- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.761
Hayırlı olsun. Gözünüz aydın canımKızlar iki aylık bebek denememizden sonra adetin üzerinden 3 gün geçti bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Hayirlisi canim sen guveniyorsan dedigini yap doktorununcok kotu olmus canim ya Allah korumus bn doktorumdan memnunum hatta herkes ck ovdugu icin gttim en yakin arkadasmda gidiyo o da memnun tek takildgm nokta smdi biz yeni biraktik korunmayi bide kistim varya doktor sanirim hani yeniyim diye cocuk knusuna dusmuyo cok fazla kisti halledelm diyo bende iste niye cocuktan bahsetmiyo diye takiliyorum cogu doktor ilk aydan stres olanlara boyle davraniyomus sanirim simdi gidince dicem bu dusuncemide zatende bide kistim gcmedi ya 3.ayim bu kist ilaci kullanali.baska ilac yazcak heralde kist varkende bebek olur gerilme demisti ama sanki cocuktan bahsetmiyo ya kist varken olmaz gbi ona tkldm uzun yazdm ama ifade edebilmisimdir umarim
Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla:) korunma yöntemi neyi kullanıyordunuz? Yumurtlama günü takip ederek mi ilişki yaşadınız yoksa normal ilişkinize devam mı ettiniz?Kızlar iki aylık bebek denememizden sonra adetin üzerinden 3 gün geçti bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Geri çekilme yöntemi yapiyoduk cnm bu ay ilk defa yumurtlamayi tahmini takip ettim o üç günü boş gecirmedim. Diğer günlerde normal aralıkla oldu zaten.Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla:) korunma yöntemi neyi kullanıyordunuz? Yumurtlama günü takip ederek mi ilişki yaşadınız yoksa normal ilişkinize devam mı ettiniz?
Hayirlisi canim sen guveniyorsan dedigini yap doktorunun
0evet canim insAllah hayirlisi olur
size iyi haberlerle geldim kistimin gebelikle ilgisi ykmus yani soyle soyledi hormonal olan kistler gebeligi etkiliyomus bide diger kistler vrmis tibbi terimler kullandida aklimda degil
hormon degerlerin cok guzel ddi eger kistin hormonal olsaydi bu degerler ck yuksek ckardi ddi o yuzden kistinle alakali bise vermicem ddi.bn daha ilk aydan biraz aceleci oldgm icn hemen olsn falan klomen yazdi bu aksam baslicam insAllah on gun sonra gel yumurtan ne durumda bakalm ddi.sehir disinda olma ihtimalm var gelemezsen 14 agustostan snra gun asiri iliski olsn ddi.nasipse artk bakalm kistime cok kafayi takiyodum Rabbim bi kapi acti cok sukur.bakalm insAllah biz elimzden geleni yapalm gerisi Allaha kalmis
Her gün yapmak yerine iki günde bir yapsan Sperm daha kaliteli olur cnm doktorda önerisi boyleAnladım canım teşekkürler. Galiba adet bitiminden sonra gün aşırı yapınca yakalama ihtimali daha çokmuş.
tesekkur ederim canim valla bnde ck sevindim bu klomenin baya yan etkili falan varmis burdan okudugm kadaryla ins olmaz oyle bana her aksam 2 tane pespese olarak verdi0
Cooook sevindjm caniimmhadi insalllaaaaahhhhh takma kafana hicbirseeyy bu sefer olucak inaniyorum ben
hadi insAllah görmede hamisim de sevindir bizi tatlimmSon 3 gün adet olmama. Hissiyatım kırmızıları görevek gibiyim ona rağmen heyecanlıyım
gun asiri demek bi gece var bi gece yok demek tatlmMesela pazartesi yapınca bir sonraki deneme çarşamba mı perşembe mi olmalı? Ben gün aşırı ya da 2 günde bir kavramlarını pek ayıramıyorum sanırım yaa ahahaha :))
Al benden de o kadarSon 3 gün adet olmama. Hissiyatım kırmızıları görevek gibiyim ona rağmen heyecanlıyım
İnşallah kuzumhadi insAllah görmede hamisim de sevindir bizi tatlimm
batlar aynı inşallah güzel haberlerimizi veririz canımAl benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?