- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.861
Aaaa olur mu olurAyyyyy kizlarrr bnnnn sokkk bn iptalllll....Az once balkona ciktim.Alt komşumuz gordü seslendiii Gelin Hanimm Hamilemisnn Dedi Burdan öyle gözüküyoo diyee :).Bnde yoook dedimm :)
Ayy acaba bu bi işaret miiii Ha nedersinz?:)))❤❤❤
Ahh canim o zaman kesin adet oldum yaaa
CherryBlossom90 canim bu yorumu sana yazmistim dialog cok gozunden kacmistir diye tekrar paylasim dedim
Gercekten mi canımm yaa ? Beklicem o zaman tam kırmızılar gelene kadar. Normalde düzensizliğim olmadığı icin cok heveslenmiştim ama kısmet artıkhayir canim nerden biliyosun bak bi kac kisiden duydum 3 gun az az adet olan bile varmis dusun hamileyken
Bnm şuan leke şeklinde kahverengi daha sonra kırmızı olursa adet diyebilirim galibaCanım adet gününde de kanama olabiliyor zaten Kişiler o yüzden regl kanamasıyla karıştırıyorlar yani o günde de yerleşme kanaması olup birkaç gün sürebilir ayırıcılığı leke şeklinde ve renginin açık pembe kahverengi olmasında
Canım emin olamadığım (daha doğrusu olmak istemediğim) için bir şey yazmadım sabah bir küçük damla akşam üzeri de yine bir daml sulu kahverengi akıntım geldi sanırım geliyor benimkiler. Bilmiyorum ne olacak. Yine bugün bir hamilelik haberi aldım. Kıskanmadım ama yine kaderime kızdım aldım yastığı dayadım ağzıma çığlık ata ata ağladım şu an çok rahatım. Ne yapayım olmuyor çocuğum olmuyor elbetteki hesap soracak değiliz vardır Rabbimin bir bildiği deyip oturuyorum aşağıya
Bnm şuan leke şeklinde kahverengi daha sonra kırmızı olursa adet diyebilirim galiba
.. Kıskanmak değil zaten canım kurban olduğum isteyen herkese tattirsin o duyguyu ben ne demek istediğini anlıyorum .. Sanırım hepimiz öyle oluyoruz .. Ne deyim üzülmemek elde değil üzülmedim desem yalan olur her ay bende aynısını yaşadığım için ..
Tüm olumsuzluklardan sonra bende De olmadi kesin .. Sadece adet gibi ağrı var gogusumde falan hiçbir şey yok .. Hayırlısı son bir ay ve bitti bu yıl için .. Neyse sizi seviyorum
Aynen canım benimde leke gibi hayırlısı olsun güzel düşün
Öyle canım Allah daha fazla bekletmesin neler neler var benim ki sadece 1 sene ki bu da tam 365 gün hamilelik hayali ve bekleme en az 24 gebelik testi yine en az 12 hayal kırıklığı (en az çünkü haber alınca da yine için gidiyor ben niye değilim diye ayrıca lekelenme gelse bile umut etmeye devam ediyorsun en az 24 diyelim buna da). Evet çok yıpratıyoruz ama takmamak elde mi bir kere daha yazmıştım insan çok istediği bir şeyi nasıl düşünmeden edebilir kiheralde böyle böyle benim kafam gidecek tabi bir de eşe çaktırmama durumu var Allah ondan bin kere razı olsun her an yanımda herşeyiyle destekçi ama neden ondan gizli ağlıyorum çünkü biliyorum ben ne kadar istiyorsam o da baba olmayı çok istiyor ve o da yine de üzülüyor bir de beni üzgün görmesini istemiyorum bu da yılda en az 24 kez maske takmak demek
Aynen canım benimde leke gibi hayırlısı olsun güzel düşün
Öyle canım Allah daha fazla bekletmesin neler neler var benim ki sadece 1 sene ki bu da tam 365 gün hamilelik hayali ve bekleme en az 24 gebelik testi yine en az 12 hayal kırıklığı (en az çünkü haber alınca da yine için gidiyor ben niye değilim diye ayrıca lekelenme gelse bile umut etmeye devam ediyorsun en az 24 diyelim buna da). Evet çok yıpratıyoruz ama takmamak elde mi bir kere daha yazmıştım insan çok istediği bir şeyi nasıl düşünmeden edebilir kiheralde böyle böyle benim kafam gidecek tabi bir de eşe çaktırmama durumu var Allah ondan bin kere razı olsun her an yanımda herşeyiyle destekçi ama neden ondan gizli ağlıyorum çünkü biliyorum ben ne kadar istiyorsam o da baba olmayı çok istiyor ve o da yine de üzülüyor bir de beni üzgün görmesini istemiyorum bu da yılda en az 24 kez maske takmak demek
CanımsınnnnnHayır benim umudum da sensin senden öyle güzel haberler bekliyorum ki canım
Ahhh yemin ederim elinden çıkan bu yazı benim olabilirdi her cümlesi ve her kelimesiyle tıpa tıp yasadiklarimin söze dökülmüş hali .
CanımsınnnnnKendimi geçtim de eşim var ya o beni üzüyor belli etmemeye çalışsa da her gün soruyor sence bebişim var mıdir diye.. Hep benimle benden çok üzülüyor içi gidiyor ..
Yani evet benim eşimde hep diyor hiç önemli değil daha yaşımız genç isterse 5 sene sonra olsun olacak illa ki diyor ama biliyorum olsa havalara uçar en azından bizde böyle mükemmel eşlere sahibiz boşver pis bebekler geç kavuşacak babalarına bilmiyor eşek sıpaları
Evet Elhamdulillah eş konusunda şanslıyız anlaşılan .. Evet babalarını bilseler çabucak gelirlerdi .. Genç genç diye avutmaya çalışıyorum kendimi de 27 olmuşum ben ya .. Ne arahayırlısı gün gelecek bizde mujdemizi illa ki paylaşacağız buradan
Bu arada senin ki adet mi sence ?Amin canım aminnnnnnnnnnnnnn
hani aslinda gerek yokmus vs dedin ya bnde dr a niye yumurta takibi yapmiyosunuz falan demistim hizlandirmak amacli sanirim ilaci verdim simdide kullanmasamiydim daha ilk aydan olmadi acele mi ettim diyorum bilmiyorumCanım endişe etme o bende öyle oldu azıcık ilaçtan dolayı olabiliyor ağrı iğneyi vurunmani tavsiye ederim bu bir seferlik garantiye al geç catlamasin olur mu? Ben istemedim ama geç catladi işe yaramadı..
niye bitti canim yaa hemen varmi oyle umitsizlik askolsunn her sey cok guzel olacakTüm olumsuzluklardan sonra bende De olmadi kesin .. Sadece adet gibi ağrı var gogusumde falan hiçbir şey yok .. Hayırlısı son bir ay ve bitti bu yıl için .. Neyse sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?