- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.181
Canım benim kaç çıktı peolaktin ? Beyaz üzüm incir yeme onlar çıkartıyor büyük ihtimal doatinex verir 1 ayda düşer bende vardı oKızlar test sonuçlarına baktım şimdide prolaktin yüksek birazilaçla tedavi edilebiliyor muydu
Dedigin gibi canim gecen ay incir yemistim onun yüzünden galiba. 27 küsur görünüyor ust sınır 23 biraz geçmişCanım benim kaç çıktı peolaktin ? Beyaz üzüm incir yeme onlar çıkartıyor büyük ihtimal doatinex verir 1 ayda düşer bende vardı o
Sıkıntı olmaz canım aslında düşürmesi icin aslanpencesi içebilirsin CNm o da düşürüyor ben çok içtim doatinex o ilaç prolaktn e birebirDedigin gibi canim gecen ay incir yemistim onun yüzünden galiba. 27 küsur görünüyor ust sınır 23 biraz geçmiş
Valla kaç çeşit akıntı varsa bu ay oldu bende koyu, sıvı, sarıCanım benim inşallah. Aynen senin dedigin gibi türlü hallerde gördüm bende akıntıyı. Korktum o yüzden bir sorun mu var diye. Demek ki sende de oldu
CherryBlossom90 canım dünden beri soracağım unutuyorum. Ayetel kürsi okudum dedin galiba. Hangi şekilde okudun. Bahsedilen 7 gün olanı mı? Bende başlamak istiyorum adetten sonra
insAllah canim sorun varsa da cozumu var Allahin izniyle icini ferah tutSabah gözümü zor açıp gittim kan verdim. İnşallah sorun yoktur
Canım alışıyosun zamanla bnm bgün onuncu günüm işe yarıyo mu bilmiyorum ama alıştım artık bi de eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorumSenin soganın mi seker gibiydi acabakokusu çok fena bir kere
Nasıl bir kür canım senin dediğin. Biz sadece pekmezini aldık sabahları bir kaşık yiyorCanım alışıyosun zamanla bnm bgün onuncu günüm işe yarıyo mu bilmiyorum ama alıştım artık bi de eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum
Canım soğan kürü gbi aynı kaynayan duyun içine normal keçiboynuzunu bi kaç parçaya bölüp atıyosun 3 . Dk kaynıyo snra altını kapatıp 20 dk dinlendiriyosun soğuyunca içiyo ilk bi hafta sabah akşam aç karnına snra sadece gece yatarken bi bardkNasıl bir kür canım senin dediğin. Biz sadece pekmezini aldık sabahları bir kaşık yiyor
Bı arada içme suyu olucak bn 3 bardak suda kaynatıyodun sabah ve akşm içiyodu o yaptığımıNasıl bir kür canım senin dediğin. Biz sadece pekmezini aldık sabahları bir kaşık yiyor
arkadasim bi aylikken gtmisti gozukmustu canim Allah Allah dur bakalm ne dicek kimyasal degildir insAllah kendini uzme dur bakalmKızlar doktora gittim bişey görünmüyor dedi yeni olabilir kan testi yapalım dedi. 1 saate çıkacak moralim bozuldu yaa. Kaç haftalıkken gorunurki
İnşallah cnm hayirlisi artkarkadasim bi aylikken gtmisti gozukmustu canim Allah Allah dur bakalm ne dicek kimyasal degildir insAllah kendini uzme dur bakalm
sen kan testi yaptirmamismiydin canim onla kiyasla bugunki degerleriİnşallah cnm hayirlisi artk
2 gun bekle olmadi kan testi verrsn canim ayy insAllah hamissindir ne guzsl olurKızlar benim bat bugün ne ağrım var ne sızım geçen ay inanılmaz ağrı olmuştu. Saat 15.30 oldu hala ağrı yok en azından hafif ağrım olurdu sabah test yaptım negatif geç döllenme nasıl oluyo acaba kaç gün geçmesi gerekiyo tahmini olarak şüpheli ilişkiden sonra
İnşallah canım biraz daha bekleyeyim ozaman2 gun bekle olmadi kan testi verrsn canim ayy insAllah hamissindir ne guzsl olur
Kızlar doktora gittim bişey görünmüyor dedi yeni olabilir kan testi yapalım dedi. 1 saate çıkacak moralim bozuldu yaa. Kaç haftalıkken gorunurki
Muhtemelen senin ki geç döllenme sen tam yumurtladigin günü biliyor muydun ki ? Üç gün sonra öğrendim dedin birde .. Geç yumurtlayip geç yerleşmiş gibi o zaman şuan goremeyedebilirsin ..İnşallah cnm hayirlisi artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?