Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitimin üçüncü günü baslayacaksin kaynamış suyun içine dörde bölünmüş soğanı at ağzını kapat kısık ateşte beş dk kaynat ve soğumadan hatta ilimadan iç

Çok iyi yapmışsın cnm açık kahve rengi kabuklu orta boy soğanı 4 é bol başlarını kesme ama. Birbuçuk su bardağı. Kaynar suya atıp 5 dk sora kapat icilecek sicakliga gelince iç cnm sabah akşam yemekten 15 dk önce. . 15 gun.böyle yap hayırlısıyla şifa olacaktır cnm

Çok teşekkür ederim canım ay sonu evlilik yıldönümümüz inşallah en güzel hediyeyi ben verebilirim eşime..

Allahhhhhh beeee canım ya o kadar o kadar o kadar mutlu oldum ki canım benimmmmm canım. Süper bir haber ya İnan benim bile moralim yerine geldi. Bak ne güzel duaların kabul oldu hem de Rabbim yine aynı zamanda nasip etti sana bu bile bir işaret . Ya çok mutluyum

Bu mesajın içinde ayrı bir göbek attım canım teşekkürler senin temiz kalbin yeter

canim ikimizde ayniyiz nerdeyse daha ck erkn stres olmalayim Allahin izniyle rahat olmayi deneyelm basarabilirsej ck gzel olur

ay canim benim en guzel mutluluklari hakediyosun bizzat arkadasim gbi cok mutlu oldum
İnşallah canım benim rahat deneyelim bari bi sonrakini hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Kızlar boşa umutlandırmayın bazı testlerde oluyor böyle, benim de başıma geldi 2-3 saat sonra hayali bir çizgi vardı, çok erken yapmıştım testi o yüzden umutlandım ama sonu hüsran oldu...

Çok sevindim,
Sağlıkla gelsin anneciğine.

canim ben degerlerden ck anlamiyorum o yuzden tahmin yurutemedm insAllah doktor cok gzel seyelr soyler hormon degerlerine de baktimi
Bunlar hormon icin ama ben hata yaptim hemde buyuk bir hata doktor tahlil kagidini verdi adetin ucuncu gel dedi ben panik le gittim yaptirdim yarin gidicem bir sekilse tekrar yazidircam testleri

çok çok çok teşekkür ederim canimmmmm sizin haberlerinizle de benim mutluluğum ikiye katlanacak inşallah .. Çok çok dua edeceğim
İçim içime sığmıyor, seninde bekleyişin hasretin bitsin inşallah .. Çok istiyorum şuan bu anı yasamani .. Gözlerim şişti ağlamaktan ..

Kızlar bana mesaj kutuma babanızın ismini ve kendi isminizi atar mısınız ..
İsmen dua etmek için istiyorum tabi Allah nickname olarak da bilir ama biz yinede böyle yapalım
Takip ettigim insanlardan biride sendin herkeze bikmadan usanmadan yardimci oluyordun ve cok ama cok sevindim 2 gundur giremiyordum tatilden donduk senden geken haberi okuyunca cok mutlu oldum bebisin sana simsiki tutunsun ve burdan dogdugu haberinide alalim canim doya doya tadini cikar bu gunlerin 9 ay sonra cok uykusuz kalcaksin hic biseye stres te yapma bebisin var artik allahin izniylede saglikli olucak bizede dua et artik hamissin dualarin kabul olur insallah bizlerde burdaki her arkadas burda bu mucizeyi yasar rabbim herkeze hemencik nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…