Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy ne guzel melegim eline saglik kendimi hamile gibi hissettim daha hamile kalmadan bu duyguyu yasatttin bana bi an mutlu oldum insallah burdaki herkez hamile kalir da bana ugur getirmis olursun olsun hamile kalmazsakta uzulmek yok cay koyup yeniden basliycaz denemelere yilmak yok isimiz allaha kaldi bizim allaha kalinca olmus bilin sadece dogru zamani bekliyor denek ki dualarim sizinle

Ne güzelll olmuss ayyy hadi inşallah kızlarr

Aminn insallah canm bnmm:))Rabbim hepimizee nasip etsinn ❤❤❤

Bende sabah ovulasyonla bakayım dedim. Silik çizgi. Canımı sıktım boş yere
canım batlarımız aynı seninle ya sende beyaz kıvamlı akıntı heliyo mu böyle yoğun şekilde. Benim yoğun beyaz kıvamsı akıntım var adet olacağımdan mı yoksa farklı mı anlayamadım.

Ayyyyy kizlarrr bnnnn sokkk bn iptalllll ....Az once balkona ciktim.Alt komşumuz gordü seslendiii Gelin Hanimm Hamilemisnn Dedi Burdan öyle gözüküyoo diyee :).Bnde yoook dedimm :)

Ayy acaba bu bi işaret miiii Ha nedersinz?:)))❤❤❤

Sol kasigimin agrisi bugun ortaya gecti idrara sikisinca falan yada uzanirken dondugumde sol agriyordu bugun tam ortasi ne sag ne sol tam rahim kismimi desem idrar kesesinin orami desem anlatabilmisimdir umarim sanirim regl geliyor

Sol kasigimin agrisi bugun ortaya gecti idrara sikisinca falan yada uzanirken dondugumde sol agriyordu bugun tam ortasi ne sag ne sol tam rahim kismimi desem idrar kesesinin orami desem anlatabilmisimdir umarim sanirim regl geliyor
Senin bat ne zamandi benim adetten bir hafta once oyle oluyo boyle tam tarif ettigin yerde igne batmasi bicak saplanmasi tarzi batmalar oluyo. Yine oldu. Benim bat 11 agustos

Walla Canim Hadi inşallah başka durum değil De gebeliktir bende aynısını yaşamıştım.. Gece idrara kalkmazken kalkmaya başlamıştım acaba iltihap mı oldu dedim ama ağrı sızı da yoktu meğer gebelikmis. .

CherryBlossom90 canim bu yorumu sana yazmistim dialog cok gozunden kacmistir diye tekrar paylasim dedim

Canım emin olamadığım (daha doğrusu olmak istemediğim) için bir şey yazmadım sabah bir küçük damla akşam üzeri de yine bir daml sulu kahverengi akıntım geldi sanırım geliyor benimkiler. Bilmiyorum ne olacak. Yine bugün bir hamilelik haberi aldım. Kıskanmadım ama yine kaderime kızdım aldım yastığı dayadım ağzıma çığlık ata ata ağladım şu an çok rahatım. Ne yapayım olmuyor çocuğum olmuyor elbetteki hesap soracak değiliz vardır Rabbimin bir bildiği deyip oturuyorum aşağıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…