Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız evde testım yok.Alıcam bırazdan yarın sabah ılk ıdrarla yapıcamm....:)

Snde sıkma canını olucakkk Ben ınanıyorum :))♥ ♥ ♥ ♥ <3 <3 <3 :)

Kız evde testım yok.Alıcam bırazdan yarın sabah ılk ıdrarla yapıcamm....:)

Snde sıkma canını olucakkk Ben ınanıyorum :))♥ ♥ ♥ ♥ <3 <3 <3 :)
Yok kuzum sıkmıyorum inan vakti vardır bakalım olursa olur bu ay olmazsa elbet bigün olur diyorum hadi bakalım inşallah yarın güzel haberler verirsin

Yok kuzum sıkmıyorum inan vakti vardır bakalım olursa olur bu ay olmazsa elbet bigün olur diyorum hadi bakalım inşallah yarın güzel haberler verirsin
Amınn cnm bnm❤❤ Kız bıdr bana bazen adet sancısı gelıyo ahaa sımdı gelıcek dıyorm bı ıkı dakıka sonra gecıyoo Hıcbısey olmamıs gıbı hayata devam edıyormm ılk defa oluyo buu bıde gögus uclarımm fena halde acıyoo :)

Buraya girmemeye çalışıyorum çünkü TEK'im hep ve takıyorum hep
Adete bir hafta kaldı bi göz atayım kaç hamiş olmuş dedim
Maşallah ne güzel nasıl sevindim em baktığımda 6 hamiş vardı bir sürü hamiş olmuş :) allahım herkese nasip etsin bana da inşallah
İsimlerini bilemedim çok okumadım sayfaları tüm gebeleri tebrik ederim vallahi keyfini sürün , bende hiç umut yok bata 7 gün kaldı ama ne his ne bişey . Ama hamile olanları görünce listede çok çok sevindim :) başta azdık şimdi bir sürü bebiş yolda darısı bizlere nasip olsun herkese selamlar

İnşallah benimde bata 4 gün var inşallah hamileyimdir göğüslerim agriyo uçları koyulaştı damarları gözüküyor resmen bide karnım ağrıyor ara sıra bide belim tabiki umarım isteyen herkeze nasip olur 5 gün sonra adet olmazsam test yapicam dua edin nolur ınsllh gebeyimdir

Amann Allahıım inşallah inşallahhhh.. Hepimizin kucakları dolsun canım benim ne hoş bir görüntü

Allah'ım bu nasıl bir duygudur ya iyice delirdim yada ben bilmiyorum daha beş gün var Bata ama ben kendime hamileyim deyip geziyorum kendimi o ilk gebelikten sonra ilk kez bu kadar çok kaptırdım bu bir yıl içerisinde acaba diyorum tam yıldönümü olduğu için mi böyleyim .. Ya bu duygu neyden kaynaklanmakta anlamıyorum niye içim kıpır kıpır böyle aşk gibi bir duygu ay duramıyorum yerimde .. Sığmıyor içim içime ağlamak istiyorum ama mutlu olduğum içim şuan kendimce mutluyum .. Noluyor bana ya .

Benimkigeliyor nasilsin ? Seni çok merak ettim ..

ay hadi canim insAllah ya valla o kadar mutlu olurumki anlatamam ver insAllah bize mujdeyi

ay hadi canim insAllah ya valla o kadar mutlu olurumki anlatamam ver insAllah bize mujdeyi

veririm değil mi veririm vermek istiyorum.. Evliligimizde yeni bir dönüm noktası dört yılımızı bitmek üzere az kaldı evlilik yıldönümü yaklaşıyor ..
Sende canım hepiniz verinnn müjdeyi ..

Kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm tam bir yıl oldu hâlâ bebiş yok bata 4 günüm kaldı heyecandan ölecem bu ay 10.000 "rabbi hebli minessalihin"çektim 33 gün oldu bugün Meryem suresini okudum 41 e tamamlayacagim inşallah bal tarçın çörek otu karışımı uyguladım yakı yapıştırdım şimdi belim ağrıyor göğsümün damarları belirginleşti göğsümün uçları ağrıyor ve ara ara çok hafif sancım oluyor çok istiyorum sizce gebe olabilir miyim?

Canım endişe edecek korkulacak bir durum yok ben sadece geçmişin yeni merak etmiştim çok yeni olduğun için gerekli olmadığına kanaat getirdim .. Bak bu ay kullan ve mujdemizi ver .. Ama olur da olmazsa öbür ay kullanma zaten Klomen öbür aya da etki ediyor .. Yumurtaların uyarılmış oluyor .. Kadın takip edeceği için ovulasyona gerek yok tabi yine de takip edebilirsin çünkü sana iğneyi vuracak sonra 36 saat verecek ilişki saatleri gerçi ben onların dediği gibi tam uymayı kabul etmiyorum .. Yani bence mutlaka o yumurta catlamadan önce 6-12 saat önce birlikte olun .. Sanırım catlayacak tarafta az da olsa sizi hissedersin çatlamaya yakın .. İğne hissettiriyor genelde buda iyi bir şey ağrımaya başlayınca da mutlaka değerlendir..

Olabilirsin canım Allah kabul etsin .. Bende bu ay daha bir yoğun bir şekilde kendimi dualara verdim .. Allah kabul etsin . Bebisine kavuş inşallah.

Nasıl dayanıyorsun Masha Allah ya git test al yapsana yada kan ver ayyy .. Sen ne hissediyorsun ?
Canımm ya bn coook korkuyorum...gecen ay 8 gun gectı test aldm negatıff cıktııı...Sımdı yıne o tek cızgı korkusunu yasıyormm ((( Guguuu

Amınn ınsallahh canmmm:)

Hayatim senin takibini doktor yapacak daha guvenli testten yani sen sorarsin gene bir sonraki gidisinde insallah doktor takibiyle olur bir seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…