Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete yakın rahim aşağa iniyomuş böyle bişi bilen var mı? Parmağınızla yoklayınca anlaşılıyomuş deneyip sonrasnda hamile olduğunu öğrenen oldu mu
Evet canım çok bilindik ve yurtdisinda falan uygulanilan bir durum şahsen gereksiz bence ne diye yapayım ki ? Gider dört beş gün öncesinde kan verir öğrenirim ve enfeksiyon riskim olmaz en azından ..

bat 9 ağustostu kızlar ve şimdi leke geldi sanırım kanamam başlıyor.. yerleşme kanaması olamaz dimi :S kafam akrıştı bilenler bilmeyenler bişey dedin lütfen acilll!!!

Kizlar bende birsey sorucam yerlesme kanamasi battan assa yukari kac gun once oluyor herkestede oluyormu ?

Normalde üstüne görme adet dönemi gerçekleşir bizim düşündüğümüz gibi o kadar erken olma durumunun ihtimali bile yok .. Yumurtlama lekesi olabilir belki onuda genelde pembe olur diyorlar eski kan gibi kahverengi değil .. Yani olsa olsa adet donemimizden bir kaç gün önce gerçekleşir çok azdır ve normal adetten De kısa sürer ..

kronikuykucu canım bu arada çatlatma ignesini sen ol ben olmadım ilkinde 14. Gün kivamindaydi ama ben kendisi çatlar neden vurunuyum tembelliğe yol acabiliyormus diyerek dik kafalilik ettim 18. Günde catladi ama ne büyümüştü işe yaramadı tabi çektiğim ağrı da çabası..

Benimkigeliyor beni etiketlemeyiii unutma yarın seni bekliyorum canım ..

CherryBlossom90

Kalbimiz bir ya aklımdaydın tam da uyku da tutmadı öyle dolaşıyordum. İnşallah iyi haberlerle etiketlerim canım ama tabi her durumda haber vereceğim bakalım ya bu nasıl bir his ki insan olumsuz olduğunu bilse pozitif olduğunu hissetmese bile umut ediyor

Su soruma senin cevap verecegini biliyordum benim oglumda yerlesme kanamasi falan hic gormedim yani denk gelmedim bi damla olmaz sanirim ic camasirim hep beyazdir ve gunluk pedsiz dolasmam o yuzden ozellikle merak ettim herkeste oluyormu olmasi gerekiyormu diye ha canim birde sen bana reglin 10 agustosta dedin e yumurtlamaya gore hesapladin 10 agustosu dikkate alayim dimi ben

Gunaydiiinnn tatlisleeerrr benim bat 10 agustos K kahvekokulu canimm degistirirmisin sana zahmet
Kizlar sadece solumda agri devam ediyor dun surekli ani ani sicak basmalari yasadim ve yemekten 1 saat sonra yuruyus yaparken migdem bir bulandi gece davul patlatsalar uyanmam asla 3 4 gecedir wc kalkiyorum ve sasiriyorum birde sabah kahvalti zamani bi istemiyorjm migdem almiyo insaallaah hamileyimdir Allahiim

CherryBlossom90 canim sen ne dersn bu ySadiklarima

Bende senin gibiydim. İnş. Hamissindir cnm

Adet günü geçmeden test yapmayın kizlar en az 3 gün gecsin
Benim bat dün du ama gelmedi dediğiniz gibi 2 gün daha beklicem cok heyecan var yaa belki de stresten gelmemiştir diyorum son bi kac gündür gece lavaboya uyanıyorum 2 gündür mide bulantısı var ama hemen hamilelik var demek istemiyorum cnku yumurtlama günü iliski yaşamadım onun bi kac gün öncesinde yaşadım hani olma olasılığı cok az diye düşünüyorum

gunaydin canim doktor hizlandirmak icin verdi galiba ben biraz telas yapinca ilk aydan valla bnde kullanmaya basladim kötümü ettim ya tedirgin oldm smdi
bide bende catlatma ignesini hani gerek yok derse dusunmuyodum dusunimmi?bu arada ne agrisi ayy korkutma beni

CherryBlossom90 hatta canim doktor 14 agustosta gel ddi bakalm yumurtana diye.bnde gelemeyebilirim tatile gtme dusuncemiz var ddim gelemezsen eger 14unden sonra gun asiri iliski olsn ddi.
bn bna niye yumurta takibi yapmiyosunuz falan demistim ilk basta galiba o da ondan dolayi hani bnim aceleci oldgumu anlayarak ilaci verdi

Hıc belli olmaz cnm benimkide geç döllenme olmustu

Ahh ahhh burayaa acaba Bizim ismimiz ne zaman yazilicaakkkk

safari_go

C canan_cc

@Mernur1325

@kronikuykucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…