Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim inşallah. Aynen senin dedigin gibi türlü hallerde gördüm bende akıntıyı. Korktum o yüzden bir sorun mu var diye. Demek ki sende de oldu
Valla kaç çeşit akıntı varsa bu ay oldu bende koyu, sıvı, sarı ama sonu hayra çıktı :) sende aşırı evham yapma ama mutlaka doktora git için rahat etsin.

CherryBlossom90 canım dünden beri soracağım unutuyorum. Ayetel kürsi okudum dedin galiba. Hangi şekilde okudun. Bahsedilen 7 gün olanı mı? Bende başlamak istiyorum adetten sonra

Canım evet yedi gün olan ama ben yumurtanın catladigi gece başladım ve yedi gün devam ettim duamı ettim ertesi sabah da zaten karın ağrısı vs başladı.. Zamanlama süperdi bence tam vaktinde ..

Nasıl bir kür canım senin dediğin. Biz sadece pekmezini aldık sabahları bir kaşık yiyor
Canım soğan kürü gbi aynı kaynayan duyun içine normal keçiboynuzunu bi kaç parçaya bölüp atıyosun 3 . Dk kaynıyo snra altını kapatıp 20 dk dinlendiriyosun soğuyunca içiyo ilk bi hafta sabah akşam aç karnına snra sadece gece yatarken bi bardk

Kızlar doktora gittim bişey görünmüyor dedi yeni olabilir kan testi yapalım dedi. 1 saate çıkacak moralim bozuldu yaa. Kaç haftalıkken gorunurki

Kızlar benim bat bugün ne ağrım var ne sızım geçen ay inanılmaz ağrı olmuştu. Saat 15.30 oldu hala ağrı yok en azından hafif ağrım olurdu sabah test yaptım negatif geç döllenme nasıl oluyo acaba kaç gün geçmesi gerekiyo tahmini olarak şüpheli ilişkiden sonra

2 gun bekle olmadi kan testi verrsn canim ayy insAllah hamissindir ne guzsl olur

Kızlar doktora gittim bişey görünmüyor dedi yeni olabilir kan testi yapalım dedi. 1 saate çıkacak moralim bozuldu yaa. Kaç haftalıkken gorunurki

Canım altı haftalık görünüyorsun ama görünmesi gerekirdi en azından kese .. Burada çoğu doktor alttan muayene etmediği için üstten görünmesi gerekirdi .. Belkide köşede saklanıyor öyle durumlar da oluyormuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…