Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bravo valla canim bebis gelince cok ararsin 8 saat uykuyu param parca 10 ar dakikalik uykularla sabah edersin aksama kadar misafir agirlar is yetistirirsin sonra gecer bu aliskanlik degisir yani
zaten bnde ondn bunlar iyi gunlerim uyuyim diyorum 28yillik saltanim bitecek oyy kiz gelsin o uyumam ben onun icin yerim agzini burnunu

Bravo valla canim bebis gelince cok ararsin 8 saat uykuyu param parca 10 ar dakikalik uykularla sabah edersin aksama kadar misafir agirlar is yetistirirsin sonra gecer bu aliskanlik degisir yani
Aha kizi Şimdi korkutacaksin
Adet rengi kahverengiden kırmızıya döndü mu ? Giren sancı seni bayiltacak dereceye ulaştı mı şuan ? İyi misin ?

korkma canim benim ama gözük tabi belkide benim gibi kist vardir sendede olabilir canim bide bende kabizlik var o yuzden cok sık gaz sancisi ve kramp hissediyorum oyle bi problemin varsa ondan olabilir.cok gecmis olsn tatlm
Benim kabizligim gazim falan yok bebegim 1 yil once baska dr. Sezeryan dikisinin sol tarafina fitik yerlssmis dedi ondan korkuyorum tesekkur ederim canim

Aha kizi Şimdi korkutacaksin
Adet rengi kahverengiden kırmızıya döndü mu ? Giren sancı seni bayiltacak dereceye ulaştı mı şuan ? İyi misin ?
Gecen ayimi diyorsun canim bu ayi diyorsan daha batima 3 gun var ayaktayken birden bire bicak saplanir gibi agridi 5 6 sn. Surdu sonrasindada aizladi bir sure suan agrisi yok ama 3 gundur hafif hafif artti

Heyecan ve panik yapmadm desem yalan olur bir tarafim diyorki belkide tutmustur bu ay bir tarafim yoo kkesin fitik kist vs. Dikislerde zorlanma falandir diyor ama genede korkudan heyecan yapiyorum

Demekki neymis kafaya takmadan geleceği ayı beklemek gerekiyormus. Kendim icin soyluyorum canim. Suan 4. Ayimdayim. Bata 4 var ve hic umudum yok. Doger aylara umutla bakmam lazim sanirim
Beklemek çok zor ya kafama takmayayim diyorum bi türlü aklımdan çıkmıyor ki

Valla benim ümidim Yok gibi cünkü hiçbi yan etki Yok sulu bi akıntı geldi dün o kadar neyse olmazsa da can sıkmak Yok diğer aya tedbirli gireceğiz sonra gelsin bebişleerben adetimin son gününe kadar devam edicem ilişkiye gün aşırı bakalım nolcak 4 Aydır yumurtlama dönemi dedik belki yumurta geç çatliyor ay allahım

bence de öyle yap canim ben öyle yapacaktim ama adetimden 8gun once lekeler baslayinca planlar yalan oldu bosa gtti

Ben geldim nur topu gibi sol yumurtaligimda 4.5 cm kistimle tanistirayim benim kistim kistcigim bu guzeller teyzelerin gebelige engelmis adet sonrasi gel tekrar bakalim yumusamismi diye ben engelmi dedim pek yumurtlama kisti degil gel bakalim takip edelim tedavi edelim dedi sol tarafa agriyi o yapiyormus hormonlarima bakmak icin kan ve idrar verdim smr verdim kanda baya 5 tup falan aldilar adetten sonra yumurtaliklarda tembellik falan varsa onada bakicakmis kizlar ve vajinal muayene etti eski sezeryan dikisimin sol kismindada tam kosede bir aciklik var benim sezeryan sonrasi vajinal dogum hikaye oluyor bu durumda cok guzel haberler varken ne dedim ben beni kotusu bulur kizlar

Cnm kist herkeste oluyor ben pko luyum. Sol yumurtaligimda kist vardı ama bu hamileliğe engel bi durum değil + bendede yumurtlama tembelliği var ve ben hamile kalmistim bi kaç ayda. Moralini bozma her kadında olabilecek bir durum. Sen soğan kürünü yap bak o kistten eser kalmaz. Ben ve daha tanıdığım birçok kişi kürü yaptigibi ay hamiş kaldi

canim hormon testinde neboldugu belli olur keske ilk gttigimde banada ypsaydi kiat gecsin diye ilac kullandm bekledm stres falan megerse hormonal kist dgilmis ve gebelige engel teskil etmiyo dedi ilac bile vermedi onun icin.o yuzden hormon sonuclarini bekle.ayrica hormonal kist olsa bile ilk sferde ilacla eriyenler cogunlukla benimki 5.2 cm.hic canini skma en yakin zamnda yasayan olarak soyluyorum

arkadaşlar benim bat 23 ünde. 26 sında tatile çıkacağız. normalde geciktirici alırdım ama gebelik varsa diye almak istemiyorum. sakıncalı değil mi?

O zaman adetten sonra baslayayim kesin patoloji sonucum 25 inde cikiyir yani dr a 25 inde gidicem adetten 1 hafta sonraya falan geliyor

O zaman adetten sonra baslayayim kesin patoloji sonucum 25 inde cikiyir yani dr a 25 inde gidicem adetten 1 hafta sonraya falan geliyor

Canım sen hatirlamiyorsundur belki ama bende De leke vs gelmişti ben kist olduğunu anladım her ne kadar da farklı bir durum olduğunu umut etmiş olsam da ve gel gör ki nur topu gibi bir kistim vardı ve hemen soğan kürü içmeye başladım ve geçti gitti kendini şanssızlık abidesi olarak nitelendirme hepimizde olan şeyler bunlar .. Hem bak bana daha bu ay kistim vardı etrafta ben hamileyim diye dolaşıyorum kaç gündür hatta birazdan sizin asla bu kadar erken yapmanızı istemediğim gebelik testini yapacağım çıldırmış olmalıyım amaa banane sonra da kan vermeye giderim daha dört gün var hadi bismillahhh

Kızlar fotoğraftan benim gördüğümü görecek misiniz bilmiyorum ama bir hayalet çizgi var böyle teste bakınca hemen görünüyor fotoğrafta belli olmuyor sanki ben moda girdim gerci bu moddan hiç çıkmadım ki hemen hastaneye koşuyorum .. Allah'ım ne olurrrr ..

Eklentiler

• IMG_20170807_111514~2.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet cnm çok belirsiz görünüyor inş vardir cnm sonucu bizede yaz mutlaka rabbim hevesini daim etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…