Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay 5 gün kaldı valla çok heyecanlıyım sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim arada sızlıyor acaba bişiler olur mu ya ümitlenmek istemiyorum hemen

Walla varsa gebelik bende buraya detaylı yazacağım tüm günleri her şeyi not tuttum resmen .. Azıcık daha bekleee yorum yapmayım şuan sanaa

arkadaşlar K kahvekokulu yeni batım 3 eylül..maalesef lutela faz defekti ile 9 ağustosta olması gereken reglim 4 ağustosta oldu bu ayda takip edelim 14.gün prolaktin 21.gün progesteron bakıp reglini bekleyelim sonra değerlendirip gerekirse ovulasyon indüksiyonu başlıcaz dedi dr.um inş gerek kalmaz ve bu ay gebe kalırım sağlıklı bir yumurtlama geçiririm..Rabbim dualarımızı kabul etsin benim gibi bekleyen herkesin!

İnşallah gerek kalmazzz .. Beklemek zor çok zor hemde .. Aminnn Aminnn .. Rabbim şifa versin .
Canım ama tedavini ol mutlaka bu defekt düşük vs her şeye yol açabiliyor .. Tedavi diye endiselenip korkma .. Ol ve güzelce gelsin bebeğin sana

sağol senden de güzel haberler bekliyoruz inş...:)

Kızlar uff hala çıkmadı sonuç labaratuvar ile görüştüm makina bozukmus ben dedim bekliyorum ama başka bir makinaya verdiler bir saat sonra çıkar deyip tekrar yolladılar

Ben pek goremedim cnm ama hadi insaallahh vardir

Haklisin canim dogru anladim dimi adet biter bitmez yani 5 gun suruyor 6. Gun basliyorum nasil yapiliyordu internetten baktim farlkli yaziyor 15 gun dolmadan doktor kontr. Var ayin 25 inde doktorda olucam smr o zaman cikiyor sonuc gostericem ve muayene olucam belkide gecmis der insaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…