Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım amin bu arada ya benim bu ay çatlamadı gibi biliyor musunuz yani hiç akıntı olmadı ovülasyonu da sadece bir gün yapabildim ve hakikaten her ay kadının yumurtası çatlatacak diye bir şey yokmuş bu ayda afedersiniz acayip çalıştık gel gör hakikaten nasip değil demekki Allah tan bu konu ile ilgili isteğim artık bunu son olması hakikaten bu bir sene beni çok yordu

hadi insAllah canim benimm haftaya senelik iznimi alicam insAllah isten uzak tatile gtmesem bile bi on bes gun kafa dinlemek istiyorum

Sen gercekten uykucumusun cnm ben hic sevmem uykuyu anam 24 saat uyusa banamisin demez doyamiyor ama ben sabah 6 ya kadar uyumiyim 6da yatar 8 de kalkarim
ayy evet canim ya buldugum yerde kivrilirim dusun butun okul hayatim boyunca nolursa olsn okuldan gelince 2 saat uyuyodum yoksa kendime gelemem ise girdim isten gelip 2 saat uyudm ama evlenince kosturmaca falan bi senedir duzenim kayboldu ama yine bos kaldigimda hemen uyurum ondan buraya ceyiz icin kaydolmustum adimi oyle koydum gece yarimdan snraya cok zor kalirim o yuzden bu bebek yapma sureci varya benim icn bayginlik seviyesi uyku saatim gecti diye uykum olmasa bile stres oluyorum. haddinden fazla uyumam ama eksikte uyumam yani

Evet tabi kı öyle olabiliyor yılda bir iki ay hiç catlamadigi olabiliyor. Mevsimsel, stres vs. Amin inşallah Rabbim gonlundekileri ömrüne hayırlı kilar ve en yakın zamanda seni ve hepimizi o çok beklediğimiz bebegimize kavuşturur ..

Uyku esigin annem gibi sanirim saka falan bir yanada doktora gittin mi hic degerlerine baktirsan saglikli 5 saat uyku genc bir yetskine yetiyormus ki bana daha azi yetiyor messla

Kizlar yarin kadin doguma gidiyorum az evvel cok kotu bir kramp girdi soluma esimde kizdi git baktir nedir bu kramp hemde planliyorum 3. Ay olmuyor durum nedir dersin dedi baslangic yap tibbi surece dedi bana dua edin korkuyorum gebelik disinda baska buyuk dert cikicak diye

ALLAH korktugumuza ugratmasin canım
Senin adetin birde cok geç sokulmustu inşallah kist degildir .. Çok şiddetli mıydı ? Uzun sürdü mu?

Uyku esigin annem gibi sanirim saka falan bir yanada doktora gittin mi hic degerlerine baktirsan saglikli 5 saat uyku genc bir yetskine yetiyormus ki bana daha azi yetiyor messla
benimkide iste 8 saat canim 8 saatten az uyudugum zamn stres oluyorum uykum olsn olmasn ama 8 saat olupta yazin serin kisin sicak bi yer bulursam isim yada baska aktivitem yksa uykuyu kacirmam yani hemn uyurum zevkine yani zaten 8 saati anca tamamlayabiliyorum o bile hep eksik sabah 7de kalkiyoruz is icin

korkma canim benim ama gözük tabi belkide benim gibi kist vardir sendede olabilir canim bide bende kabizlik var o yuzden cok sık gaz sancisi ve kramp hissediyorum oyle bi problemin varsa ondan olabilir.cok gecmis olsn tatlm

ALLAH korktugumuza ugratmasin canım
Senin adetin birde cok geç sokulmustu inşallah kist degildir .. Çok şiddetli mıydı ? Uzun sürdü mu?
4 gun gecikmisti ve sabah karsi adet oldum birden agriyla uyandim sabah 8 de cenaze haberi aldim yollarda 2 gunum gecti sadece her molada degistirdim onu hatirliyorum biliyorum az cok dikkat etmedm acim yuzunden adet agrisi hic hissetmedim canim 5 gun surdu

Bravo valla canim bebis gelince cok ararsin 8 saat uykuyu param parca 10 ar dakikalik uykularla sabah edersin aksama kadar misafir agirlar is yetistirirsin sonra gecer bu aliskanlik degisir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…