doktoruda seviyorum ama bilemedm.bide yasam karti diye bise var eger hep ayni doktora gelirsen 500 liraya cikartiyomssn 15 tl veriyosn sadece her geliste. eger devam edersem ondan yaptrim diyorum her ay muayene tahlil 150 tl.
cok kotu olmus canim ya Allah korumus bn doktorumdan memnunum hatta herkes ck ovdugu icin gttim en yakin arkadasmda gidiyo o da memnun tek takildgm nokta smdi biz yeni biraktik korunmayi bide kistim varya doktor sanirim hani yeniyim diye cocuk knusuna dusmuyo cok fazla kisti halledelm diyo bende iste niye cocuktan bahsetmiyo diye takiliyorum cogu doktor ilk aydan stres olanlara boyle davraniyomus sanirim simdi gidince dicem bu dusuncemide zatende bide kistim gcmedi ya 3.ayim bu kist ilaci kullanali.baska ilac yazcak heralde kist varkende bebek olur gerilme demisti ama sanki cocuktan bahsetmiyo ya kist varken olmaz gbi ona tkldm uzun yazdm ama ifade edebilmisimdir umarimCanim ben bazi doktorlara denk geldim oglumda hamileyken hakkimi helal etmiyorum sirf para icin bana test yapiyordu folik asiti yaziyordu aksi bir durumda bana gelin diyorsu ben tabi tek ona gidiyorum folik asit degerim cok yukselmis ondan kusup bayiliyormusum bunu ne zaman fark ettik dr.a gidiyordum her gidisimde kan tahlili serum yeni folic yeter artik dedim aslinda o ay 5 kere bayilma kusma vakasiyla esim kaldirmisti beni oraya ve artik 3 test zamani paramiz kalmadi diye daha uygun dedikleri dr. Gittim diger pisligin yaptigi testi 15 tl ye yapmisti ve inanamiyorum dava acabilirsin test sonuclarinla sana bile bile yazmis degerin cok yuksek bunyen kaldirmadigi icin kusup bayiliyorsun demez mi tabi ugrasmadm o doktora devan ettim resmen sifa bulmus gibi oldum 4. Ayima kadar kabus olan hamileligim artik rayina oturmustu ve migde yanmalari icin doktorum birsuru dogal sey soyluyordu hamilelere ilac kullandirma taraftari degildi mumessillere yavsamak icin ilaclarini satmiyordu isinin ehli olgun ve hastane bashekimi olan bir kadindi allah razi olsun kramp icin bile su meyveyi ye bu meyveyi ye diyordu ve faydasini gordum 4 ayda gelisim geriligi olan hep geriden gelen yavrum artik onde gidiyorsu 4.200 dogdu
Neden anlattim gercekten doktordan doktora fark var kimi para icin kimi sadece durustce meslegini yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?