- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.921
Kız evde testım yok.Alıcam bırazdan yarın sabah ılk ıdrarla yapıcamm....:)Canım erken gebelik testin var yap bence. Yada diğerinden yapsanda çıkar dşye düşünüyorum. Benim bata 2 gün kaldı sabah yaptım negatif çıktı umudum yok ama çok halsizim bu ay nedendir bilmem sıcaklardan mı anlamadım
Insallah istedigin gibi olur canim.Ayy kız senın adına çok sevındm:).bnımde bat bugn Acaba bnde mı yapsamm :) testııııı...Umut ışıgı oldn bana :)❤
Yok kuzum sıkmıyorum inan vakti vardır bakalım olursa olur bu ay olmazsa elbet bigün olur diyorumKız evde testım yok.Alıcam bırazdan yarın sabah ılk ıdrarla yapıcamm....:)
Snde sıkma canını olucakkk Ben ınanıyorum :))♥ ♥ ♥ ♥ <3 <3 <3 :)
Insallah canm.Bahsetsne bıraz kndoçınden bızee:).bıde gebelık belırtılerndnInsallah istedigin gibi olur canim.
Amınn cnm bnm❤❤ Kız bıdr bana bazen adet sancısı gelıyo ahaa sımdı gelıcek dıyorm bı ıkı dakıka sonra gecıyoo Hıcbısey olmamıs gıbı hayata devam edıyormm ılk defa oluyo buu bıde gögus uclarımm fena halde acıyoo :)Yok kuzum sıkmıyorum inan vakti vardır bakalım olursa olur bu ay olmazsa elbet bigün olur diyorumhadi bakalım inşallah yarın güzel haberler verirsin
Amann Allahıım inşallah inşallahhhh.. Hepimizin kucakları dolsun canım benim ne hoş bir görüntükronikuykucu 4 ağustos
@Mernur1325 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
@armagan_28 5 ağustos
Benimkigeliyor 5 ağustos
safari_go 6 ağustos
C canan_cc 8 ağustos
@Erse35 8 ağustos
@bebegimleben 9 ağustos
@pelinimben 9 ağustos
@Kevmet 9 ağustos
@Mina_1414 10 ağustos
CherryBlossom90 11 ağustos
@nenana 12 ağustos
@Shopareekiz 13 ağustos
spe 13 ağustos
Sehri321 14 ağustos
@Kuzeyde ask 17 ağustos
Guguuu 28 ağustos
kronikuykucu 28 ağustos
K kahvekokulu
*Rabbim inşallah hepimizeee bu duyguyuu yaşatirrr*......❤❤❤❤❤
Oyy tatlm begenmene sevındmm :) Amınn amınn ınsallah <3 <3Amann Allahıım inşallah inşallahhhh.. Hepimizin kucakları dolsun canım benim ne hoş bir görüntü
Oyy tatlm begenmene sevındmm :) Amınn amınn ınsallah <3 <3
Kuzumm senin yerinde olsam koştura koştura eczanenin yolunu tutardım neden yapmıyorsun test inşallah hamişssndir yaOyy tatlm begenmene sevındmm :) Amınn amınn ınsallah <3 <3
Allah'ım bu nasıl bir duygudur ya iyice delirdim yada ben bilmiyorum daha beş gün var Bata ama ben kendime hamileyim deyip geziyorum kendimi o ilk gebelikten sonra ilk kez bu kadar çok kaptırdım bu bir yıl içerisinde acaba diyorum tam yıldönümü olduğu için mi böyleyim .. Ya bu duygu neyden kaynaklanmakta anlamıyorum niye içim kıpır kıpır böyle aşk gibi bir duygu ay duramıyorum yerimde .. Sığmıyor içim içime ağlamak istiyorum ama mutlu olduğum içim şuan kendimce mutluyum .. Noluyor bana ya .
Benimkigeliyor nasilsin ? Seni çok merak ettim ..
ay hadi canim insAllah ya valla o kadar mutlu olurumki anlatamam ver insAllah bize mujdeyi
simdi kizlar soyle oldu ben hani cocuk olmayipta dr a gtmedm ben gebelik oncesi bi baktirim dedim adet donemimde ilk oldgumdan beri cok agrili.neyse gttim zaten korunmaya devam etcektik.kistin var ddi hap kullandm korunuyoduk.gecmedi.tekrar hap verdi.korunmadk ama 2 3 iliski oldu o da yumurtlamada degil.kist yine gecmedi iste bu ay ilacta kullanmadim ama duzenli iliski oldu. ama pesine bildgnz gbi 6 gun leke ve regl.bn iste ilk aydan kafaya taktim kist niye gtmedi 3 ayda gtmeyince olmucakmi falan panik oldm.dr da sasirdi iste.burdan okudugum kadariyla duydum ya yumurta takibini bna oyle yapmicanizmi bakmicanzmi ddim gebelik istiyorum ddim. o da klomen verdi.birazda benim acelemden oldu sanirim.esimde dr gerek duymasa senin lafinla vermez diyo kolaylastirmak icn vermistir diye dusunuyorum.iyi mi oldu kotu mu oldu kafama smdi de bunu takiyorum
Kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm tam bir yıl oldu hâlâ bebiş yok bata 4 günüm kaldı heyecandan ölecem bu ay 10.000 "rabbi hebli minessalihin"çektim 33 gün oldu bugün Meryem suresini okudum 41 e tamamlayacagim inşallah bal tarçın çörek otu karışımı uyguladım yakı yapıştırdım şimdi belim ağrıyor göğsümün damarları belirginleşti göğsümün uçları ağrıyor ve ara ara çok hafif sancım oluyor çok istiyorum sizce gebe olabilir miyim?
Canımm ya bn coook korkuyorumNasıl dayanıyorsun Masha Allah ya git test al yapsana yada kan ver ayyy .. Sen ne hissediyorsun ?
Hayatim senin takibini doktor yapacak daha guvenli testten yani sen sorarsin gene bir sonraki gidisinde insallah doktor takibiyle olur bir seferdeSehri321 canim insAllah hayirlisiyla faydasini görúrsünde hamile kalirsin.ya banada doktor takip yapcak ya ovulasyon testi almama gerek varmi bilmiyorum ayni amacli ya gidince bakcak nasi olsa gbi dusunuyorum CherryBlossom90
Aynen daha onceden bakmak daha mantikli en azindan her ay adetten sonra kacinci gun yumurtladigini takip etmis olursun canimSüper herşeye sil baştan bende verdm bu sabah sipariş ama eylül için şimdiden takip edym diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?