- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.801
Evet canım çok bilindik ve yurtdisinda falan uygulanilan bir durum şahsen gereksiz bence ne diye yapayım ki ? Gider dört beş gün öncesinde kan verir öğrenirim ve enfeksiyon riskim olmaz en azından ..Kızlar adete yakın rahim aşağa iniyomuş böyle bişi bilen var mı? Parmağınızla yoklayınca anlaşılıyomuş deneyip sonrasnda hamile olduğunu öğrenen oldu mu
bat 9 ağustostu kızlar ve şimdi leke geldi sanırım kanamam başlıyor.. yerleşme kanaması olamaz dimi :S kafam akrıştı bilenler bilmeyenler bişey dedin lütfen acilll!!!
Kizlar bende birsey sorucam yerlesme kanamasi battan assa yukari kac gun once oluyor herkestede oluyormu ?
Su soruma senin cevap verecegini biliyordumNormalde üstüne görme adet dönemi gerçekleşir bizim düşündüğümüz gibi o kadar erken olma durumunun ihtimali bile yok .. Yumurtlama lekesi olabilir belki onuda genelde pembe olur diyorlar eski kan gibi kahverengi değil .. Yani olsa olsa adet donemimizden bir kaç gün önce gerçekleşir çok azdır ve normal adetten De kısa sürer ..
Adet günü geçmeden test yapmayın kizlar en az 3 gün gecsinEvet canım ilk gebelik olucak eğerki olursa hayırlsıı bakalım
Bende senin gibiydim. İnş. Hamissindir cnmGunaydiiinnn tatlisleeerrr benim bat 10 agustos K kahvekokulu canimm degistirirmisin sana zahmet
Kizlar sadece solumda agri devam ediyor dun surekli ani ani sicak basmalari yasadim ve yemekten 1 saat sonra yuruyus yaparken migdem bir bulandi gece davul patlatsalar uyanmam asla 3 4 gecedir wc kalkiyorum ve sasiriyorum birde sabah kahvalti zamani bi istemiyorjm migdem almiyoinsaallaah hamileyimdir Allahiim
CherryBlossom90 canim sen ne dersn bu ySadiklarima
Ah caniiimm insaallaahh yaaa innsaaallaahhhhBende senin gibiydim. İnş. Hamissindir cnm
Benim bat dün du ama gelmedi dediğiniz gibi 2 gün daha beklicem cok heyecan var yaa belki de stresten gelmemiştir diyorumAdet günü geçmeden test yapmayın kizlar en az 3 gün gecsin
Evet canım ilk gebelik olucak eğerki olursa hayırlsıı bakalım
GunaydinnnnHerkeseee günaydinnn :)♡♡♡
Canım değerlerin cok güzel gebeliğini engelleyecek bir durum yok ama Klomen kısmını anlamadım senin ihtiyacın yok bence ya niye kullanıyorsun ki ? Tabi tercih senin ama yumurtan oluşuyor .. Vakitleri iyi değerlendir bir kaç aya gebe kalırsın inşallah .. Kist engel değil gebeliğe amaa cıvanpercemi soğan kürü vs normalde iç derdim bana çok faydası oldu kist konusunda da .. Ama tabi klomenle beraber iyi olmaz .. Ben iki ay Klomen kullandım oda sadece tek tüpüm olduğu için o tarafın yumurtasını uyarmak için kullandık ..
kronikuykucu canım bu arada çatlatma ignesini sen ol ben olmadım ilkinde 14. Gün kivamindaydi ama ben kendisi çatlar neden vurunuyum tembelliğe yol acabiliyormus diyerek dik kafalilik ettim 18. Günde catladi ama ne büyümüştü işe yaramadı tabi çektiğim ağrı da çabası..
Benimkigeliyor beni etiketlemeyiii unutma yarın seni bekliyorum canım ..
Hıc belli olmaz cnm benimkide geç döllenme olmustuBenim bat dün du ama gelmedi dediğiniz gibi 2 gün daha beklicem cok heyecan var yaa belki de stresten gelmemiştir diyorumson bi kac gündür gece lavaboya uyanıyorum 2 gündür mide bulantısı var ama hemen hamilelik var demek istemiyorum cnku yumurtlama günü iliski yaşamadım onun bi kac gün öncesinde yaşadım hani olma olasılığı cok az diye düşünüyorum
TEMMUZ AYINDA YOLA ÇIKTIK
HEPİMİZ MUTLU SONA ULAŞIRIZ İNŞALLAH..
ARKADAŞLIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZ DAİM OLSUN
@Yasemen2691
@Prmm
@Katinaninelindemakasi35
@benyoruldumhayat09
@googce
@birbaharaksami
@_kvrckmom_
@Hilalceylin
@barbi
@poncikbebis
@papatya8
@miniskotatlis
@aseton44
@geem
@zlm3434
@Asminayaz1518
@patate
@ergunsevgi
@meleklerimin annesi
@kronikuykucu 4 ağustos
@Mernur1325 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
@armagan_28 5 ağustos
@Benimkigeliyor 5 ağustos
@safari_go 6 ağustos
@canan_cc 8 ağustos
@Erse35 8 ağustos
@bebegimleben 9 ağustos
@pelinimben 9 ağustos
@Kevmet 9 ağustos
@Mina_1414 10 ağustos
@CherryBlossom90 11 ağustos
@nenana 12 ağustos
@Shopareekiz 13 ağustos
@spe 13 ağustos
Sehri321 14 ağustos
@Kuzeyde ask 17 ağustos
@duygusuuuuu 28 ağustos
kronikuykucu 28 ağustos
@kahvekokulu 22 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?