Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bisey sorabilir miyim. Sen bilgilisin sanirim. Bendede kist var gebelige engel demedi. Ve adetimin 3. Gun hormon testleri normal. Gebelige engel olsaydi o yapilan testlerde cikarmiydi

Ay canım var herhalde öyle gözüküyor hemen haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah kuzum ya :)))

Ay canım var herhalde öyle gözüküyor hemen haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah kuzum ya :)))
Hastaneye kostum resmen bekliyorum kan vereceğim inşallah kurban olduğum inşallah umdugumdur inşallah benimledir inşallah doğru yerdedir inşallah sağlıklı sıhhatli olur .. Rabbim korktugumuzdan emin kılsın muhafaza etsin bizi .. Size yoğun olarak dua edeceğim teker teker bir mujdemi alayım .. Benimkigeliyor dan başlamak üzere amaaaaa

Hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz :))))

Benimde bat yarın yaptım test hayali çizgi bile çıkmadı ya nasip bu ay boşa gitti diye düşünüyorum misafirin gelceği tuttu keşke gğn aşırı yapsaydık ben şimdiden yeni batı 15 ocak diye not düşeyim. Çalışmalara aralıkta başlicaz tekrardan hadi hayırlısı

Canim bisey sorabilir miyim. Sen bilgilisin sanirim. Bendede kist var gebelige engel demedi. Ve adetimin 3. Gun hormon testleri normal. Gebelige engel olsaydi o yapilan testlerde cikarmiydi
merhaba canim evet bn doktora 3 defa sordum kizdi biraz hatta simdi eger kist hormonalsa kesinlikle dgerlerin yukseliyomus yada dusuyomus yani belli oluyomus benim degerlerim icn ck gzel eger hormonal olsaydi cok cok daha yuksek olurdu dusurmeye calisirdik dedi. iste ilk basta keske hormon testi yaptirsaydi hem 2 ay ilac icmezdim kist icin hemde stres olmazdm olsn sonu hayirli olsn insAllah

ama benn ismen dua ettim bana yokmu hadi insAllah canim benim

Cnm hiç üzülme bende regldan bigun once test yaptim negatifti. 3 gün geçti yaptım pozitif cikti

ama benn ismen dua ettim bana yokmu hadi insAllah canim benim
Olmaz olur mu Tabi ki var hep olacak sadece böyle sayılı dualar edeceğim için önce Benimkigeliyor dan başlayacağım oda çok beklediği için. ismen hepinize dua edeceğim canimmmm hele bir sonuç gelsin teker teker isim alacağım Allah razı olsun en yakın zamanda sana da versin mucizeni çok teşekkür ediyorum zaten bana bu ay güzel dualarda bulunduğunuz için ..

Kuzum tebrik ederim hadi bakalım inşallah güzel haberlerin gelir buarada sen kaç yıllık evliydin bide kaçıncı denemenizdi

Ay 5 gün kaldı valla çok heyecanlıyım sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim arada sızlıyor acaba bişiler olur mu ya ümitlenmek istemiyorum hemen

3 gün sonra yap sabah ilk idrarla yap cnm
Yarın kırmızılar gelmezse bikaç gün geçtikten sonra yapıcam canım benim yumurtlama büyük ihtimal bu ayın 26sında oldu o yzden geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama bi umut işte bekleyelim bakalım hayırlısı. Buarada seni tbrik etmiştim tekrardan hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniğini nasıl gidiyo hamilelik

Sağol cnm yarın randevu var doktora. Bakalım ne diyecek midem alt üst yaa

Kuzum tebrik ederim hadi bakalım inşallah güzel haberlerin gelir buarada sen kaç yıllık evliydin bide kaçıncı denemenizdi
Canım dört yıldır evliyim iki yil oldu bu ay mucizemi bekleyeli kalbim yerinden çıkacak negatif görünecek bhcg diye bayilacak gibiyim bir yarım saat daha beklemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…