- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.001
Canim bisey sorabilir miyim. Sen bilgilisin sanirim. Bendede kist var gebelige engel demedi. Ve adetimin 3. Gun hormon testleri normal. Gebelige engel olsaydi o yapilan testlerde cikarmiydicanim hormon testinde neboldugu belli olur keske ilk gttigimde banada ypsaydi kiat gecsin diye ilac kullandm bekledm stres falan megerse hormonal kist dgilmis ve gebelige engel teskil etmiyo dedi ilac bile vermedi onun icin.o yuzden hormon sonuclarini bekle.ayrica hormonal kist olsa bile ilk sferde ilacla eriyenler cogunlukla benimki 5.2 cm.hic canini skma en yakin zamnda yasayan olarak soyluyorum
Ay canım var herhalde öyle gözüküyor hemen haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah kuzum ya :)))Kızlar fotoğraftan benim gördüğümü görecek misiniz bilmiyorum ama bir hayalet çizgi var böyle teste bakınca hemen görünüyor fotoğrafta belli olmuyor sankiben moda girdim gerci bu moddan hiç çıkmadım ki hemen hastaneye koşuyorum .. Allah'ım ne olurrrr ..
Tabi ki canım sen gönül rahatlığıyla bebiş çalışmalarına devam etCanim bisey sorabilir miyim. Sen bilgilisin sanirim. Bendede kist var gebelige engel demedi. Ve adetimin 3. Gun hormon testleri normal. Gebelige engel olsaydi o yapilan testlerde cikarmiydi
Hastaneye kostum resmen bekliyorum kan vereceğim inşallah kurban olduğum inşallah umdugumdur inşallah benimledir inşallah doğru yerdedir inşallah sağlıklı sıhhatli olur .. Rabbim korktugumuzdan emin kılsın muhafaza etsin bizi .. Size yoğun olarak dua edeceğim teker teker bir mujdemi alayım ..Ay canım var herhalde öyle gözüküyor hemen haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah kuzum ya :)))
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz :))))Hastaneye kostum resmen bekliyorum kan vereceğim inşallah kurban olduğum inşallah umdugumdur inşallah benimledir inşallah doğru yerdedir inşallah sağlıklı sıhhatli olur .. Rabbim korktugumuzdan emin kılsın muhafaza etsin bizi .. Size yoğun olarak dua edeceğim teker teker bir mujdemi alayım ..Benimkigeliyor dan başlamak üzere amaaaaa
merhaba canim evet bn doktora 3 defa sordum kizdi biraz hatta simdi eger kist hormonalsa kesinlikle dgerlerin yukseliyomus yada dusuyomus yani belli oluyomus benim degerlerim icn ck gzel eger hormonal olsaydi cok cok daha yuksek olurdu dusurmeye calisirdik dedi. iste ilk basta keske hormon testi yaptirsaydi hem 2 ay ilac icmezdim kist icin hemde stres olmazdm olsn sonu hayirli olsn insAllahCanim bisey sorabilir miyim. Sen bilgilisin sanirim. Bendede kist var gebelige engel demedi. Ve adetimin 3. Gun hormon testleri normal. Gebelige engel olsaydi o yapilan testlerde cikarmiydi
ama benn ismen dua ettim bana yokmuHastaneye kostum resmen bekliyorum kan vereceğim inşallah kurban olduğum inşallah umdugumdur inşallah benimledir inşallah doğru yerdedir inşallah sağlıklı sıhhatli olur .. Rabbim korktugumuzdan emin kılsın muhafaza etsin bizi .. Size yoğun olarak dua edeceğim teker teker bir mujdemi alayım ..Benimkigeliyor dan başlamak üzere amaaaaa
Cnm hiç üzülme bende regldan bigun once test yaptim negatifti. 3 gün geçti yaptım pozitif ciktiBenimde bat yarın yaptım test hayali çizgi bile çıkmadıya nasip bu ay boşa gitti diye düşünüyorum misafirin gelceği tuttu keşke gğn aşırı yapsaydık ben şimdiden yeni batı 15 ocak diye not düşeyim. Çalışmalara aralıkta başlicaz tekrardan hadi hayırlısı
Olmaz olur mu Tabi ki var hep olacak sadece böyle sayılı dualar edeceğim için önceama benn ismen dua ettim bana yokmuhadi insAllah canim benim
İnşallah canım ben biraz daha bekleyeyim ozamanCnm hiç üzülme bende regldan bigun once test yaptim negatifti. 3 gün geçti yaptım pozitif cikti
Kuzum tebrik ederim hadi bakalım inşallah güzel haberlerin gelirOlmaz olur mu Tabi ki var hep olacak sadece böyle sayılı dualar edeceğim için önceBenimkigeliyor dan başlayacağım oda çok beklediği için. ismen hepinize dua edeceğim canimmmm hele bir sonuç gelsin teker teker isim alacağım Allah razı olsun en yakın zamanda sana da versin mucizeni çok teşekkür ediyorum zaten bana bu ay güzel dualarda bulunduğunuz için ..
3 gün sonra yap sabah ilk idrarla yap cnmİnşallah canım ben biraz daha bekleyeyim ozaman
Cok sagol canim ben adet bekliyorum olmadi yuzde 90 eminim. Ama o yuzde 10 var ya iste o beni kemiriyoTabi ki canım sen gönül rahatlığıyla bebiş çalışmalarına devam et
Yarın kırmızılar gelmezse bikaç gün geçtikten sonra yapıcam canım benim yumurtlama büyük ihtimal bu ayın 26sında oldu o yzden geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama bi umut işte bekleyelim bakalım hayırlısı. Buarada seni tbrik etmiştim tekrardan hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniğini3 gün sonra yap sabah ilk idrarla yap cnm
Sağol cnm yarın randevu var doktora. Bakalım ne diyecek midem alt üst yaaYarın kırmızılar gelmezse bikaç gün geçtikten sonra yapıcam canım benim yumurtlama büyük ihtimal bu ayın 26sında oldu o yzden geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama bi umut işte bekleyelim bakalım hayırlısı. Buarada seni tbrik etmiştim tekrardan hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniğininasıl gidiyo hamilelik
Canım dört yıldır evliyim iki yil oldu bu ay mucizemi bekleyeli kalbim yerinden çıkacak negatif görünecek bhcg diyeKuzum tebrik ederim hadi bakalım inşallah güzel haberlerin gelirbuarada sen kaç yıllık evliydin bide kaçıncı denemenizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?