- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.961
Amaa Sende niye böyle oluyor ki ? Yumurtlamani takip ettin mı ? Böyle olunca üç gün gecikmiş oluyor ve yumurtlama gecikmiş olabilir yüksek ihtimalle.. Ah canım canım nolur olsa haber versem ve senin için aynı duaları yapsam tekrardan oyy kurban olurum bebişlerimizii vereneeeee inşallah düşledigimiz gibi olur gülüm
Aynen oyle stres yapmamam lazim ama kalmis bata 4 gel sen bana anlat o isi :). Insallah isteyen herkesin tez zamanda olur istedigi.B Berenimo877 canım benim inşallah en yakın zamanda Allah nasip eder bana söyleseler inanmazdım ama hakikaten 4 ay aslında kısa bir süre stres yapma
Hahaha ayy Walla aklımdan aynısı geçti bugun bende diyecektim ismen bir birimize dua edelim diyeee ben LeylaÇok teşekkür ederim canım kardeşim ALLAH kabul etsin . Aklını yirim Evet canım catladiktan sonra 7. Gün gidince kan veriyorsun progesteron değerinden anlıyorlar .. O zaman takma kafana çatlar inşallah tatiline bak sen tadını çıkar rahatlaaaa ve sonunda haberini ver
Sen gercekten uykucumusun cnm ben hic sevmem uykuyu anam 24 saat uyusa banamisin demez doyamiyor ama ben sabah 6 ya kadar uyumiyim 6da yatar 8 de kalkarim
Valla bi belirti yok ayni regl olcakmisim gibi arada agri oluyo. Gogus sisligi falan. Regl belirtisinden hic bi farki yok suandaInsallah canm.Bahsetsne bıraz kndoçınden bızee:).bıde gebelık belırtılerndn
Valla bi belirti yok ayni regl olcakmisim gibi arada agri oluyo. Gogus sisligi falan. Regl belirtisinden hic bi farki yok suanda
Evet kismetse . insallah sende gebesindir canmBnimde oylw oluyor :) Bakalm hakkimzda hayirlisi olsn canm:)Ilk gebeligin mi olucak
ayy evet canim ya buldugum yerde kivrilirimSen gercekten uykucumusun cnm ben hic sevmem uykuyu anam 24 saat uyusa banamisin demez doyamiyor ama ben sabah 6 ya kadar uyumiyim 6da yatar 8 de kalkarim
Amin canım amin bu arada ya benim bu ay çatlamadı gibi biliyor musunuz yani hiç akıntı olmadı ovülasyonu da sadece bir gün yapabildim ve hakikaten her ay kadının yumurtası çatlatacak diye bir şey yokmuş bu ayda afedersiniz acayip çalıştık gel gör hakikaten nasip değil demekki Allah tan bu konu ile ilgili isteğim artık bunu son olması hakikaten bu bir sene beni çok yordu
Uyku esigin annem gibi sanirimayy evet canim ya buldugum yerde kivrilirimdusun butun okul hayatim boyunca nolursa olsn okuldan gelince 2 saat uyuyodum yoksa kendime gelemem ise girdim isten gelip 2 saat uyudm ama evlenince kosturmaca falan bi senedir duzenim kayboldu ama yine bos kaldigimda hemen uyurum ondan buraya ceyiz icin kaydolmustum adimi oyle koydum gece yarimdan snraya cok zor kalirim o yuzden bu bebek yapma sureci varya benim icn bayginlik seviyesi uyku saatim gecti diye uykum olmasa bile stres oluyorum. haddinden fazla uyumam ama eksikte uyumam yani
Ayy bnimde ilk gebeligim olucak insallah...Ben kara kaş kara gözluyum Eşim ise Sarisin ve yeşil gözluuu :).Acaba bizden nasil bi cocukk ortaya cikicak cooook merak ediyormmmm ❤❤:)) Peki ya sizz tatlm?Evet kismetse . insallah sende gebesindir canm
ALLAH korktugumuza ugratmasin canımKizlar yarin kadin doguma gidiyorum az evvel cok kotu bir kramp girdi soluma esimde kizdi git baktir nedir bu kramp hemde planliyorum 3. Ay olmuyor durum nedir dersin dedi baslangic yap tibbi surece dedi bana dua edin korkuyorum gebelik disinda baska buyuk dert cikicak diye
O zaman belki batın bugün değildi ? Geçen ay da bayağı bir geçmişti .. Kaçıncı gün olsun geçen ay ?Yook emin degilim cnm
benimkide iste 8 saat canim 8 saatten az uyudugum zamn stres oluyorum uykum olsn olmasnUyku esigin annem gibi sanirimsaka falan bir yanada doktora gittin mi hic degerlerine baktirsan saglikli 5 saat uyku genc bir yetskine yetiyormus ki bana daha azi yetiyor messla
korkma canim benim ama gözük tabi belkide benim gibi kist vardir sendede olabilir canim bide bende kabizlik var o yuzden cok sık gaz sancisi ve kramp hissediyorum oyle bi problemin varsa ondan olabilir.cok gecmis olsn tatlmKizlar yarin kadin doguma gidiyorum az evvel cok kotu bir kramp girdi soluma esimde kizdi git baktir nedir bu kramp hemde planliyorum 3. Ay olmuyor durum nedir dersin dedi baslangic yap tibbi surece dedi bana dua edin korkuyorum gebelik disinda baska buyuk dert cikicak diye
4 gun gecikmisti ve sabah karsi adet oldum birden agriyla uyandim sabah 8 de cenaze haberi aldim yollarda 2 gunum gecti sadece her molada degistirdim onu hatirliyorum biliyorum az cok dikkat etmedm acim yuzunden adet agrisi hic hissetmedim canim 5 gun surduALLAH korktugumuza ugratmasin canım
Senin adetin birde cok geç sokulmustu inşallah kist degildir .. Çok şiddetli mıydı ? Uzun sürdü mu?
Bravo valla canim bebis gelince cok ararsin 8 saat uykuyu param parca 10 ar dakikalik uykularla sabah edersin aksama kadar misafir agirlar is yetistirirsin sonra gecer bu aliskanlik degisir yanibenimkide iste 8 saat canim 8 saatten az uyudugum zamn stres oluyorum uykum olsn olmasnama 8 saat olupta yazin serin kisin sicak bi yer bulursam isim yada baska aktivitem yksa uykuyu kacirmam yani hemn uyurum zevkine yani zaten 8 saati anca tamamlayabiliyorum o bile hep eksik sabah 7de kalkiyoruz is icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?