- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.781
Ya evet canım aşağı iniyor hatta kontroldeysen doktor da diyor ya hamilesin ya da regl günün gelecek diye ama kendin kontrol kısmı hiç güzel değil öyle bir şey hiç duymadım yapmam da bilmiyorum bence saçmaKızlar adete yakın rahim aşağa iniyomuş böyle bişi bilen var mı? Parmağınızla yoklayınca anlaşılıyomuş deneyip sonrasnda hamile olduğunu öğrenen oldu mu
bu forum da okudum da merak ettim ama inince adet oluyomuşun hamile olmuyomuşn doğru muYa evet canım aşağı iniyor hatta kontroldeysen doktor da diyor ya hamilesin ya da regl günün gelecek diye ama kendin kontrol kısmı hiç güzel değil öyle bir şey hiç duymadım yapmam da bilmiyorum bence saçma
Ayy cok acaip parmakla kontrol kısmiKızlar adete yakın rahim aşağa iniyomuş böyle bişi bilen var mı? Parmağınızla yoklayınca anlaşılıyomuş deneyip sonrasnda hamile olduğunu öğrenen oldu mu
Bende duyunca şaşırdım o yzden sordum deneyipte doğeu olduğunu söyelyecek var mıAyy cok acaip parmakla kontrol kısmi
Benim bat bgn canim ama daha gelmedi kırmızılar normalde akşam saatlerinde olmam gerekiyordu ama beklemedeyim valla canimBende duyunca şaşırdım o yzden sordum deneyipte doğeu olduğunu söyelyecek var mıbuarada canım durumlar nasıl bat kaçtı senin benden önceydi sanırm bu ay?
Hadi bakalım inşallah görmezsin kırmızıları canımBenim bat bgn canim ama daha gelmedi kırmızılar normalde akşam saatlerinde olmam gerekiyordu ama beklemedeyim valla canim
Hadi bakalım inşallah görmezsin kırmızıları canım
tecrubeli degilim ama okudugum cogu yorymda gogus ucu hassasiyetinin ayirtedici oldugu yaziyodu canim insAllah hamilesindir canim iyi haberlerini bekliyorumKizlarrr yardim edermisnz?.Adetime 2 gun var ve gogus uclarima elleyince cok aciyor.Yere egilirken kalkarkn falan kaciklarimda ani bi sanci giriyo.Sizce hamilemiyimm.Ilk gebeligim olucak.Tecrubeliler yardm edebilir mi
tecrubeli degilim ama okudugum cogu yorymda gogus ucu hassasiyetinin ayirtedici oldugu yaziyodu canim insAllah hamilesindir canim iyi haberlerini bekliyorum
3 gün kaldı canım bata ama belirtim yok hiç bi şekilde. İçimde zaten kırmızıları görücekmişim gibi bi his var bilemedim beklemedeyim
3 gün kaldı canım bata ama belirtim yok hiç bi şekilde. İçimde zaten kırmızıları görücekmişim gibi bi his var bilemedim beklemedeyimsenin durumlar nasıl bat kaçtı canım
safari_go tamaö canım gördüm 2 gün kalmış bata inşallah göğüs hassasiyeti gebeliğe işarettir ki öyle diolar inşallah hamişsindir kuzum güzel haberlerni alırız
Evet canım ilk gebelik olucak eğerki olursa hayırlsıı bakalımOyyy insallah olmassin tatlm...Hamilelik zatn kisiden ksiiye degisiyorr.Ilk gebeligin mi olucak sninde
CherryBlossom90 canim ustte yazdm okursun belki dr degerlerin ck gzel kistinin gebelikle ilgisi yk dedi yksa degerlerini etkiler yukselirdi ddi klomen verdi
degerlerim
e2:56.34
fsh 6.19
lh 4.08
prolaktin 13.45
fikri olan varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?