Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete yakın rahim aşağa iniyomuş böyle bişi bilen var mı? Parmağınızla yoklayınca anlaşılıyomuş deneyip sonrasnda hamile olduğunu öğrenen oldu mu

Kızlar adete yakın rahim aşağa iniyomuş böyle bişi bilen var mı? Parmağınızla yoklayınca anlaşılıyomuş deneyip sonrasnda hamile olduğunu öğrenen oldu mu
Ya evet canım aşağı iniyor hatta kontroldeysen doktor da diyor ya hamilesin ya da regl günün gelecek diye ama kendin kontrol kısmı hiç güzel değil öyle bir şey hiç duymadım yapmam da bilmiyorum bence saçma

H
bu forum da okudum da merak ettim ama inince adet oluyomuşun hamile olmuyomuşn doğru mu valla merak ettim

Bende duyunca şaşırdım o yzden sordum deneyipte doğeu olduğunu söyelyecek var mı buarada canım durumlar nasıl bat kaçtı senin benden önceydi sanırm bu ay?
Benim bat bgn canim ama daha gelmedi kırmızılar normalde akşam saatlerinde olmam gerekiyordu ama beklemedeyim valla canim

Kizlar adet gelmezse 14 agustosta test yapcam gelcekse o zamana kadar gelmesi lazim zaten :) bol zaman verdim teste simdi hic bulasmiyorum son 6 gun

Kizlarrr yardim edermisnz?.Adetime 2 gun var ve gogus uclarima elleyince cok aciyor.Yere egilirken kalkarkn falan kaciklarimda ani bi sanci giriyo.Sizce hamilemiyimm.Ilk gebeligim olucak.Tecrubeliler yardm edebilir mi

Kizlarrr yardim edermisnz?.Adetime 2 gun var ve gogus uclarima elleyince cok aciyor.Yere egilirken kalkarkn falan kaciklarimda ani bi sanci giriyo.Sizce hamilemiyimm.Ilk gebeligim olucak.Tecrubeliler yardm edebilir mi
tecrubeli degilim ama okudugum cogu yorymda gogus ucu hassasiyetinin ayirtedici oldugu yaziyodu canim insAllah hamilesindir canim iyi haberlerini bekliyorum

3 gün kaldı canım bata ama belirtim yok hiç bi şekilde. İçimde zaten kırmızıları görücekmişim gibi bi his var bilemedim beklemedeyim senin durumlar nasıl bat kaçtı canım

Oyyy insallah olmassin tatlm...Hamilelik zatn kisiden ksiiye degisiyorr.Ilk gebeligin mi olucak sninde

CherryBlossom90 canim ustte yazdm okursun belki dr degerlerin ck gzel kistinin gebelikle ilgisi yk dedi yksa degerlerini etkiler yukselirdi ddi klomen verdi
degerlerim
e2:56.34
fsh 6.19
lh 4.08
prolaktin 13.45
fikri olan varmi kizlar

Canım değerlerin cok güzel gebeliğini engelleyecek bir durum yok ama Klomen kısmını anlamadım senin ihtiyacın yok bence ya niye kullanıyorsun ki ? Tabi tercih senin ama yumurtan oluşuyor .. Vakitleri iyi değerlendir bir kaç aya gebe kalırsın inşallah .. Kist engel değil gebeliğe amaa cıvanpercemi soğan kürü vs normalde iç derdim bana çok faydası oldu kist konusunda da .. Ama tabi klomenle beraber iyi olmaz .. Ben iki ay Klomen kullandım oda sadece tek tüpüm olduğu için o tarafın yumurtasını uyarmak için kullandık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…