Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görünmüyor pek ama hayalet çizgi gibiydi. Benimde ilk kullanışım test. Daha önce ovulasyonunu kullandım bu markanın gayet memnun kaldım. Ah karın ağrım olmasa tekrarlardım sabah ama adet geliyor ne yazık ki

Kiz hamilesin Sana söyleyim ben .. Bende de Adet olacakmisim gibi ağrı var hemde bir haftadır dünden buyana da arttı .. Bozuk değildir inşallah ama bence hamilesin gibi ..

Kiz hamilesin Sana söyleyim ben .. Bende de Adet olacakmisim gibi ağrı var hemde bir haftadır dünden buyana da arttı .. Bozuk değildir inşallah ama bence hamilesin gibi ..
Aman tatlım ağzın bal yesin deHic umudum kalmamıştı bu erken ağrılardan sonra. Bakalım inşallah hepimiz için canı gönülden istiyorum. Hep birlikte tek tek alalım güzel haberleri

Aman tatlım ağzın bal yesin deHic umudum kalmamıştı bu erken ağrılardan sonra. Bakalım inşallah hepimiz için canı gönülden istiyorum. Hep birlikte tek tek alalım güzel haberleri
Canım boşa umutlandırmak istemem ama bana da hamilelik var gibi geldi. Hayali de olsa zaman da geçse birşey yoksa hiç çıkmazdı bence. Adetin geçti mi? Benim geçen ay yaptığım test 1 gün durdu ama ne hayali nede silik hiçbirşey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…