- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.201
Yok canım ben tam 32 günde bir oluyorum bu zamana kadar hiç şaşmadı. Geçen ayda böyle olmuştu tam bugün olmuştum. Tlfnumda takvimim programı var ordan takip ettiğim için diyorum
Şimdilik bir şey yok olmazsa yarın tekrar et
25. Gun mu silik cikmisti ? O zaman 25. Saymiyorsun 14. Gün olmuş oluyor hayırlısı ama garip .. Ha koyu demişsin o zaman 26 da saymiyorsun 27. Den itibaren sayiyorsunTamam canım. Ben temmuzun 25inde koyu çizgi çıkmıştı yani tam koyu çıkmasada diğerlerine göre koyu çıkmıştı. Takvimde de yumurtlamayı 25 temmuz gösteriyordu 25i de sayarsak bugün 15. Gün diye çıkıyor
Evet 25 koyu 26sı silik çıktı canım ozaman bugün 14. Gün oluyor. Belki gecikme olucaktır bu ay bilmiyorum ama daha önce hep gününde gelirdi bekleyelim bakalım hayırlısı25. Gun mu silik cikmisti ? O zaman 25. Saymiyorsun 14. Gün olmuş oluyor hayırlısı ama garip ..
Silik çıktığı gün yumurtladin sen o yuzden o günü saymiyorsun ondan sonra başlıyorsun saymaya hayiisiEvet 25 koyu 26sı silik çıktı canım ozaman bugün 14. Gün oluyor. Belki gecikme olucaktır bu ay bilmiyorum ama daha önce hep gününde gelirdi bekleyelim bakalım hayırlısı
iyi cok sukur canim Allahin izniyle olur insAllah bu ay sen regl degilmiydinki smdi yapmadi?Selam canim kizlar doktora gittim sonuclarimi gostermek icin kist icin kotu birsey yok dedi adette akabilir dedi hormon icinde adetinin ucuncu gunu gel tekrar edelim testleri bakalim neden olmuyormus gebelik dedi
Dur bakalım bozma moralini. Dediği gibi yenidir. Hayırlı haberler alırsın inşallahKızlar doktora gittim bişey görünmüyor dedi yeni olabilir kan testi yapalım dedi. 1 saate çıkacak moralim bozuldu yaa. Kaç haftalıkken gorunurki
Benimde böyleydi. Biraz geçsinde inşallah gelmez çift çizgiyi görürsün
İnşallah canım olmadı başka bi aya artık napalımBenimde böyleydi. Biraz geçsinde inşallah gelmez çift çizgiyi görürsün
Valla canim en son biliyorsun 1 günlük adet gecikmesi oldu sonra gordum kırmızıları . Ben bilmiyorum nedense 3 aydir yumurtlama gününde eşimle birlikte olamıyorum stres yasıyorum ve eşime de yansıtıyorum bunu istemsiz şekilde o yumurtlama haftası uzak kalıyoruz resmen. İlk başlarda bebek olayına cok uzaktım korkularım varolduğundan sonra dedim ki herşey olacağına varacak zaten. Sanırım hala bu konuyla yüzyuzeyim. Bir istiyorum bir istemiyorum( derken yanlış anlaşılmasın erken olduğunu düşünüyorum ama eşim cok istiyor ) bundan dolayı araya bişeyler giriyor
Yok canim daha 2 3 gun var sanirim sol kasigima ani bicak saplanmasi gibi batmalar olunca hemen randevu alip gitmistim sezeryan kesigimde bir sorun var onami birswy oldu korkusuyla simdi iste 3. Gunu gel kan ver dediiyi cok sukur canim Allahin izniyle olur insAllah bu ay sen regl degilmiydinki smdi yapmadi?
Canım seni çok iyi anlıyorum bizde yeni evli sayılırız bi tarafım bebiş istiyo bi tarafım erken mi diyo. Eşim desen bi bebiş görse içi gidiyo. Onu öyle görünce biran önce bebişim olsun diyorum ama hamiş kalsam ne hissederim bilmiyorumValla canim en son biliyorsun 1 günlük adet gecikmesi oldu sonra gordum kırmızıları . Ben bilmiyorum nedense 3 aydir yumurtlama gününde eşimle birlikte olamıyorum stres yasıyorum ve eşime de yansıtıyorum bunu istemsiz şekilde o yumurtlama haftası uzak kalıyoruz resmen. İlk başlarda bebek olayına cok uzaktım korkularım varolduğundan sonra dedim ki herşey olacağına varacak zaten. Sanırım hala bu konuyla yüzyuzeyim. Bir istiyorum bir istemiyorum( derken yanlış anlaşılmasın erken olduğunu düşünüyorum ama eşim cok istiyor ) bundan dolayı araya bişeyler giriyor
Bozma moralini hemen görünen de var geç görünen de. Aman gözünü seveyim sitres yapma şuan etkilenmesin bebişin. Elbet kese de görünür kalp atışı da sakin ol annesiKızlar doktora gittim bişey görünmüyor dedi yeni olabilir kan testi yapalım dedi. 1 saate çıkacak moralim bozuldu yaa. Kaç haftalıkken gorunurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?