- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.121
canim ben degerlerden ck anlamiyorum o yuzden tahmin yurutemedmBenim sonuclarima kimse birsey demeyeck mi
Adet bitimin üçüncü günü baslayacaksin kaynamış suyun içine dörde bölünmüş soğanı at ağzını kapat kısık ateşte beş dk kaynat ve soğumadan hatta ilimadan içCanım merhaba hayırlı olsun gebeliğin inşallah bana ve isteyen herkese nasip olurİki yumurtalığımda da kist var doktorum gebeliğe engel olmadığını söyledi ama ben onları yok edersem şansımın artacağını düşünüyorum Ve 2 gündür soğan kürü içiyorum sen nasıl yaptın kaç dakika kaynattın kaç gün yaptın ne zaman bıraktın biraz bilgi verir misin umutlandım senin başardığını görünce ay darısı başımaa lütfen olsun bu ay olsun lütfen Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et bizlere
Teşekkür ederimAdet bitimin üçüncü günü baslayacaksin kaynamış suyun içine dörde bölünmüş soğanı at ağzını kapat kısık ateşte beş dk kaynat ve soğumadan hatta ilimadan iç
Çok iyi yapmışsın cnm açık kahve rengi kabuklu orta boy soğanı 4 é bol başlarını kesme ama. Birbuçuk su bardağı. Kaynar suya atıp 5 dk sora kapat icilecek sicakliga gelince iç cnm sabah akşam yemekten 15 dk önce. . 15 gun.böyle yap hayırlısıyla şifa olacaktır cnmCanım merhaba hayırlı olsun gebeliğin inşallah bana ve isteyen herkese nasip olurİki yumurtalığımda da kist var doktorum gebeliğe engel olmadığını söyledi ama ben onları yok edersem şansımın artacağını düşünüyorum Ve 2 gündür soğan kürü içiyorum sen nasıl yaptın kaç dakika kaynattın kaç gün yaptın ne zaman bıraktın biraz bilgi verir misin umutlandım senin başardığını görünce ay darısı başımaa lütfen olsun bu ay olsun lütfen Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et bizlere
Çok teşekkür ederim canım ay sonu evlilik yıldönümümüz inşallah en güzel hediyeyi ben verebilirim eşime..Çok iyi yapmışsın cnm açık kahve rengi kabuklu orta boy soğanı 4 é bol başlarını kesme ama. Birbuçuk su bardağı. Kaynar suya atıp 5 dk sora kapat icilecek sicakliga gelince iç cnm sabah akşam yemekten 15 dk önce. . 15 gun.böyle yap hayırlısıyla şifa olacaktır cnm
İnşallah. Cnm sen yeterki inanarak yap Moral çok onemliÇok teşekkür ederim canım ay sonu evlilik yıldönümümüz inşallah en güzel hediyeyi ben verebilirim eşime..
Canım tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin sanada attıkKızlar bana mesaj kutuma babanızın ismini ve kendi isminizi atar mısınız ..
İsmen dua etmek için istiyorum tabi Allah nickname olarak da bilir ama biz yinede böyle yapalım
Kızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Olmaz olur mu Tabi ki var hep olacak sadece böyle sayılı dualar edeceğim için önceBenimkigeliyor dan başlayacağım oda çok beklediği için. ismen hepinize dua edeceğim canimmmm hele bir sonuç gelsin teker teker isim alacağım Allah razı olsun en yakın zamanda sana da versin mucizeni çok teşekkür ediyorum zaten bana bu ay güzel dualarda bulunduğunuz için ..
İnşallah canım benim rahat deneyelim bari bi sonrakinicanim ikimizde ayniyiz nerdeyse daha ck erkn stres olmalayim Allahin izniyle rahat olmayi deneyelm basarabilirsej ck gzel olur
ay canim benim en guzel mutluluklari hakediyosun bizzat arkadasim gbi cok mutlu oldum
Kızlar boşa umutlandırmayın bazı testlerde oluyor böyle, benim de başıma geldi 2-3 saat sonra hayali bir çizgi vardı, çok erken yapmıştım testi o yüzden umutlandım ama sonu hüsran oldu...Canım boşa umutlandırmak istemem ama bana da hamilelik var gibi geldi. Hayali de olsa zaman da geçse birşey yoksa hiç çıkmazdı bence. Adetin geçti mi? Benim geçen ay yaptığım test 1 gün durdu ama ne hayali nede silik hiçbirşey çıkmadı.
Çok sevindim,Kızlar sonuç 12 daha yep yeniii hamilesin dediiiDuydum kulagimla isittim Elhamdulillah .. zaten daha adetime dört gün var normal dedi yükselip yukselmedigine bakalım dedi .. Şuan mutluluktan ağlıyorum gerçekten çok uzun bir zaman bekledim bu anı .. Allahim hicbirinizi bekletmesin koysun yavrularinizi karnınıza.. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar doğru yerde rahiminize sim sıkı tutunsunlar bırakmasın sizi hiç .. Allah'ım bekledim umutla bekledim bu ay hiç umudumu kesmedim senden hep hamileyim dedim .. Biliyordum ol dediğini ..
Bunlar hormon icin ama ben hata yaptim hemde buyuk bir hata doktor tahlil kagidini verdi adetin ucuncu gel dedi ben panik le gittim yaptirdim yarin gidicem bir sekilse tekrar yazidircam testlericanim ben degerlerden ck anlamiyorum o yuzden tahmin yurutemedminsAllah doktor cok gzel seyelr soyler hormon degerlerine de baktimi
Allahhhhhh beeeecanım ya o kadar o kadar o kadar mutlu oldum ki canım benimmmmm canım. Süper bir haber ya İnan benim bile moralim yerine geldi. Bak ne güzel duaların kabul oldu hem de Rabbim yine aynı zamanda nasip etti sana bu bile bir işaret . Ya çok mutluyum
Takip ettigim insanlardan biride sendin herkeze bikmadan usanmadan yardimci oluyordun ve cok ama cok sevindim 2 gundur giremiyordum tatilden donduk senden geken haberi okuyunca cok mutlu oldum bebisin sana simsiki tutunsun ve burdan dogdugu haberinide alalim canim doya doya tadini cikar bu gunlerin 9 ay sonra cok uykusuz kalcaksin hic biseye stres te yapma bebisin var artik allahin izniylede saglikli olucak bizede dua et artik hamissin dualarin kabul olur insallah bizlerde burdaki her arkadas burda bu mucizeyi yasar rabbim herkeze hemencik nasip etsin insallahKızlar bana mesaj kutuma babanızın ismini ve kendi isminizi atar mısınız ..
İsmen dua etmek için istiyorum tabi Allah nickname olarak da bilir ama biz yinede böyle yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?