- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.221
Arkadaşlar tabi ki gonlunuzun istediği çok önemli ama benden size yinede bir dost tavsiyesi. Ben kendim farklı telaslarla ve sıkıntılarda olduğum için hep erteledim , sonra istedim ama kurban olduğum vermedi belkide o zaman ki düşüncelerimden dolayiydi bilmiyorum .. İki yıl canlarım çok uzun ve zor bir süre elhamdulillah oldu yine oldu ama ben şuan tıpış tıpış yürüyor hayal ediyordum. Bana göre hemen olacaktı ama işler benim kurduğum gibi gitmedi.. Ve ben hasretiyle yandım .. Allah'ım sen olmayanlara da ver isteyen arzulayan herkese tattır bu duyguyu .. Buda imtihanın daha bir farklı boyutu gerçekten zor.. Canı gönülden istiyorum, hele ki uzun zamandır bekleyip umudu tukenenlere Rabbim ol de olsun kavussunlar evlat nimetine.. Onların içinde de mucizeleri büyüsün.. İnşallah bende sağ salim kavusurum içimde gün ve gün büyüyen mucizeye..
@Shopareekiz şüpheli çok şüpheli
Ahhh Benim gibi düşünüyorsun canim sende. Bende bilemedim gitti valla canim hamile kalınca anne olunca neler hissedicem Eminim bizim gibi düşünenler vardır benim istediğim eşimle zaman geçirebilmek cocuk olunca herşey cok değişecek cok zorlu bi süreç cocuk büyütmek biliyorum Cunku ben 17 yaşındayken kardeşim oldu tüm bunlara şahit oldumCanım seni çok iyi anlıyorum bizde yeni evli sayılırız bi tarafım bebiş istiyo bi tarafım erken mi diyo. Eşim desen bi bebiş görse içi gidiyo. Onu öyle görünce biran önce bebişim olsun diyorum ama hamiş kalsam ne hissederim bilmiyorumBilemedim nedenni bu mu etkiliyo acaba diyorum. Hayırlsıı olsun artık vakti gelince olucak Elbette..
Kızlar cherryy nin dediği gibi rabbim ne zaman ol derse olucak bu iş. Ne imkansızlkklar yaşayan insanların bebisleri oluyor . Beklicez bakalım elimizden geleni yapıyoruz Ümit'lerimizi yitirmicez bizde uğraşıcaz o pozitifi çift çizgiyi görücez :) ben inanıyorum keşke hemen olsa bizi de böyle buluyor :)
Ben yeni 25 ime gün aldım canım eşim ise 27Ahhh Benim gibi düşünüyorsun canim sende. Bende bilemedim gitti valla canim hamile kalınca anne olunca neler hissedicem Eminim bizim gibi düşünenler vardır benim istediğim eşimle zaman geçirebilmek cocuk olunca herşey cok değişecek cok zorlu bi süreç cocuk büyütmek biliyorum Cunku ben 17 yaşındayken kardeşim oldu tüm bunlara şahit oldum. Şuan 23 yaşındayım. Eşim de cocuk görünce cok içi gidiyor. Fedakarlık yapmak bize kalıyor ahhh kadın olmak hem cok guzel hem zorlu. Bu arada sen kac yaşındasın canim
Yasiniz iyi canim benim eşim de 23 yasında :) kısmet artık canim diyorum ki korunmayı bırakabildiysem vardır bi hayır mutlaka diye düşünüyorumBen yeni 25 ime gün aldım canım eşim ise 27arkadaşım var burdan 23 yaşında yeni doğum yaptı oda senin gibiydim ama bebek karna düşünce annelik hissi geliyo doğunca neden daha önce yapmamışım diyosun dedi nasip bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim buarada benim adet günüm bugün ama gelmedi seninki bigün gecikmeyle gelmişti sanırm benimkide öyle olacak
Bakalım kuzum nasipYasiniz iyi canim benim eşim de 23 yasında :) kısmet artık canim diyorum ki korunmayı bırakabildiysem vardır bi hayır mutlaka diye düşünüyorumbenim gecikmeyle geldi evet canımm. Belli olmaz canim yaa belki hamilesindir insallah yaa
Erken gebelik testi varsa hani pahalı ondan yap canım. Kız ucuz testlerde adet günü bile zor çıkıyorKızlar bugün o 5 tl likk testlerden yaptım sonuç negatif daha 3 gün var ama çıkması lazımdı değil mi
Günaydın canım, ağrın çok olursa dayanılmayacak gibi kontrolü ihmal etme. Bu ay güzel haberlerin inşallah gelir canım benimgunaydin kizlarr nasilsiniz dun klomen bitti cok sukur ilac surecini sorunsuz atlattim masAllah.ama bugun sol tarafmda epey bi yanma ve sizlama var kistimde o tarafta ya insAllah bi problem yktur pazartesi yumurtlama gunum yani takvime gore,doktor o gun gel bakalm ddi
Canım göğüs sızlaması gün içinde oluyor çok şişlik var su anda dün çok iğne batmaları oldu kasıkta. Ama acaba diyorum duphaston kullanıyorum ya bebek tutunması ve adet düzenlemesi icin onun etkisi olabilir mi bilemedim .beklicem artık 3 gün daha.Erken gebelik testi varsa hani pahalı ondan yap canım. Kız ucuz testlerde adet günü bile zor çıkıyorbelirtilerin ne canım? İdrarda tortu var mı? Göğüs acıması yada ağrısı
Ben 2 gün kala öğrendim testle. Çok merak edersen erken gebelik testi yaparsın :) inşallahbu ay Hamişler kervanına sende katılırsınCanım göğüs sızlaması gün içinde oluyor çok şişlik var su anda dün çok iğne batmaları oldu kasıkta. Ama acaba diyorum duphaston kullanıyorum ya bebek tutunması ve adet düzenlemesi icin onun etkisi olabilir mi bilemedim .beklicem artık 3 gün daha.
Ay inşallah canım ya Günüme kadar beklicem bakalım zaten ne kaldı bekleyeyim bakayım nolcakBen 2 gün kala öğrendim testle. Çok merak edersen erken gebelik testi yaparsın :) inşallahbu ay Hamişler kervanına sende katılırsın
insAllah canim sagolasin ben normalde butun ilaclardan etkilenirim cok sukur simdiye kdr bise olmadi yani etkilenirim derken midem bulanir yanar vs o anlamda. insAllah canim bakalm pazartesi ne dicekGünaydın canım, ağrın çok olursa dayanılmayacak gibi kontrolü ihmal etme. Bu ay güzel haberlerin inşallah gelir canım benim
Amin canim hayırlısi tabii ki İnsallah guzel haber alırız sendenBakalım kuzum nasiphayırlısı olsun hakkımızda
Valla bende daha gitmedim bugün tam 4. Hafta, biraz geçsin diyorum bendeCherryBlossom90 canim nasilsin ne zaman gidiceksin doktora git bi goster bakalm nolur nolmaz
Canım göğüs sızlaması gün içinde oluyor çok şişlik var su anda dün çok iğne batmaları oldu kasıkta. Ama acaba diyorum duphaston kullanıyorum ya bebek tutunması ve adet düzenlemesi icin onun etkisi olabilir mi bilemedim .beklicem artık 3 gün daha.
Hamilesin İnşallah ya .. Sen benim bu kadar erken gördüğüme bakma bende hayalet çizgi çıktı pembe falan değildi ama hemen çıktı o çizgi derinden belli oluyordu ama ben zaten hissediyordum.. Yani muhtemelen bende daha yeni yeni pembe çıkar daha denemedim ..
@kronikuykucu canım biraz bekleyeceğim ben sadece adet günü tekrar test yaparım o kadar .. Çok fazla stres oluyorum alttan muayene etmiyorlar yani kese görünene kadar ben çok fazla sıkıntı yaşarım korkuturlar falan .. Olacağı varsa olur olmazsa da hayırlısı .. İnşallah kurban olduğum nasip eder bana yavrumu ve size müjdeyi veririm kalp atışını duydum üçüncü ayı tamamladım doğurdum , uykusuzum bebeğim uyumuyor vs muhabbetleri ederiz inşallah .. Ama sabah sabah midem bulanıyor böyle kazınıyor ..
Yaşadığın ağrıyı takip et ona benzer yumurta catlarken de olabiliyor o yüzden daha siddetlisi Dr olabilir belki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?