- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.061
Aminnn ne güzel yazmışsınTebrik ederim canım benim sana sim sıkı tutunsun inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir gebelik geçirir ve kavuşursun evladına..
Aminnn Rabbim nasip etsin ya :) ama hala tedirginim betaya baktırmadım doktora gitmem lazım, hamilelik kesinleşse iyice rahatlayacağımhadi hayirli olsn canim benm Alalh hayirlisiyla dogurmayi buyutmeyi nasip etsin
Cnm kit in resmini atarmisin duruyorsa
girip cikti ya canim belki ondan olmustur kist oldugu zamn kahverengi leke olabiliyoms normal zamanda bndede olmustuCherryBlossom90 canimciimmm nolduu yaa cikmadimi sonuc aksam oldu ama
kronikuykucu CherryBlossom90 A aseton44
Kizlar benim vajinal muayeneden sonra koyu kahve bir damla kan geldi normal mi
Görünmüyor pek ama hayalet çizgi gibiydi. Benimde ilk kullanışım test. Daha önce ovulasyonunu kullandım bu markanın gayet memnun kaldım. Ah karın ağrım olmasa tekrarlardım sabah ama adet geliyor ne yazık kiİşte bu şüphe duyulması gereken bir durum durup durup silik çıkmaz o eğer hep kullandığın bir gebelik testiyse bak ben bu aldığımı hep kullanıyorum Tevbe desen çıkmıyordu hayalet çizgi bile çıkmıyordu şuan kendimi hiç yormaya gerek durmadan uzaktan bakarak bile görüyorum .
Bence hayali bir çizgi var canımEki Görüntüle 2030769
Görünmüyor pek ama hayalet çizgi gibiydi. Benimde ilk kullanışım test. Daha önce ovulasyonunu kullandım bu markanın gayet memnun kaldım. Ah karın ağrım olmasa tekrarlardım sabah ama adet geliyor ne yazık ki
Test bozuk değildir insEki Görüntüle 2030769
Görünmüyor pek ama hayalet çizgi gibiydi. Benimde ilk kullanışım test. Daha önce ovulasyonunu kullandım bu markanın gayet memnun kaldım. Ah karın ağrım olmasa tekrarlardım sabah ama adet geliyor ne yazık ki
Normal cnm telaslanma. Ama hamilelik şüphen varsa alttan muayene olma düşük riski oluyorCherryBlossom90 canimciimmm nolduu yaa cikmadimi sonuc aksam oldu ama
kronikuykucu CherryBlossom90 A aseton44
Kizlar benim vajinal muayeneden sonra koyu kahve bir damla kan geldi normal mi
Yapar yapmazmi çıktı biraz bekledinmiEki Görüntüle 2030769
Eki Görüntüle 2030769
Yok canım çıkmadı. Moralim bozulunca bırakıp gittim. 2 saat geçmistir belki çöpe atmak için alınca gördüm hayali bir çizgiYapar yapmazmi çıktı biraz bekledinmi
Aman tatlım ağzın bal yesin deKiz hamilesin Sana söyleyim ben .. Bende de Adet olacakmisim gibi ağrı var hemde bir haftadır dünden buyana da arttı .. Bozuk değildir inşallah ama bence hamilesin gibi ..
Canım boşa umutlandırmak istemem ama bana da hamilelik var gibi geldi. Hayali de olsa zaman da geçse birşey yoksa hiç çıkmazdı bence. Adetin geçti mi? Benim geçen ay yaptığım test 1 gün durdu ama ne hayali nede silik hiçbirşey çıkmadı.Aman tatlım ağzın bal yesin deHic umudum kalmamıştı bu erken ağrılardan sonra. Bakalım inşallah hepimiz için canı gönülden istiyorum. Hep birlikte tek tek alalım güzel haberleri
Sağ ol canım benim eğer Rabbim nasip ederse aramızda fazla gün farkı olmayacak :)Tebrikler cnm çok sevindim
Benimkini soruyorsan eğer predictor Eraly kuzum :) adetime 2 gün var. Bu erken gebelik testiCanim cok net masallah.Hangi marka bu test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?