- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 953
- 123
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.841
Ayyyyy ne guzel melegim eline saglik kendimi hamile gibi hissettim daha hamile kalmadan bu duyguyu yasatttin bana bi an mutlu oldum insallah burdaki herkez hamile kalir da bana ugur getirmis olursun olsun hamile kalmazsakta uzulmek yok cay koyup yeniden basliycaz denemelere yilmak yok isimiz allaha kaldi bizim allaha kalinca olmus bilin sadece dogru zamani bekliyor denek ki dualarim sizinlekronikuykucu 4 ağustos
Y Yudumluksevgi 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
@armagan_28 5 ağustos
Benimkigeliyor 5 ağustos
safari_go 6 ağustos
C canan_cc 8 ağustos
@Erse35 8 ağustos
@bebegimleben 9 ağustos
@pelinimben 9 ağustos
@Kevmet 9 ağustos
Mina_1414 10 ağustos
CherryBlossom90 11 ağustos
@nenana 12 ağustos
@Shopareekiz 13 ağustos
@spe 13 ağustos
Sehri321 14 ağustos
@Kuzeyde ask 17 ağustos
@duygusuuuuu 28 ağustos
kronikuykucu 28 ağustos
K kahvekokulu
*Rabbim inşallah hepimizeee bu duyguyuu yaşatirrr*......❤❤❤❤❤
Ne güzelll olmuss ayyy hadi inşallah kızlarrkronikuykucu 4 ağustos
Y Yudumluksevgi 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
@armagan_28 5 ağustos
Benimkigeliyor 5 ağustos
safari_go 6 ağustos
C canan_cc 8 ağustos
@Erse35 8 ağustos
@bebegimleben 9 ağustos
@pelinimben 9 ağustos
@Kevmet 9 ağustos
Mina_1414 10 ağustos
CherryBlossom90 11 ağustos
@nenana 12 ağustos
@Shopareekiz 13 ağustos
@spe 13 ağustos
Sehri321 14 ağustos
@Kuzeyde ask 17 ağustos
@duygusuuuuu 28 ağustos
kronikuykucu 28 ağustos
K kahvekokulu
*Rabbim inşallah hepimizeee bu duyguyuu yaşatirrr*......❤❤❤❤❤
Ayyyyy ne guzel melegim eline saglik kendimi hamile gibi hissettim daha hamile kalmadan bu duyguyu yasatttin bana bi an mutlu oldum insallah burdaki herkez hamile kalir da bana ugur getirmis olursun olsun hamile kalmazsakta uzulmek yok cay koyup yeniden basliycaz denemelere yilmak yok isimiz allaha kaldi bizim allaha kalinca olmus bilin sadece dogru zamani bekliyor denek ki dualarim sizinle
canım batlarımız aynı seninle ya sende beyaz kıvamlı akıntı heliyo mu böyle yoğun şekilde. Benim yoğun beyaz kıvamsı akıntım var adet olacağımdan mı yoksa farklı mı anlayamadım.Bende sabah ovulasyonla bakayım dedim. Silik çizgi. Canımı sıktım boş yere
Sana bedduam olsunn Insallahhh adet olmassinnnOlmadim daha canim :)
YaaaArkadaşlar test yaptım mağlesef olumsuz bari biran önce hasta olsamda hsg filmi cekilsem inşallah bu bizim için umut olur
❤❤❤:) Dua dua duaKeşke keşke yaaa
Canimm bnimmmm Sira bizede gelicekkk insallah ❤❤❤❤ :)Ahhh cokkk tatlısın yaa hayali bile güzel cok tuhaf oldum burada kendimi görünce
Keşke keşke yaaa
Senin bat ne zamandi benim adetten bir hafta once oyle oluyo boyle tam tarif ettigin yerde igne batmasi bicak saplanmasi tarzi batmalar oluyo. Yine oldu. Benim bat 11 agustosSol kasigimin agrisi bugun ortaya gecti idrara sikisinca falan yada uzanirken dondugumde sol agriyordu bugun tam ortasi ne sag ne sol tam rahim kismimi desem idrar kesesinin orami desem anlatabilmisimdir umarim sanirim regl geliyor
Gunaydiiinnn tatlisleeerrr benim bat 10 agustos K kahvekokulu canimm degistirirmisin sana zahmet
Kizlar sadece solumda agri devam ediyor dun surekli ani ani sicak basmalari yasadim ve yemekten 1 saat sonra yuruyus yaparken migdem bir bulandi gece davul patlatsalar uyanmam asla 3 4 gecedir wc kalkiyorum ve sasiriyorum birde sabah kahvalti zamani bi istemiyorjm migdem almiyoinsaallaah hamileyimdir Allahiim
CherryBlossom90 canim sen ne dersn bu ySadiklarima
gunaydin canim doktor hizlandirmak icin verdi galiba ben biraz telas yapinca ilk aydan valla bnde kullanmaya basladim kötümü ettim ya tedirgin oldm smdi
bide bende catlatma ignesini hani gerek yok derse dusunmuyodum dusunimmi?bu arada ne agrisi ayy korkutma beni
insAllah adet degildir canim yerlesme kanamasi olan adet zamaninda olmuyomus ama moralini bozma bi bekle 3 gun daha insAllah bebistirr calariz davullariiiKızlar 1 gün adet gecikmesiyle birlikte kahverengi akıntı geldi sizce adet mi bu ???
Ahh canim o zaman kesin adet oldum yaaainsAllah adet degildir canim yerlesme kanamasi olan adet zamaninda olmuyomus ama moralini bozma bi bekle 3 gun daha insAllah bebistirr calariz davullariii
Ses verr banaaa
hayir canim nerden biliyosun bak bi kac kisiden duydum 3 gun az az adet olan bile varmis dusun hamileykenAhh canim o zaman kesin adet oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?