- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.901
Bizde 2. Ayımızdayız canım çok mu acele ediyoruz diyorum bazen kendime varsa vardır yoksa elbet Allahın izniyle olacaktır. Benim bu ay olursa olur olmazsa mecburen birkaç ay ara vericez sonra tekrar bismillah dicez. Şuan olmazsa bile hayır arıyorum demekki daha zamanı değil. Herşeyin hayırlısıAynen canim yumurtlama dogrudur .
Ben bu ay gecen iki ay gibi hic stres yapmiyorum varsa var yoksa yok napalim yani daha 3. Ayimizdayiz
Amin canim keske verse aratmasa ama her serde bir hayir varmis
Saol canim benim :)Günaydın canımmm uzun olsun yaz bütün içindekileri :) ovu testi alcm da hangi markayı önerirsiniz arkadaslar
gunaydin canim benim hic moralini bozma hayirli vakitte gelsin bebisin insAllah emin ol Allah bziim icin en iyisini biliyor.Kul kurar Hak gülermis biz ne planlar yapiyoruz Onun planindan habersizGünaydın herkese kızlar bnm adetim 1 gün gecikmişti sonunda teşrif edip geldiler kendileri cok Harika sancılarla hemde. Mahvoldum sabah sabah :) Bu ayda kısmet değilmiş, hiç moral bozmamak gerek. Birgün gelecek ki hepimiz insallah hayırlısyla Anne olmuşuzda lohusalikti, emzirmekti, gece uykuları haraptı derken bi bakmışız ki geride neler bırakmışız. Zaman öyle geçiyor ki insan değerini bilmeli her geçen dakikanın bile. Sevdiklerinize bol bol sarılın,sevildiklerini hissettirin, bol bol şükredin biliyorum ki hepimizin şükretmek icin birçok nedeni var.Tüm anne olmak isteyen yoldaşlarım Seviliyorsunuz. Kusura bakmayın kızlar uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Batlarimiz yakin zaten birlikte baslariz belki ama keske nasip olmasa ovu testi yani gerek kalmasa hamis olsak gun yaklaatikca bir soguyorum elimi etegimj cekmis oluyorum gebeliktenEvetttt bende sipariş edicem Eğer tutmazsa bu ay kesin kararım valla
Ya belli mi olur belki bi bakmışsın çıkmış :) evet adet olacağımız tarih bakarız :) belki de hiç adet olmayızzz :) az kaldı yaaa bakalım hayırlısı bende de akıntı var hala bilemedimBatlarimiz yakin zaten birlikte baslariz belki ama keske nasip olmasa ovu testi yani gerek kalmasa hamis olsak gun yaklaatikca bir soguyorum elimi etegimj cekmis oluyorum gebeliktenyani ne oldu gecen haftaki bulantima agrilarima akintim bile azaldi kesin yok bebis falan
Bence 1 gün geçsin bekle canım yaaa :))) çok yorma kendini de yat dinlen bol bol hayırlısı de :))Ya kızlar bugün adet günüm ve hala adrt olmadım.Ara sıra adet sanıcı gelip gıdıyor.Sızce ne yapmalıyım....Test alsammııııııııııı :)<3 ♥
Bence 1 gün geçsin bekle canım yaaa :))) çok yorma kendini de yat dinlen bol bol hayırlısı de :))
Süper herşeye sil baştan bende verdm bu sabah sipariş ama eylül için şimdiden takip edym diyorumSabah sabh esimle bebek konusunu konustuk bu ay da tutmadi dedim esimde 3 aydir olmuyor diyorsun doktora gitmiyorsun dedi ovulasyon testiylede bir ay deneyelim sonra doktor dedm tamam dedi o zaamaannn regl baslar baslamaz ovu testi siparis ediyoruz
Yok canim bozmuyorum moralimi cnku dedigin Allah en iyisini biliyor hakkımızda yagunaydin canim benim hic moralini bozma hayirli vakitte gelsin bebisin insAllah emin ol Allah bziim icin en iyisini biliyor.Kul kurar Hak gülermis biz ne planlar yapiyoruz Onun planindan habersiz
halimesin o zamn Allahin izniyle canim buyuk ihtimalle yani yarin tekrar tahlil ver eger artmissa dger yaklasik iki kat oluyomus sanirim hamissindirSelam kizlar bat a 3 gun var henuz erken gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti . kan tahlilinde de bhcg 90 gorunuyor yorumunuz nedir acaba?
Selam kizlar bat a 3 gun var henuz erken gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti . kan tahlilinde de bhcg 90 gorunuyor yorumunuz nedir acaba?
Canım erken gebelik testin var yap bence. Yada diğerinden yapsanda çıkar dşye düşünüyorum. Benim bata 2 gün kaldı sabah yaptım negatif çıktı umudum yok ama çok halsizim bu ay nedendir bilmem sıcaklardan mı anlamadımAyy kız senın adına çok sevındm:).bnımde bat bugn Acaba bnde mı yapsamm :) testııııı...Umut ışıgı oldn bana :)❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?