- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.021
Ay 5 gün kaldı valla çok heyecanlıyım sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim arada sızlıyor acaba bişiler olur mu ya ümitlenmek istemiyorum hemen
arkadaşlar K kahvekokulu yeni batım 3 eylül..maalesef lutela faz defekti ile 9 ağustosta olması gereken reglim 4 ağustosta oldubu ayda takip edelim 14.gün prolaktin 21.gün progesteron bakıp reglini bekleyelim sonra değerlendirip gerekirse ovulasyon indüksiyonu başlıcaz dedi dr.um inş gerek kalmaz ve bu ay gebe kalırım sağlıklı bir yumurtlama geçiririm..Rabbim dualarımızı kabul etsin benim gibi bekleyen herkesin!
Ne zaman sonucun çıkacak cnmİnşallah gerek kalmazzz .. Beklemek zor çok zor hemde .. Aminnn Aminnn .. Rabbim şifa versin .
Ayy çok heyecanlıiiiCanım dört yıldır evliyim iki yil oldu bu ay mucizemi bekleyeli kalbim yerinden çıkacak negatif görünecek bhcg diyebayilacak gibiyim bir yarım saat daha beklemeliyim
Ah canım inşallah güzel haberlerini alıcazCanım dört yıldır evliyim iki yil oldu bu ay mucizemi bekleyeli kalbim yerinden çıkacak negatif görünecek bhcg diyebayilacak gibiyim bir yarım saat daha beklemeliyim
sağol senden de güzel haberler bekliyoruz inş...:)İnşallah gerek kalmazzz .. Beklemek zor çok zor hemde .. Aminnn Aminnn .. Rabbim şifa versin .
Canım ama tedavini ol mutlaka bu defekt düşük vs her şeye yol açabiliyor .. Tedavi diye endiselenip korkma .. Ol ve güzelce gelsin bebeğin sana
Ben pek goremedim cnm ama hadi insaallahh vardirKızlar fotoğraftan benim gördüğümü görecek misiniz bilmiyorum ama bir hayalet çizgi var böyle teste bakınca hemen görünüyor fotoğrafta belli olmuyor sankiben moda girdim gerci bu moddan hiç çıkmadım ki hemen hastaneye koşuyorum .. Allah'ım ne olurrrr ..
Haklisin canim dogru anladim dimi adet biter bitmez yani 5 gun suruyor 6. Gun basliyorum nasil yapiliyordu internetten baktim farlkli yaziyor 15 gun dolmadan doktor kontr. Var ayin 25 inde doktorda olucam smr o zaman cikiyor sonuc gostericem ve muayene olucam belkide gecmis der insaallahhCanım sen hatirlamiyorsundur belki ama bende De leke vs gelmişti ben kist olduğunu anladım her ne kadar da farklı bir durum olduğunu umut etmiş olsam da ve gel gör ki nur topu gibi bir kistim vardı ve hemen soğan kürü içmeye başladım ve geçti gitti kendini şanssızlık abidesi olarak nitelendirme hepimizde olan şeyler bunlar .. Hem bak bana daha bu ay kistim vardı etrafta ben hamileyim diye dolaşıyorum kaç gündür hatta birazdan sizin asla bu kadar erken yapmanızı istemediğim gebelik testini yapacağım çıldırmış olmalıyım amaa banane sonra da kan vermeye giderim daha dört gün var hadi bismillahhh
Ay CNm benim ne güzel bi gün bugün ya maşallah hayırlı olsun inş :)))))Kızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördümİnşallah sağ Salim kucağıma da alırım
ayy canım çok sevindim.sağlıcakla kucagına almakta nasip olsunKızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördümİnşallah sağ Salim kucağıma da alırım
Batınn ne zamandı canımKızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördümİnşallah sağ Salim kucağıma da alırım
Canım çok teşekkür ederim, benim ilk gebeliği düşükle sonuçlandı Hendek ikizdiler inşallah bu benimle kalır ve sağlıcakla kucağıma alırımAy CNm benim ne güzel bi gün bugün ya maşallah hayırlı olsun inş :)))))
Aminnnnnayy canım çok sevindim.sağlıcakla kucagına almakta nasip olsun
2 gün sonraydı ama hiç belirti Yoktu. Göğüslerim bile şişmedi düşün. Cam silecektim hadi dedim önce test yapayım. Yaptım sonra kiti çöpe atmak için bir tuttum çift çizgi :) hemen çıktı çift çizgi hiç beklemedimBatınn ne zamandı canım
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördümİnşallah sağ Salim kucağıma da alırım
Aa maşallah cnm gözün aydin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür bugün çift çizgiyi gördümİnşallah sağ Salim kucağıma da alırım
Sağ ol canım amin inşallahGözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?