- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.941
Canım kaç aydır deniyosunuz peki?Kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm tam bir yıl oldu hâlâ bebiş yok bata 4 günüm kaldı heyecandan ölecem bu ay 10.000 "rabbi hebli minessalihin"çektim 33 gün oldu bugün Meryem suresini okudum 41 e tamamlayacagim inşallah bal tarçın çörek otu karışımı uyguladım yakı yapıştırdım şimdi belim ağrıyor göğsümün damarları belirginleşti göğsümün uçları ağrıyor ve ara ara çok hafif sancım oluyor çok istiyorum sizce gebe olabilir miyim?
Haziran da düşük yaptım 2 aydır deniyoruzCanım kaç aydır deniyosunuz peki?
Bir yıl oldu hala bebiş yok dedin ya bende hiç korunmadınız sandım kuzum olur inşallah Rabbim tez zamanda kucağını doldursun.. dualar cevapsız kalmaz inşallah olur canım tez zamandaHaziran da düşük yaptım 2 aydır deniyoruz
tesekkur ederim canim benim bikmadan hepimizle bilgilerini paylasiyorsun Alalh razi olsun Allah muradini versin insAllah biraz okudum igne olmadanda klomenle hamile kalan cokmus bakalm doktorum belkide igneye gerek yk diyecek ilk sefer diye.yani catlamada problem yksa vurdurmaz diye dusunuyorum.cunku takip icin gelemezsen bile iliskiye devam et nasipse olur ddi.icimde bi ferahlik var insAllah gecen ay ilk ayimizdi stres oldm soyle yapim byle yapm diye Allah nasip ederse daha rahat davranmak istiyorumCanım endişe edecek korkulacak bir durum yok ben sadece geçmişin yeni merak etmiştim çok yeni olduğun için gerekli olmadığına kanaat getirdim .. Bak bu ay kullan ve mujdemizi ver .. Ama olur da olmazsa öbür ay kullanma zaten Klomen öbür aya da etki ediyor .. Yumurtaların uyarılmış oluyor .. Kadın takip edeceği için ovulasyona gerek yok tabi yine de takip edebilirsin çünkü sana iğneyi vuracak sonra 36 saat verecek ilişki saatleri gerçi ben onların dediği gibi tam uymayı kabul etmiyorum .. Yani bence mutlaka o yumurta catlamadan önce 6-12 saat önce birlikte olun .. Sanırım catlayacak tarafta az da olsa sizi hissedersin çatlamaya yakın .. İğne hissettiriyor genelde buda iyi bir şey ağrımaya başlayınca da mutlaka değerlendir..
Evet evet hiç korunmadım zaten tek 1 bebiş oldu oda düştü şimdi de yok işte hiç korunmamama ragmenBir yıl oldu hala bebiş yok dedin ya bende hiç korunmadınız sandım kuzum olur inşallah Rabbim tez zamanda kucağını doldursun.. dualar cevapsız kalmaz inşallah olur canım tez zamanda
Benmde ewlilik yıl dönümüm bugün :)Haziran da düşük yaptım 2 aydır deniyoruz
O 1 bebis kacinci ayinda olmustu canimEvet evet hiç korunmadım zaten tek 1 bebiş oldu oda düştü şimdi de yok işte hiç korunmamama ragmen
Yumurtlama tarihini biliyorsan endiselenme bat bugündür takip ettin mi peki ?Canımm ya bn coook korkuyorum...gecen ay 8 gun gectı test aldm negatıff cıktııı...Sımdı yıne o tek cızgı korkusunu yasıyormm ((( @duygusuuuuu
Amınn ınsallahh canmmm:)
Yumurtlama tarihini biliyorsan endiselenme bat bugündür takip ettin mi peki ?
Allah'ım bu nasıl bir duygudur ya iyice delirdim yada ben bilmiyorum daha beş gün var Bata ama ben kendime hamileyim deyip geziyorum kendimi o ilk gebelikten sonra ilk kez bu kadar çok kaptırdım bu bir yıl içerisinde acaba diyorum tam yıldönümü olduğu için mi böyleyim .. Ya bu duygu neyden kaynaklanmakta anlamıyorum niye içim kıpır kıpır böyle aşk gibi bir duygu ay duramıyorum yerimde .. Sığmıyor içim içime ağlamak istiyorum ama mutlu olduğum içim şuan kendimce mutluyum .. Noluyor bana ya .
Benimkigeliyor nasilsin ? Seni çok merak ettim ..
tesekkur ederim canim benim bikmadan hepimizle bilgilerini paylasiyorsun Alalh razi olsun Allah muradini versin insAllah biraz okudum igne olmadanda klomenle hamile kalan cokmus bakalm doktorum belkide igneye gerek yk diyecek ilk sefer diye.yani catlamada problem yksa vurdurmaz diye dusunuyorum.cunku takip icin gelemezsen bile iliskiye devam et nasipse olur ddi.icimde bi ferahlik var insAllah gecen ay ilk ayimizdi stres oldm soyle yapim byle yapm diye Allah nasip ederse daha rahat davranmak istiyorum
Pek Degerlendirmedk canm bu ayi biz.Ama hayirlisi diyelm
Canım benim paylaşırım tabi ki bildiğim kadarıyla.. Mucizemize kavuşmak için belki birer vesile olur .. Evet evet çatlıyordue kendiliğinden öyle bir sorunun olduğunu düşünmüyorum benim ki de catladi ama kendimden pay biçerek endişe duydum sende öyle olmaz inşallah ..
Bak benim yumurta 19 mm olmuştu 14. Günde catlatalim dedi bende ısrarla istemedim kendiliğinden çatlar niye iğne vurduruyum ki diye .. Yumurta tembelliği vs işte kendimce öyle takıldım .. Ama 18. Günü catladi ve çok fazla büyümüştü spermlerin zarı delecek durumu geçmişti kalitesizlesmisti.. Bende temelli bu ay yaparsan belki hemen öyle dene atlat diye öyle dedim. Ama tabi ki yaptırmaya bilirsin sen gittiğin zaman hangi boyuta ulaşmış onun bir bilgisini ver bize inşallah .. Doktorun yinede baksın kendi haline bırakma zaten kist durumun vardı . Kesinlikle baktır ihmal etme .
7. ayında cnmO
O 1 bebis kacinci ayinda olmustu canim
Amaa Sende niye böyle oluyor ki ? Yumurtlamani takip ettin mı ? Böyle olunca üç gün gecikmiş oluyor ve yumurtlama gecikmiş olabilir yüksek ihtimalle.. Ah canım canım nolur olsa haber versem ve senin için aynı duaları yapsam tekrardan oyy kurban olurum bebişlerimizii vereneeeee inşallah düşledigimiz gibi olur gülümCanım ya benim durumlar negatif yönünde şöyleki bat dündü ama sadece sulu bir kahverengi akıntı geldi bugün de 3 kere öle akıntı geldi ama damla şeklinde yarın muhtemelen iyice sökülür yeni ve inşallah son batı bildiririm. Bu arada senden hala güzel haberler bekliyorum tatlım bak hissetmişsinde sen bu ay ANNE adayı olacaksın sonra da İLK bana dua edeceksin bende eylül de güzel haberi vereceğim SÖZ MÜ
Ne güzel sizinde benimde evlilik yıldönümümüz kutlu olsun o zamanBenmde ewlilik yıl dönümüm bugün :)
insAllah canim ya tatil durumumuz var eger gidersek tam o tarihlere denk geliyo bide doktor catlama vs problemim olup olmadigimi anlama sansi varmi sadece zamanla gozlenen bisemi acaba merak ettim
bu arada namazin pesine sana dua etcektim adinida bilmiyorum icimden niki söyledim bi gulesim geldi
Valla benimde gulesim geldi simdiinsAllah canim ya tatil durumumuz var eger gidersek tam o tarihlere denk geliyo bide doktor catlama vs problemim olup olmadigimi anlama sansi varmi sadece zamanla gozlenen bisemi acaba merak ettim
bu arada namazin pesine sana dua etcektim adinida bilmiyorum icimden niki söyledim bi gulesim geldi
Demekki neymis kafaya takmadan geleceği ayı beklemek gerekiyormus. Kendim icin soyluyorum canim. Suan 4. Ayimdayim. Bata 4 var ve hic umudum yok. Doger aylara umutla bakmam lazim sanirim7. ayında cnm
Yook emin degilim cnmCanım o olabilir önemli değil .. Sadece yumurtlama tarihinden emin misin ? O zaman çünkü bat bugündür . Ben 27. Catladigindan eminim o yüzden bat tarihinden de eminim şaşma olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?