Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C canan_cc senin bugün 13. Günün adet olman için daha max üç gün var bugünde olabilir yoksa ileriki günlerde de olabilirsin.. Elinde ovulasyon testi olup onunla baksaydin. Yani şuan aslında günün geçmemiş

Yok canım ben tam 32 günde bir oluyorum bu zamana kadar hiç şaşmadı. Geçen ayda böyle olmuştu tam bugün olmuştum. Tlfnumda takvimim programı var ordan takip ettiğim için diyorum

Tamam canım. Ben temmuzun 25inde koyu çizgi çıkmıştı yani tam koyu çıkmasada diğerlerine göre koyu çıkmıştı. Takvimde de yumurtlamayı 25 temmuz gösteriyordu 25i de sayarsak bugün 15. Gün diye çıkıyor

25. Gun mu silik cikmisti ? O zaman 25. Saymiyorsun 14. Gün olmuş oluyor hayırlısı ama garip .. Ha koyu demişsin o zaman 26 da saymiyorsun 27. Den itibaren sayiyorsun

Selam canim kizlar doktora gittim sonuclarimi gostermek icin kist icin kotu birsey yok dedi adette akabilir dedi hormon icinde adetinin ucuncu gunu gel tekrar edelim testleri bakalim neden olmuyormus gebelik dedi
iyi cok sukur canim Allahin izniyle olur insAllah bu ay sen regl degilmiydinki smdi yapmadi?

Y Yudumluksevgi ne alemdesin canım nasılsın merak ettim seni
Valla canim en son biliyorsun 1 günlük adet gecikmesi oldu sonra gordum kırmızıları . Ben bilmiyorum nedense 3 aydir yumurtlama gününde eşimle birlikte olamıyorum stres yasıyorum ve eşime de yansıtıyorum bunu istemsiz şekilde o yumurtlama haftası uzak kalıyoruz resmen. İlk başlarda bebek olayına cok uzaktım korkularım varolduğundan sonra dedim ki herşey olacağına varacak zaten. Sanırım hala bu konuyla yüzyuzeyim. Bir istiyorum bir istemiyorum( derken yanlış anlaşılmasın erken olduğunu düşünüyorum ama eşim cok istiyor ) bundan dolayı araya bişeyler giriyor

iyi cok sukur canim Allahin izniyle olur insAllah bu ay sen regl degilmiydinki smdi yapmadi?
Yok canim daha 2 3 gun var sanirim sol kasigima ani bicak saplanmasi gibi batmalar olunca hemen randevu alip gitmistim sezeryan kesigimde bir sorun var onami birswy oldu korkusuyla simdi iste 3. Gunu gel kan ver dedi

Canım seni çok iyi anlıyorum bizde yeni evli sayılırız bi tarafım bebiş istiyo bi tarafım erken mi diyo. Eşim desen bi bebiş görse içi gidiyo. Onu öyle görünce biran önce bebişim olsun diyorum ama hamiş kalsam ne hissederim bilmiyorum Bilemedim nedenni bu mu etkiliyo acaba diyorum. Hayırlsıı olsun artık vakti gelince olucak Elbette..

Kızlar benim kasıklarıma çok ağrı giriyor iğne batıyor gibi acaba ilaçtan mı? Bide akıntım da var .. :/

Arkadaşlar tabi ki gonlunuzun istediği çok önemli ama benden size yinede bir dost tavsiyesi. Ben kendim farklı telaslarla ve sıkıntılarda olduğum için hep erteledim , sonra istedim ama kurban olduğum vermedi belkide o zaman ki düşüncelerimden dolayiydi bilmiyorum .. İki yıl canlarım çok uzun ve zor bir süre elhamdulillah oldu yine oldu ama ben şuan tıpış tıpış yürüyor hayal ediyordum. Bana göre hemen olacaktı ama işler benim kurduğum gibi gitmedi.. Ve ben hasretiyle yandım .. Allah'ım sen olmayanlara da ver isteyen arzulayan herkese tattır bu duyguyu .. Buda imtihanın daha bir farklı boyutu gerçekten zor.. Canı gönülden istiyorum, hele ki uzun zamandır bekleyip umudu tukenenlere Rabbim ol de olsun kavussunlar evlat nimetine.. Onların içinde de mucizeleri büyüsün.. İnşallah bende sağ salim kavusurum içimde gün ve gün büyüyen mucizeye..

@Shopareekiz şüpheli çok şüpheli

CherryBlossom90 aynen canım ertelememekte lazım sonra arayıpta hiç bulamayanlar var . Böyle düşününce hiç ertelememek gerek die düşünüyorum. Nasip Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah..

Kızlar doktora gittim bişey görünmüyor dedi yeni olabilir kan testi yapalım dedi. 1 saate çıkacak moralim bozuldu yaa. Kaç haftalıkken gorunurki
Bozma moralini hemen görünen de var geç görünen de. Aman gözünü seveyim sitres yapma şuan etkilenmesin bebişin. Elbet kese de görünür kalp atışı da sakin ol annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…