- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 953
- 123
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.141
Anam bir hamile daha varmis arada kaciriyordum arkadasim seni cok tebrik ederim allah sana cok guzel gecen bir hamilelik nasip etsin insallah canim artik bizkere dua edin bizde o emojilerden isteyelim
Amin canım amin bende çok istiyorum bitsin ama bakalım inşallah. Ya ağlama ama git gez dolaş dans et bitti artık o stresli bekleyişçok çok çok teşekkür ederim canimmmmm sizin haberlerinizle de benim mutluluğum ikiye katlanacak inşallah .. Çok çok dua edeceğim
İçim içime sığmıyor, seninde bekleyişin hasretin bitsin inşallah .. Çok istiyorum şuan bu anı yasamani .. Gözlerim şişti ağlamaktan ..
Günaydın kızlar. Adetliyken mi başlanıyor canım ilacagunaydin kizlarr nasilsiniz bugun klomenin son ilacini icicem insAllah hic yan etkisi olmamisti diyebilirim ama bugun asiri halsizlik var ilaca bagliyorum pek keyfim yk
Takip ettigim insanlardan biride sendin herkeze bikmadan usanmadan yardimci oluyordun ve cok ama cok sevindim 2 gundur giremiyordum tatilden donduk senden geken haberi okuyunca cok mutlu oldum bebisin sana simsiki tutunsun ve burdan dogdugu haberinide alalim canim doya doya tadini cikar bu gunlerin 9 ay sonra cok uykusuz kalcaksin hic biseye stres te yapma bebisin var artik allahin izniylede saglikli olucak bizede dua et artik hamissin dualarin kabul olur insallah bizlerde burdaki her arkadas burda bu mucizeyi yasar rabbim herkeze hemencik nasip etsin insallah
Günaydın kızlar. Adetliyken mi başlanıyor canım ilaca
Bende bişi yok daha günaydın canım son 4 gün kaldı bat a sanki olmayacakmış gibi ya
evet adetin 3.gunu basladim genellikle oyle yapiliyomus canimGünaydın kızlar. Adetliyken mi başlanıyor canım ilaca
bence git cunku hormon testinin en iyi sonucu adetliyken oluyo o yuzden yaptirmak istesen bidahaki ayi beklemen gerekicekGüzel anne nasılsın bakalim için kıpır kıpırdır halaAdetliyken bir kere gidip kontrol ettireyim diyorum doktora. Ama hiç halim yok agrılı geçtiği için. Gecede uyutmadı zaten
Güzel anne nasılsın bakalim için kıpır kıpırdır halaAdetliyken bir kere gidip kontrol ettireyim diyorum doktora. Ama hiç halim yok agrılı geçtiği için. Gecede uyutmadı zaten
Sabah gözümü zor açıp gittim kan verdim. İnşallah sorun yokturbence git cunku hormon testinin en iyi sonucu adetliyken oluyo o yuzden yaptirmak istesen bidahaki ayi beklemen gerekicek
İnşallah saglıklı bir gebelik geçirirsin. ikinizde çok iyi olunayy annee mii .. Çok iyiyim inşallah her şey yolunda gider Sen git yinede baktır hormon testi yaptirmadiysan da yaptır ..
Haklısın canım ama hayali çıkıpta hamileliği doğrulanan çok kişi de görüyoruz. Rabbim sizin de göbişlerinizi doldursun inşallahKızlar boşa umutlandırmayın bazı testlerde oluyor böyle, benim de başıma geldi 2-3 saat sonra hayali bir çizgi vardı, çok erken yapmıştım testi o yüzden umutlandım ama sonu hüsran oldu...
Muslumanın muslumana duası kabul olur Allahın izniyle yüreğine sağlık canım inşallah hepimiz müjdeli haberleri veririz en kısa zamandaaminn canimmmmm benim çok teşekkür ederim .. Başladım gece duaya teker teker mujdenizi vereceksiniz inşallah inanıyorum .. Kızlar bir bilseniz sizin içinde ne kadar çok istediğimi gerçekten canı gönülden istiyorum Allah'tan inşallah müjdeyi verirsiniz ..
Canım çok teşekkür ederim, Rabbim tez zamansa sizin de güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahAnam bir hamile daha varmis arada kaciriyordum arkadasim seni cok tebrik ederim allah sana cok guzel gecen bir hamilelik nasip etsin insallah canim artik bizkere dua edin bizde o emojilerden isteyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?