Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K kahvekokulu canım şu hamile imojisinden bende istiyorum bugün çift çizgiyi gördüm çok şükür :)
Anam bir hamile daha varmis arada kaciriyordum arkadasim seni cok tebrik ederim allah sana cok guzel gecen bir hamilelik nasip etsin insallah canim artik bizkere dua edin bizde o emojilerden isteyelim

Amin canım amin bende çok istiyorum bitsin ama bakalım inşallah. Ya ağlama ama git gez dolaş dans et bitti artık o stresli bekleyiş
Bu arada Egem2709 senin de hayırlı olsun arkadaşım sende umarım güzel bir gebelik geçirirsin ve sağ Salim hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına
K kahvekokulu canım benim de bat 5 eylül oldu malesef ve beklenen üzerine geldi salak kırmızılar ekler misin?

gunaydin kizlarr nasilsiniz bugun klomenin son ilacini icicem insAllah hic yan etkisi olmamisti diyebilirim ama bugun asiri halsizlik var ilaca bagliyorum pek keyfim yk

aminn canimmmmm benim çok teşekkür ederim .. Başladım gece duaya teker teker mujdenizi vereceksiniz inşallah inanıyorum .. Kızlar bir bilseniz sizin içinde ne kadar çok istediğimi gerçekten canı gönülden istiyorum Allah'tan inşallah müjdeyi verirsiniz ..

Güzel anne nasılsın bakalim için kıpır kıpırdır hala Adetliyken bir kere gidip kontrol ettireyim diyorum doktora. Ama hiç halim yok agrılı geçtiği için. Gecede uyutmadı zaten

Güzel anne nasılsın bakalim için kıpır kıpırdır hala Adetliyken bir kere gidip kontrol ettireyim diyorum doktora. Ama hiç halim yok agrılı geçtiği için. Gecede uyutmadı zaten
bence git cunku hormon testinin en iyi sonucu adetliyken oluyo o yuzden yaptirmak istesen bidahaki ayi beklemen gerekicek

ayy annee mii .. Çok iyiyim inşallah her şey yolunda gider Sen git yinede baktır hormon testi yaptirmadiysan da yaptır ..

Bu arada kızlar adetimi cuma günü bekliyordum ve bu gece üç kez kalktım idrar sıkıştırdı bayağı sabah da üç kez oldu bile .. Haber vereyim dedim belki dikkatinizi çeker ..

Kızlar boşa umutlandırmayın bazı testlerde oluyor böyle, benim de başıma geldi 2-3 saat sonra hayali bir çizgi vardı, çok erken yapmıştım testi o yüzden umutlandım ama sonu hüsran oldu...
Haklısın canım ama hayali çıkıpta hamileliği doğrulanan çok kişi de görüyoruz. Rabbim sizin de göbişlerinizi doldursun inşallah

Muslumanın muslumana duası kabul olur Allahın izniyle yüreğine sağlık canım inşallah hepimiz müjdeli haberleri veririz en kısa zamanda

Anam bir hamile daha varmis arada kaciriyordum arkadasim seni cok tebrik ederim allah sana cok guzel gecen bir hamilelik nasip etsin insallah canim artik bizkere dua edin bizde o emojilerden isteyelim
Canım çok teşekkür ederim, Rabbim tez zamansa sizin de güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah

Soğan kürünün 3.günü midem çok bulanıyor içerken ama içiyorum mecburen şifa olur inşallah bu ay çok çok istiyorum hepimiz de kalsak bu ay sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşsak müjdeli haberleri versek inşallah bayram yeri olur ne de güzel olur.. Hamişlerimiz bize hep dua edin Canı gönülden inanmak ve dua etmek gerek sanırım bütün olumsuzlukları atalım kafamızdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…