Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bndee meraktan catliyormm yaaa ((...
Keske pozitif ciksaymiss.Adet gununde tekrar yap testi insallah çift cizgiyi gorursnn. :)
İnşallah canımcım olmazsada sağlık olsun bikaç ay ara vericez sonrasında devam çalışmalara. Sen yapma adet günü yap morali ister istemez etkiliyo bakma ben dayanamadım

İnşallah canımcım olmazsada sağlık olsun bikaç ay ara vericez sonrasında devam çalışmalara. Sen yapma adet günü yap morali ister istemez etkiliyo bakma ben dayanamadım

Bn artik nefret ediyorum o tek cizgiden .o kadar cok gordum ki.Gecn ay adetim 8 gun gecti test yaptm tek cigzi zatn sonraki gunude adet oldm.Yani 10 gun geceene kadar bana test yasakk

Bn artik nefret ediyorum o tek cizgiden .o kadar cok gordum ki.Gecn ay adetim 8 gun gecti test yaptm tek cigzi zatn sonraki gunude adet oldm.Yani 10 gun geceene kadar bana test yasakk
8 günde çok aldatıcı olmuş ya bende öyle olcak testte sıkıntı var hamileyim derim inşallah bu ay çok gecikme görmeden hamiş olduğunu öğrenirsin canım bolca dua olucak inşallah

8 günde çok aldatıcı olmuş ya bende öyle olcak testte sıkıntı var hamileyim derim inşallah bu ay çok gecikme görmeden hamiş olduğunu öğrenirsin canım bolca dua olucak inşallah

Aynenn cnm bnde oyle dusunmustm ama olmadi Bu ayda pek umitli degilim esimle pek degerlendiremedkk Ama bi mucize olur diyede beklemiyo degilimm :)

Canim bnm Herkesi yazmaya calistm ama beceremedm valla .Dur tekrar yapiyimmm :)♡♡♡
Zaten anca hayal kurarim bu gidisle her ay son adet tarihime gore gebelik haftasi hesabi yapiyorum gun sayiyorum sanra regli gununden ya once ya sonra oluk oluk kirmizilar ah ahh

kronikuykucu 4 ağustos
Y Yudumluksevgi 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
A armagan_28 5 ağustos
Benimkigeliyor 5 ağustos
safari_go 6 ağustos
C canan_cc 8 ağustos
B Birmucize 8 ağustos
B bebegimleben 9 ağustos
P Pelinimben 9 ağustos
K Kevmet 9 ağustos
Mina_1414 10 ağustos
CherryBlossom90 11 ağustos
N nenana 12 ağustos
Shopareekiz 13 ağustos
spe 13 ağustos
Sehri321 14 ağustos
K Kuzeyde ask 17 ağustos
@duygusuuuuu 28 ağustos
kronikuykucu 28 ağustos
K kahvekokulu

*Rabbim inşallah hepimizeee bu duyguyuu yaşatirrr*......❤❤❤❤❤

AMİNNNNN İNŞAALLAH AMİN ...

Ahhh cokkk tatlısın yaa hayali bile güzel cok tuhaf oldum burada kendimi görünce

Oyy kiyamam.Yanliz degilsn canim Bnde oyleyimm Napalm o gelecegi gunu bekliyorr :) Azcik sabirr ❤
Artik gelse o zaman ya 4 yildir hep 2. Bebek fikrine bile tuylerim diken diken oluyordu simdi esimde bende bu kadar istiyorken neden ? Insaalh daha fazla aratmaz kizim kendini rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin amin

Arkadaşlar test yaptım mağlesef olumsuz bari biran önce hasta olsamda hsg filmi cekilsem inşallah bu bizim için umut olur

Keşke keşke yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…