Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bu arada kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemenizde oldu

Tebrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bu arada kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemenizde oldu
1 yıllık evliyim canım. İlk gebeliğim geçtiğimiz nisan sonlandı. İkizlere hamile kalmıştım sonra 7+4 günlükken kalpleri durdu ve Aldılar. İlki kazara olmuştu bu planlı

Bat yarın ama dünden beri ha geldi ha gelecek diye bekliyorum. Dün zehir oldu günüm. Denize gidiyorduk arabada başladı hafif bir agrı tüm gün sürdü. Bir ıslaklık hissediyorum kontrol ediyorum akıntı. Bugünde ağrı arttı ama hala gelmedi

benim ağrım yok ama kırmızıları görücem eminim öyle hissediyorum. Yarın sabah başlar kasık ağrılarım napalım nasip vakti gelince olur elbet

benim ağrım yok ama kırmızıları görücem eminim öyle hissediyorum. Yarın sabah başlar kasık ağrılarım napalım nasip vakti gelince olur elbet
Bende seni merak ediyorum. Belirti olmaması güzel haber. inşallah adet değil bebiş gelir. Allah senin yüzüne gülsün bari

Kızlar uff hala çıkmadı sonuç labaratuvar ile görüştüm makina bozukmus ben dedim bekliyorum ama başka bir makinaya verdiler bir saat sonra çıkar deyip tekrar yolladılar
Canım ya hadi hayırlısıyla alalım güzel haberlerini. Valla canım sıkkındı sizleri umutlu mutlu görmek moralimi düzeltti. insallah darısı bekleyen herkesin başına

Bende seni merak ediyorum. Belirti olmaması güzel haber. inşallah adet değil bebiş gelir. Allah senin yüzüne gülsün bari
Sabah test yaptım kuzum tek çizgi malesef bakalım gecikirse yaparım ama pek umut etmiyorum bu ay misafirim vardı yatılı 15 günlük değerlendiremedik. Vakti gelince olur elbet hepimizin yüzü güler

Sabah test yaptım kuzum tek çizgi malesef bakalım gecikirse yaparım ama pek umut etmiyorum bu ay misafirim vardı yatılı 15 günlük değerlendiremedik. Vakti gelince olur elbet hepimizin yüzü güler
Bende baktım sabah ama ilk idrarla değil. Tabii ki sonuç hüsran. Bir kaç saat sonra atayım dedim testi silik bir çizgi var. Zaten dikkate alınmaz ama karın ağrım olmasa merak ettirecekti beni acaba bir sey mi var diye

1 yıllık evliyim canım. İlk gebeliğim geçtiğimiz nisan sonlandı. İkizlere hamile kalmıştım sonra 7+4 günlükken kalpleri durdu ve Aldılar. İlki kazara olmuştu bu planlı

Tebrik ederim canım benim sana sim sıkı tutunsun inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir gebelik geçirir ve kavuşursun evladına..

Bende baktım sabah ama ilk idrarla değil. Tabii ki sonuç hüsran. Bir kaç saat sonra atayım dedim testi silik bir çizgi var. Zaten dikkate alınmaz ama karın ağrım olmasa merak ettirecekti beni acaba bir sey mi var diye
İşte bu şüphe duyulması gereken bir durum durup durup silik çıkmaz o eğer hep kullandığın bir gebelik testiyse bak ben bu aldığımı hep kullanıyorum Tevbe desen çıkmıyordu hayalet çizgi bile çıkmıyordu şuan kendimi hiç yormaya gerek durmadan uzaktan bakarak bile görüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…