Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim skldi biraz esimde diyo doktor dediyse uygula bi bildigi vardir bilmiyorum klomenin zararli etkisi olurmu ki acaba yani umuyorum ki faydasi olur zarari olmasin fikri olan varmi kizlarr
Bir şey olmaz da gereksizdi bence acelen neydiii kız . Olmaz inşallah zararı en fazla kist yapar oda erir gider sorun yok bir şey olmaz iyi değerlendir zamanını iğneyi De vurun bu ay temelli ama gelecek ay Klomen kullanmamani tavsiye ederim .. İnşallah kullanmazsin .. Yani şuan gerek yok ki .. Neyse gebe olursun inşallah bu ay ve ileriyi dusunmene hiç gerek kalmaz

Canım kaç aydır deniyosunuz?

simdi kizlar soyle oldu ben hani cocuk olmayipta dr a gtmedm ben gebelik oncesi bi baktirim dedim adet donemimde ilk oldgumdan beri cok agrili.neyse gttim zaten korunmaya devam etcektik.kistin var ddi hap kullandm korunuyoduk.gecmedi.tekrar hap verdi.korunmadk ama 2 3 iliski oldu o da yumurtlamada degil.kist yine gecmedi iste bu ay ilacta kullanmadim ama duzenli iliski oldu. ama pesine bildgnz gbi 6 gun leke ve regl.bn iste ilk aydan kafaya taktim kist niye gtmedi 3 ayda gtmeyince olmucakmi falan panik oldm.dr da sasirdi iste.burdan okudugum kadariyla duydum ya yumurta takibini bna oyle yapmicanizmi bakmicanzmi ddim gebelik istiyorum ddim. o da klomen verdi.birazda benim acelemden oldu sanirim.esimde dr gerek duymasa senin lafinla vermez diyo kolaylastirmak icn vermistir diye dusunuyorum.iyi mi oldu kotu mu oldu kafama smdi de bunu takiyorum

Okuyorum bütün yazdılarınızı hepimiz birbirmize destek oluyoruz ne güzel ... yalnız değiliz en azından birbirmizin halinden anlıyoruz . Ne hissettiğimizi biliyoruz.belki biz herşeyi doğru zamanda yaptıgımız düşünüyoruz ve sonuç olımsız olunca üzülüyoruz ama değil.nasip çok önemli bşey rabbim bu duyguyu bize nasip edeckse eğer hesapszca bi zamanda bile verir bze o mutluluğu.olmuyors dmekki vardr herşeyde bir hayır . Yıllarca cocuk sahibi olamamş tedaviler görmş sonra kendiliğnden cocugu olmş insanlar tanıyorm ben.yani demem oki herşeyin bir vakti var bizim tek yapmamız gereken sabretmek ve inancımızı kaybetmemek.güçlüyüz çok şükür çünkü rabbim bize o gücü verdi.pes etmek yok sonuna kadar olana kadar sabırla denycez .umarım o güzel günler yakımızdadır.hepinizie huzurlu geceler...

Canım ben pek anlamıyorum bu ilaçlardan ama bildiğim kadarıyla 1 yıl uğraşıp olmayanlar için ilaç tedavisi başlanıyor diye biliyordum tam bilgim yok ama yanlış zararlı bişi olsaydı dr vermezdi diye düşünüyorum

Yakon tarihlerimiz de. Bence yumurtlama dogrudur. Off beklemek cok sıkıcı. Allah isteyen herkese versin insallah ya
Aynen canim yumurtlama dogrudur .
Ben bu ay gecen iki ay gibi hic stres yapmiyorum varsa var yoksa yok napalim yani daha 3. Ayimizdayiz
Amin canim keske verse aratmasa ama her serde bir hayir varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…