Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediii Duydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..

Canım benim tebrik ederim evet hissetmiştin hamile gibiyim demiştin insan hissedermiş maşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı başımıza

Neee teyzemi oluyoruz Tebrikler canım ya. Valla ne yalan soyleyeyim bende biliyordum senden guzel haber gelecegini Gözlerim doldu inan nasıl sevindim. Sag salim al kucağına inşallah. Bizi de dualarina eklemeyi unutma

Kızlar nasıl ağlıyorum şuan .. Allah'ım mutluluk gözyaşları versin .. Böyle mutluluktan aglayin. . Evet teyze oluyorsunuz inşallah ..
Allah'ım elhamdulillah çok şükür .. Gerçekten çok teşekkür ederim
Size De Çok minnettarım hiç kimsenin başını agritamazdim .. Bu kadar sabırla dinleyip cevap veren, motive eden yılmadan usanmadan hep yanımda oldunuz .. Samimi olalım kimse olmazdı anlayamazdi ki .. Bir insanın içine evlat hasreti düştüm mu bunun dinmeyecegini günden güne daha da alevlenecegini ancak siz anlayabilirdiniz sadece sizinle paylaştım eşime daha söylemedim ..
Çok seviyorum sizi ..

Canim yaa çok sevindim maşallah. Rabbim birbirinize kavustursun insallah

Oooy ooooyyyy maassallaahhh nasil sevindim canim yaa rabbim sag salim kavustursun yavrunla seni

ay canim benim ya ezan okunuyo suan nasi sevindim varya Allah gonlune gore versin butun isteyenlere versin insAllah hayirlisiyla o zman hemmen caliyorum davullariiii salliyoruz bayraklari

Ne yazık ki gecmedi günüm. Yarındı bat. Ama sanci dün başladı bugün kesin gelecek. Baya arttı çünkü. Hatta geliyorda olabilir. Ne diyelim gelecek aya inşallah
Ben kesin adet oldum diye sabahın körü wc ye koştuğumu bilirim. Dur bakalım daha belli değil. Benim dediğim testi alıp yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…