- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.101
Canımmmm çok sevindim ikimizde bugün güzel haber aldık :) devamında gelir inşallahKızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Canim rabbim ol deyince oluyor. Benim ilk hamileligimde idrarda da kan testindede negatif cikmisti. Neden olmuyorum diye gittiğimde ultrasonda 2 aylık hamile olduğumu öğrendim. O yüzden ümidini yitirmé. Regl olmadigin hergün umit vardirYapilan kan sonuclarimda cikar mi cnm hormon icin bakmisti ya
Canım daha çok erken bu tarz şeyleri düşünmek için. Kafanız rahat olsun öncelikle ve ilişki sırasında bebek diye kendini şartlama. 1 yıl bebek deneyip sonrasında olmuyor ise bir sorun olabilir diyor doktorlar.Kızlar ben 9 aylık evliyim geçen ay ve bu ay denedik bi sorun aramak için erken mi sizce? Ben bu ay hamile kalamzsam aralıkta başlicaz çalışmalara o zaman doktor kontrolünde yumurtalıklarımı gösteriyim diyorum daha sağlıklı olucak sanırm. Sanki hiç hamile kalmicakmışm hissi var sanırm tek çizgileri gördüğüm için
Kendimi şartlandırıyorum haliyle ya kafamda silipte denesek belkide olucak. İnşallah tez zamanda olur canım sizin gibi hamiş olurumCanım daha çok erken bu tarz şeyleri düşünmek için. Kafanız rahat olsun öncelikle ve ilişki sırasında bebek diye kendini şartlama. 1 yıl bebek deneyip sonrasında olmuyor ise bir sorun olabilir diyor doktorlar.
Hadi bakalım sırada sen varsın güzel haberi verecekKendimi şartlandırıyorum haliyle ya kafamda silipte denesek belkide olucak. İnşallah tez zamanda olur canım sizin gibi hamiş olurum
Canim oncelikle tebrikler. Allah tamamina erdirsin. Saglikla kavus bebisine. Dogal yolla mi oldu. Tedavi sureci gecirdin mi. Bide kacinci denemendiKiz hamilesin Sana söyleyim ben .. Bende de Adet olacakmisim gibi ağrı var hemde bir haftadır dünden buyana da arttı .. Bozuk değildir inşallah ama bence hamilesin gibi ..
Aman Allahımm yaşasınnnnKızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Canim benim ya 2 yil dile kolay Allah bundan sonra hep yuzunu guldursun. Cok sabretmissin. Eşin icinde ne buyuk mutluluk Allah bizede yasatsin. Ama gercekten kendim kadar sevindim cok sabretmissin cok sıkıntı cekmissinKızlar eşime önce olumsuz dedim sofrada Allah'ım gözleri doldu ama hamileyim diyordun bu ay çok umitlenmistim dedi kuzumm gözünden yaşlar akinca dayanamadım hayır hamileyim dedim
Allah'ım dünyalar onun oldu sanki o nasıl mutluluk Rabbim daim etsin .. Hepiniz böyle güzel bir müjde verin sevdiğinize ..
Kızlar çok teşekkür ederim tekrar mutlugumla mutlu olduğunuz için bende sizin vereceğiniz haberle mutlulugumu iki katına katlayacagim her seferinde ..İyi kı varsınız Ettiğiniz dualara amin amin amin Allah'ım kabul etsin ..
@Berenimo877 canım benim dış gebelikten bir tupum alındı tek tüpüm kaldi bana doktor sen ilişkiye devam et dedi ama altı ay geçti olmadı tüm stres sıkıntıdan prolaktin değerim artmıştı önce onu düşürdük sonra doktora görünüp bana Klomen vermesini istedim tüp olan tarafta ki yumurtami uyarmak için iki ay da öyle bekledim sonra daha kullanmadım.. Bu süreç içerisinde ama benim cinsel istegim gitmişti tamamen aldığım hormonlar stres vb nedenlerden dolayı .. Bende bu ay mesir macunu yedim biraz adet bitiminden sonra .. Birde kistim olduğu için soğan kürü içtim altı gün ama sadece .. Ve günüm geldiğimde beraber olduk ama ben daha istekliydimYani çocuk düşüncesi o an yoktu sadece biz vardık .. Ha birde buradaki arkadaşlarım sağolsun Ayetel Kürsi okudum 7 gün ve Yumurtanın catladigi gece başladım.. Okumayı bitirdiğim an da zaten siteye yazdım o an olduğunu hissettim ve ertesi sabah karın ağrısıyla uyandım sanki goguslerim sizliyordu ama çok az ve gün gectikce arttı göğüs hassasiyeti ve karın ağrım. . Böyle adet olacak gibi ağrı sadece belli bir noktada değil göbek deliğinin alt tarafında tümü böyle bir ağrıyor .. Birde bu sabah akıntı oldu su gibi ..
24. Ayim canım geçen sene aynı ayda hamile kalmıştım..
Yarında bende görünür sağlık olsun kuzum inşallah bidahaki ay olurBeklediğim gibi göründü benim kırmızılarGeçen ay gününü ayarlayamamıştım bu sefer hormon testlerimi yaptırayım. Bat bayrama gelecek gibi. Belki bayram hediyesi gelir diye teselli edeyim bari kendimi
Erken gebelik testi değilse bekle derimHerkese merhaba,birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım varBenim en son adet tarihim 10 temmuz bebekte istiyoruz şu an adetime 3 gün var sizce idrar testi yapmalı mıyım ? Negatif görmekte istemiyorum.Belirtilerde hissediyorum ama çok okuyorum bu yüzden de psikolojikte olabilir
Canım merhaba hayırlı olsun gebeliğin inşallah bana ve isteyen herkese nasip olurCnm kist herkeste oluyor ben pko luyum. Sol yumurtaligimda kist vardı ama bu hamileliğe engel bi durum değil + bendede yumurtlama tembelliği var ve ben hamile kalmistim bi kaç ayda. Moralini bozma her kadında olabilecek bir durum. Sen soğan kürünü yap bak o kistten eser kalmaz. Ben ve daha tanıdığım birçok kişi kürü yaptigibi ay hamiş kaldi
Kızlar ben 9 aylık evliyim geçen ay ve bu ay denedik bi sorun aramak için erken mi sizce? Ben bu ay hamile kalamzsam aralıkta başlicaz çalışmalara o zaman doktor kontrolünde yumurtalıklarımı gösteriyim diyorum daha sağlıklı olucak sanırm. Sanki hiç hamile kalmicakmışm hissi var sanırm tek çizgileri gördüğüm için
Kızlar eşime önce olumsuz dedim sofrada Allah'ım gözleri doldu ama hamileyim diyordun bu ay çok umitlenmistim dedi kuzumm gözünden yaşlar akinca dayanamadım hayır hamileyim dedim
Allah'ım dünyalar onun oldu sanki o nasıl mutluluk Rabbim daim etsin .. Hepiniz böyle güzel bir müjde verin sevdiğinize ..
Kızlar çok teşekkür ederim tekrar mutlugumla mutlu olduğunuz için bende sizin vereceğiniz haberle mutlulugumu iki katına katlayacagim her seferinde ..İyi kı varsınız Ettiğiniz dualara amin amin amin Allah'ım kabul etsin ..
@Berenimo877 canım benim dış gebelikten bir tupum alındı tek tüpüm kaldi bana doktor sen ilişkiye devam et dedi ama altı ay geçti olmadı tüm stres sıkıntıdan prolaktin değerim artmıştı önce onu düşürdük sonra doktora görünüp bana Klomen vermesini istedim tüp olan tarafta ki yumurtami uyarmak için iki ay da öyle bekledim sonra daha kullanmadım.. Bu süreç içerisinde ama benim cinsel istegim gitmişti tamamen aldığım hormonlar stres vb nedenlerden dolayı .. Bende bu ay mesir macunu yedim biraz adet bitiminden sonra .. Birde kistim olduğu için soğan kürü içtim altı gün ama sadece .. Ve günüm geldiğimde beraber olduk ama ben daha istekliydimYani çocuk düşüncesi o an yoktu sadece biz vardık .. Ha birde buradaki arkadaşlarım sağolsun Ayetel Kürsi okudum 7 gün ve Yumurtanın catladigi gece başladım.. Okumayı bitirdiğim an da zaten siteye yazdım o an olduğunu hissettim ve ertesi sabah karın ağrısıyla uyandım sanki goguslerim sizliyordu ama çok az ve gün gectikce arttı göğüs hassasiyeti ve karın ağrım. . Böyle adet olacak gibi ağrı sadece belli bir noktada değil göbek deliğinin alt tarafında tümü böyle bir ağrıyor .. Birde bu sabah akıntı oldu su gibi ..
24. Ayim canım geçen sene aynı ayda hamile kalmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?