- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.161
Canım çok teşekkür ederim, Rabbim tez zamansa sizin de güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah
Bir kez denedim hayatımda ama hala tadı kokusu aklımdaSoğan kürünün 3.günü midem çok bulanıyor içerken ama içiyorum mecburen şifa olur inşallah bu ay çok çok istiyorum hepimiz de kalsak bu ay sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşsak müjdeli haberleri versek inşallah bayram yeri olur ne de güzel olur.. Hamişlerimiz bize hep dua edinCanı gönülden inanmak ve dua etmek gerek sanırım bütün olumsuzlukları atalım kafamızdan..
Kızlar hayıt otuda çok faydalı deneyin derim kullanan biri olarak soyluyorumBir kez denedim hayatımda ama hala tadı kokusu aklımdaDevam edebilirsin inşallah. Arada içtiğim otlu karışımdan devam edecegim
Evet CNm hala var ama bilemedimAma sende göğüs ağrısı ve karın ağrısı vardı öyle değil mı ?
Evet hayıt, civanperçemi ve aslanpençesi çayı benim dediğimde. Incir kurunede basladim geçen ay bir hafta kadar sonra burda okudum bir hormonu yükseltebiliyormuş. Sonra dedim yarar ararken zarar görmeyelim. İste insan şifa olur mu diye her seye umut bağlıyor.Kızlar hayıt otuda çok faydalı deneyin derim kullanan biri olarak soyluyorum
Evet cnm İçmesi zor ben burnumu tutup bi dikişte icerdim evet hayıt otu yumurta gelişimine çok iyi
Evet doğru sen devam ediyor musun o hapa. Adet agrısınada mı fayda ediyordu yanlis hatirlamiyorsam
Evet CNm hala var ama bilemedim
Senin soganın mi seker gibiydi acabaŞüpheli bir durum hmm.. Daha önce oluyor muydu sende ?
Allah Allah ben soğan Suyunu çok severek içiyordum anormalimŞeker gibi tadı vardı .. Hayıt otunu hormonları on numara olanlar kullanmasa daha iyi eder çok şifa etkili hormonları düzenleyici bir bitki ama zaten her şey yolundayken kullanmak pek iyi olmaya bilir bence ..
Daha gitmedim canım bekleyeyim diyorum biraz çünkü erken gebelik testi ile öğrendim ben. Çift çizgi baya koyu çıktı. Daha önce de düşük yaşadım ben ikiz bebeklerimin kalbi durdu. Onda hemen gitmiştim, yok kese YÖK kalp atımı şu bu derken baya stres yapmıştım. Bunu biraz akışına bırakacağım :)Canım sen nasılsın ? Kan vermeye gittin mı bekleyecek misin?
Dostinex veriyor hemen düşürüyor incir den uzak dur bir şey olmaz hemen hallolurKızlar test sonuçlarına baktım şimdide prolaktin yüksek birazilaçla tedavi edilebiliyor muydu
Daha gitmedim canım bekleyeyim diyorum biraz çünkü erken gebelik testi ile öğrendim ben. Çift çizgi baya koyu çıktı. Daha önce de düşük yaşadım ben ikiz bebeklerimin kalbi durdu. Onda hemen gitmiştim, yok kese YÖK kalp atımı şu bu derken baya stres yapmıştım. Bunu biraz akışına bırakacağım :)
Sag ol canim aynen dedigin gibi incirden oldu herhalde. Ust sınırdan 4 fazla zaten düser hemen inşallahDostinex veriyor hemen düşürüyor incir den uzak dur bir şey olmaz hemen hallolur
Evet evet bende aynısını düşünüyorumEvet bende daha gitmeyi düşünmüyorum aynı nedenden dolayı .. Niyetim altıncı haftaya kadar beklemek .. Sağ salim kavus bu sefer yavruna annesi .. Her dur yolunda gider inşallah ..
Son idrarımda bende tortu gördüm ama çok azdı. Bir de enfeksiyon kaptim diye düşünüyorum ben ya ondan tutmadi. Normal olmasi gereken şekilde gelirken akıntı ilk kez korunmasız olunca açık sarı bir renk aldıKızlar ben gebelik testi yaparken şuna dikkat ettim. Bardağa idrarı yaptığımda o kadar çok tortu vardı ki. Sonra o tortular dibe çöktü. Bir yerde okumuştum ama çok ciddiye almamıştım. Bende de aynısı oldu bilginize. Birde ben hiç göğüs acıması ve ağrısı yaşamadım ilk gebeliğimde (düşük oldu) göğüs açısından duramıyordum, elim yanlışlıkla deyse acırdı. Bende bu ay göğüslerde tık olmayınca dedim kesin hamile değilim ama hamileymişim :) yani belirtiler kişiden kişiye değişeceği gibi aynı insanın farklı gebeliklerinde de değişik oluyormuş. Birde aha kesin adet oldum diye wc ye çok koştum. Umarım hepiniz bu ay istediğiniz yavrunuza sağ Salim kavuşursunuz. Ben bu sayfa sayesinde çok moral buldum. Sitresten uzak durun, yumurtlama günleri birliktelikleri aklınızda bebek bebek diye yapmayın :)
Canım ben akıntı rengini yorumlamaktan anlamam ama benimde bu ay sarı geldiği de oldu. Süt kesiği gibi geldiği de baya lapa gibi afedersiniz süt kesiği gibiydi. Sen bu ay tüm kontrollerini iyice yaptır inşallah önümüzde ki ay özellikle seni takip edeceğim :) güzel haberlerin için. Benim adet biter bitmez ben ilişkiye başladım. Gün aşırı canım. Çünkü kürtajdan sonra adetlerim düzensizdi. Önümüzde ki ay sıkı bir çalışma programı ile bu iş tamamdır inşallahSon idrarımda bende tortu gördüm ama çok azdı. Bir de enfeksiyon kaptim diye düşünüyorum ben ya ondan tutmadi. Normal olmasi gereken şekilde gelirken akıntı ilk kez korunmasız olunca açık sarı bir renk aldıEn çokta ondan gitmek istiyorum doktora. Şimdi bir şey yokken ilaç tedavisi versin bari
Canım benim inşallah. Aynen senin dedigin gibi türlü hallerde gördüm bende akıntıyı. Korktum o yüzden bir sorun mu var diye. Demek ki sende de olduCanım ben akıntı rengini yorumlamaktan anlamam ama benimde bu ay sarı geldiği de oldu. Süt kesiği gibi geldiği de baya lapa gibi afedersiniz süt kesiği gibiydi. Sen bu ay tüm kontrollerini iyice yaptır inşallah önümüzde ki ay özellikle seni takip edeceğim :) güzel haberlerin için. Benim adet biter bitmez ben ilişkiye başladım. Gün aşırı canım. Çünkü kürtajdan sonra adetlerim düzensizdi. Önümüzde ki ay sıkı bir çalışma programı ile bu iş tamamdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?