- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.981
zaten bnde ondn bunlar iyi gunlerim uyuyim diyorum 28yillik saltanim bitecek oyy kiz gelsin o uyumam ben onun icin yerim agzini burnunuBravo valla canim bebis gelince cok ararsin 8 saat uykuyu param parca 10 ar dakikalik uykularla sabah edersin aksama kadar misafir agirlar is yetistirirsin sonra gecer bu aliskanlik degisir yani
Aha kizi Şimdi korkutacaksinBravo valla canim bebis gelince cok ararsin 8 saat uykuyu param parca 10 ar dakikalik uykularla sabah edersin aksama kadar misafir agirlar is yetistirirsin sonra gecer bu aliskanlik degisir yani
Benim kabizligim gazim falan yok bebegim 1 yil once baska dr. Sezeryan dikisinin sol tarafina fitik yerlssmis dedi ondan korkuyorum tesekkur ederim canimkorkma canim benim ama gözük tabi belkide benim gibi kist vardir sendede olabilir canim bide bende kabizlik var o yuzden cok sık gaz sancisi ve kramp hissediyorum oyle bi problemin varsa ondan olabilir.cok gecmis olsn tatlm
Gecen ayimi diyorsun canim bu ayi diyorsan daha batima 3 gun var ayaktayken birden bire bicak saplanir gibi agridi 5 6 sn. Surdu sonrasindada aizladi bir sure suan agrisi yok ama 3 gundur hafif hafif arttiAha kizi Şimdi korkutacaksin
Adet rengi kahverengiden kırmızıya döndü mu ? Giren sancı seni bayiltacak dereceye ulaştı mı şuan ? İyi misin ?
Allahim tez vakitte saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin sanaaa isteyen dileyen herkssezaten bnde ondn bunlar iyi gunlerim uyuyim diyorum 28yillik saltanim bitecek oyy kiz gelsin o uyumam ben onun icin yerim agzini burnunu
amin canimm hayirlisiyla insAllahAllahim tez vakitte saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin sanaaa isteyen dileyen herksse
O zaman belki batın bugün değildi ? Geçen ay da bayağı bir geçmişti .. Kaçıncı gün olsun geçen ay ?
Beklemek çok zor ya kafama takmayayim diyorum bi türlü aklımdan çıkmıyor kiDemekki neymis kafaya takmadan geleceği ayı beklemek gerekiyormus. Kendim icin soyluyorum canim. Suan 4. Ayimdayim. Bata 4 var ve hic umudum yok. Doger aylara umutla bakmam lazim sanirim
bence de öyle yap canim ben öyle yapacaktim ama adetimden 8gun once lekeler baslayinca planlar yalan oldu bosa gttiValla benim ümidim Yok gibi cünkü hiçbi yan etki Yok sulu bi akıntı geldi dün o kadar neyse olmazsa da can sıkmak Yok diğer aya tedbirli gireceğizsonra gelsin bebişleer ben adetimin son gününe kadar devam edicem ilişkiye gün aşırı bakalım nolcak 4 Aydır yumurtlama dönemi dedik belki yumurta geç çatliyor ay allahım
Cnm kist herkeste oluyor ben pko luyum. Sol yumurtaligimda kist vardı ama bu hamileliğe engel bi durum değil + bendede yumurtlama tembelliği var ve ben hamile kalmistim bi kaç ayda. Moralini bozma her kadında olabilecek bir durum. Sen soğan kürünü yap bak o kistten eser kalmaz. Ben ve daha tanıdığım birçok kişi kürü yaptigibi ay hamiş kaldiBen geldim nur topu gibi sol yumurtaligimda 4.5 cm kistimle tanistirayim benim kistim kistcigim bu guzeller teyzelerin gebelige engelmis adet sonrasi gel tekrar bakalim yumusamismi diye ben engelmi dedim pek yumurtlama kisti degil gel bakalim takip edelim tedavi edelim dedi sol tarafa agriyi o yapiyormus hormonlarima bakmak icin kan ve idrar verdim smr verdim kanda baya 5 tup falan aldilar adetten sonra yumurtaliklarda tembellik falan varsa onada bakicakmis kizlar ve vajinal muayene etti eski sezeryan dikisimin sol kismindada tam kosede bir aciklik var benim sezeryan sonrasi vajinal dogum hikaye oluyor bu durumdacok guzel haberler varken ne dedim ben beni kotusu bulur kizlar
canim hormon testinde neboldugu belli olur keske ilk gttigimde banada ypsaydi kiat gecsin diye ilac kullandm bekledm stres falan megerse hormonal kist dgilmis ve gebelige engel teskil etmiyo dedi ilac bile vermedi onun icin.o yuzden hormon sonuclarini bekle.ayrica hormonal kist olsa bile ilk sferde ilacla eriyenler cogunlukla benimki 5.2 cm.hic canini skma en yakin zamnda yasayan olarak soyluyorumBen geldim nur topu gibi sol yumurtaligimda 4.5 cm kistimle tanistirayim benim kistim kistcigim bu guzeller teyzelerin gebelige engelmis adet sonrasi gel tekrar bakalim yumusamismi diye ben engelmi dedim pek yumurtlama kisti degil gel bakalim takip edelim tedavi edelim dedi sol tarafa agriyi o yapiyormus hormonlarima bakmak icin kan ve idrar verdim smr verdim kanda baya 5 tup falan aldilar adetten sonra yumurtaliklarda tembellik falan varsa onada bakicakmis kizlar ve vajinal muayene etti eski sezeryan dikisimin sol kismindada tam kosede bir aciklik var benim sezeryan sonrasi vajinal dogum hikaye oluyor bu durumdacok guzel haberler varken ne dedim ben beni kotusu bulur kizlar
O zaman adetten sonra baslayayim kesin patoloji sonucum 25 inde cikiyir yani dr a 25 inde gidicem adetten 1 hafta sonraya falan geliyorCnm kist herkeste oluyor ben pko luyum. Sol yumurtaligimda kist vardı ama bu hamileliğe engel bi durum değil + bendede yumurtlama tembelliği var ve ben hamile kalmistim bi kaç ayda. Moralini bozma her kadında olabilecek bir durum. Sen soğan kürünü yap bak o kistten eser kalmaz. Ben ve daha tanıdığım birçok kişi kürü yaptigibi ay hamiş kaldi
O zaman adetten sonra baslayayim kesin patoloji sonucum 25 inde cikiyir yani dr a 25 inde gidicem adetten 1 hafta sonraya falan geliyor
Evet cnm adetten sonra başla.O zaman adetten sonra baslayayim kesin patoloji sonucum 25 inde cikiyir yani dr a 25 inde gidicem adetten 1 hafta sonraya falan geliyor
Evet cnm çok belirsiz görünüyor inş vardir cnm sonucu bizede yaz mutlaka rabbim hevesini daim etsin insKızlar fotoğraftan benim gördüğümü görecek misiniz bilmiyorum ama bir hayalet çizgi var böyle teste bakınca hemen görünüyor fotoğrafta belli olmuyor sankiben moda girdim gerci bu moddan hiç çıkmadım ki hemen hastaneye koşuyorum .. Allah'ım ne olurrrr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?