- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.081
Eger 2 saat geçtiyse fazla umitlenme cnm yaniltabiliyorNe yazık ki gecmedi günüm. Yarındı bat. Ama sanci dün başladı bugün kesin gelecek. Baya arttı çünkü. Hatta geliyorda olabilir. Ne diyelim gelecek aya inşallah
Evet canım elemistim zaten kafamdan. Adet geliyor. Ama şu meşhur üstüne görme durumu yaşayan ender insanlardan biri olacaksam bilememEger 2 saat geçtiyse fazla umitlenme cnm yaniltabiliyor
Canım benim tebrik ederim evet hissetmiştin hamile gibiyim demiştin insan hissedermişKızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Neee teyzemi oluyoruzKızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Canim gebelik olsa gorurdu ya altan bakincaNormal cnm telaslanma. Ama hamilelik şüphen varsa alttan muayene olma düşük riski oluyor
Evet heralde görürdu cnm haklısın. Olsun ya Moral bozmak yok yola devam.Canim gebelik olsa gorurdu ya altan bakinca
Canim yaa çok sevindim maşallah. Rabbim birbirinize kavustursun insallahKızlar nasıl ağlıyorum şuan .. Allah'ım mutluluk gözyaşları versin .. Böyle mutluluktan aglayin. . Evet teyze oluyorsunuz inşallah ..
Allah'ım elhamdulillah çok şükür .. Gerçekten çok teşekkür ederim
Size De Çok minnettarım hiç kimsenin başını agritamazdim .. Bu kadar sabırla dinleyip cevap veren, motive eden yılmadan usanmadan hep yanımda oldunuz .. Samimi olalım kimse olmazdı anlayamazdi ki .. Bir insanın içine evlat hasreti düştüm mu bunun dinmeyecegini günden güne daha da alevlenecegini ancak siz anlayabilirdiniz sadece sizinle paylaştım eşime daha söylemedim ..
Çok seviyorum sizi ..
Oooy ooooyyyy maassallaahhh nasil sevindim canim yaa rabbim sag salim kavustursun yavrunla seniKızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Yapilan kan sonuclarimda cikar mi cnm hormon icin bakmisti yaEvet heralde görürdu cnm haklısın. Olsun ya Moral bozmak yok yola devam.
ay canim benim ya ezan okunuyo suan nasi sevindim varya Allah gonlune gore versin butun isteyenlere versin insAllah hayirlisiyla o zman hemmen caliyorum davullariiii salliyoruz bayraklariKızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Çıkardı cnm.Yapilan kan sonuclarimda cikar mi cnm hormon icin bakmisti ya
Ben kesin adet oldum diye sabahın körü wc ye koştuğumu bilirim. Dur bakalım daha belli değil. Benim dediğim testi alıp yapsanaNe yazık ki gecmedi günüm. Yarındı bat. Ama sanci dün başladı bugün kesin gelecek. Baya arttı çünkü. Hatta geliyorda olabilir. Ne diyelim gelecek aya inşallah
Amiiin inşallahkronikuykucu C canan_cc A aseton44 Sehri321 B Birmucize Shopareekiz
Aminnnnn Aminnn Aminnn
Kuzularim Rabbim sizin karnınıza da koysunBüyüsün mucizeniz içinizde
Ben şuan hemen bir yemegi hazirlayim benim evimin direği gönlümün prensi canım eşim gelir şimdiakşama görüşürüz canlar
Nasıl sevinecek eşin kim bilir. Onunda gözü aydın. Eb güzel hediyeyi alacak senden.Mutlulugunuz daim olsun canımkronikuykucu C canan_cc A aseton44 Sehri321 B Birmucize Shopareekiz
Aminnnnn Aminnn Aminnn
Kuzularim Rabbim sizin karnınıza da koysunBüyüsün mucizeniz içinizde
Ben şuan hemen bir yemegi hazirlayim benim evimin direği gönlümün prensi canım eşim gelir şimdiakşama görüşürüz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?