Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 9 ağustostu kızlar ve şimdi leke geldi sanırım kanamam başlıyor.. yerleşme kanaması olamaz dimi :S kafam akrıştı bilenler bilmeyenler bişey dedin lütfen acilll!!!

Hayirlisi canim sen guveniyorsan dedigini yap doktorunun

Kizlar bende birsey sorucam yerlesme kanamasi battan assa yukari kac gun once oluyor herkestede oluyormu ?

Herkeste olmayabiliyormuş. Aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile birinde olup birinde olmayabiliyormuş. Sanırım adetten bir kaç gün değil bir iki hafta önce gibi bir zaman diliminde geliyormuş

Kızlar iki aylık bebek denememizden sonra adetin üzerinden 3 gün geçti bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla:) korunma yöntemi neyi kullanıyordunuz? Yumurtlama günü takip ederek mi ilişki yaşadınız yoksa normal ilişkinize devam mı ettiniz?

Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla:) korunma yöntemi neyi kullanıyordunuz? Yumurtlama günü takip ederek mi ilişki yaşadınız yoksa normal ilişkinize devam mı ettiniz?
Geri çekilme yöntemi yapiyoduk cnm bu ay ilk defa yumurtlamayi tahmini takip ettim o üç günü boş gecirmedim. Diğer günlerde normal aralıkla oldu zaten.

Hayirlisi canim sen guveniyorsan dedigini yap doktorunun

evet canim insAllah hayirlisi olur
size iyi haberlerle geldim kistimin gebelikle ilgisi ykmus yani soyle soyledi hormonal olan kistler gebeligi etkiliyomus bide diger kistler vrmis tibbi terimler kullandida aklimda degil
hormon degerlerin cok guzel ddi eger kistin hormonal olsaydi bu degerler ck yuksek ckardi ddi o yuzden kistinle alakali bise vermicem ddi.bn daha ilk aydan biraz aceleci oldgm icn hemen olsn falan klomen yazdi bu aksam baslicam insAllah on gun sonra gel yumurtan ne durumda bakalm ddi.sehir disinda olma ihtimalm var gelemezsen 14 agustostan snra gun asiri iliski olsn ddi.nasipse artk bakalm kistime cok kafayi takiyodum Rabbim bi kapi acti cok sukur.bakalm insAllah biz elimzden geleni yapalm gerisi Allaha kalmis

0
Cooook sevindjm caniimm hadi insalllaaaaahhhhh takma kafana hicbirseeyy bu sefer olucak inaniyorum ben

Mesela pazartesi yapınca bir sonraki deneme çarşamba mı perşembe mi olmalı? Ben gün aşırı ya da 2 günde bir kavramlarını pek ayıramıyorum sanırım yaa ahahaha :))

Teşekkür ederim :)) 2 günde 1 içinde 1 gün var 2 gün yok. Aslında çok ekstrem bir şey değil ama kafamı karıştırıyordu tekrar teşekkürler:)

CherryBlossom90 canim ustte yazdm okursun belki dr degerlerin ck gzel kistinin gebelikle ilgisi yk dedi yksa degerlerini etkiler yukselirdi ddi klomen verdi
degerlerim
e2:56.34
fsh 6.19
lh 4.08
prolaktin 13.45
fikri olan varmi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…