Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım benim bende çok korkuyorum , aynen ama inşallah acil duruma düşürmesin Rabbim .. Güzelce büyüsün kuzularimiz.. Aslında bu sefer iyi duygular hissediyorum ama işte yine de korkuyor insan Şimdi bir sürü durum var yok ikiye katlanmadı bhcg , yok düşük vs .. Ben dış gebelik olmadığını biliyorum o bana yeter elhamdulillah bu konuda hissiyatim kuvvetli .. Yavrum annesinin rahimine yerleşti .. Öyle geçen sefer ki gibi sürekli ağrım sızım yok ama adet olacakmış gibi ağrı devam ediyor bazen hafifliyor bazen artıyor ..

ayyy canım bebiş geliyomu çok sevindim allahım kucagına almayıda nasip etsin.tüm hamişlerimizi kutluyorum arkadaşlar bu ara takip edemedim ama cok sevindim

Canım bu ay diğer aylardan ki tek farkimi soyleyim sana ben sadece inandım. Deli gibi hemde .. Hatta olduğu gece bile oldu dedim .. Bak Allah kulunun zannı üzeredir , ben hep Rabbim sen ol dedin biliyorum içimde mujdemi buyutecegim, bende anne olacağım diyordum. Hatta o duayı yaptığım da istek ve arzularım oldu ama ben Rabbime orada teşekkür ettim duamı kabul ettiğin için dedim .. Yani baştan beri hep hamileyim hamileyim dedim .. Eşime normalde hiç söylememe rağmen ona da hep aynısını söyledim .. Geçen ayları yarım gonulle hep adet gelse bile belki yinede hamileyim diye bekledim umudu taşıdım içimde ama bu ay gerçekten sadece icimdeymis gibi yaşadım.. Ve ilk gebeligimde değil aynısını yapmıştım .. Ama tabi bu duygusal bir süreç birden geliyor yapmacık da olamaz insan .. Rabbim sana da nasip edecek bu ay inşallah ..

adete kaç gün kala öğrendin beta kaç çıktı ikinci kontrole ne zaman gideceksin canım

Cuma adet olacaktım canım pazartesi saat 11-12 gibi kan verdim 12 çıktı normalde birde adet günü gitmem gerek bhcg düzgün artmış diye ama o stresi yapar mıyım kendime sanmıyorum ..

A aseton44 canım ben seni dün ikindi vaktinden beri merak ediyorum bir ses verir misinnn lütfen

oyyy minik kuzun seninledir annesi.ceviz ve balık yemeyi ihmal etme tatlım doktor beyin gelişimi için ilk 3 ay cok önemli bol bol tüket dedi

oyyy minik kuzun seninledir annesi.ceviz ve balık yemeyi ihmal etme tatlım doktor beyin gelişimi için ilk 3 ay cok önemli bol bol tüket dedi

İnsallah bizimledir basladim yemeye bal, ceviz , fındık ileri ki günler de gün geldikçe bir şeyler katacagiz daha da .. Ama bende garip bir bulantı var
Kızlar birde ben çok gec uyurum çok geç hemde yani uyku sorunum vardır .. Gece 00 dedim mi kuzular gibiyim birde dün resmen ikindiye doğru da bir saat uyudum eşim şaşkın şaşkın baktı bana Gece iki kez kalktım wc ye uykumun arasından

o kadar normal ki ben hergün masa başında uyuyup kalıyorum şaka gibi odaya girenler tuhaf tuhaf bakıyo bide devlet dairesi

Bu dış gebelik nasıl anlaşılıyor acaba bende de adet olacakmış gibi kasık ağrısı var o kadar çok şükür bende bu defa daha rahat hissediyorum nedense

Bu dış gebelik nasıl anlaşılıyor acaba bende de adet olacakmış gibi kasık ağrısı var o kadar çok şükür bende bu defa daha rahat hissediyorum nedense

Walla canim benim şimdi düşününce çok erken başladı ama kasık ağrısı şeklinde ama benim HCG değerim cok iyi artıyordu hep iki katı ama şiddetle agrilarim arttı kahverengi lekelenme başladı bana progesteron verdi olur böyle şeyler dedi gönderdi .. Ama ben biliyorum dedim doktora dış gebelikten supheleniyorum diye ama kale alan yok ki .. Evde iki kez şiddetli sancilandim o derece ki bayıldım hatta son nefesimi vereceğimi düşündüm doktora gittim yok bir şey kese görünür gibi oldu dedi ama hala diyorum ya olamaz böyle böyle oluyor bana bayramdan sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi bende memlekete gittim ama o gece oradaki acile gittim işte bayağı uğraşlar sonra kadın çığlık çığlığa hemen eşini çağırın hastanın dedi nasıl göremezler nasıl bu kadar gece bıraktılar olebilirsin bu nasıl ihmal dedi neyse bayağı bir heyecan dolu geceydi iç kanaması vs derken hayata tutunmusum .. Alacak nefesimiz varmış .. Tüpün içinde 9 cm genişlemiş sonra zaten kadın anladıktan sonra iç kanama vs hemen başıma geldi bayağı geç kalınmış tüp patladı öyle alındı işte .. Ama ben başından beri biliyordum yine hep söyledim dış gebelik diye ama işte işini bilmez doktorlara denk gelirsen böyle oluyor kimseye güven yok kendinin doktoru olacaksın .. Bitane değil üç tane doktor gördü beni ya ..

Normalde hcg artmaz ve kese görünmez öyle anlaşılır ama benim HCG iki katı arttı .. Alttan muayene etmediği için değil geç teşhis koydular bebeği 1500 HCG ile görüyorsun kalp atışlarını vs duyabiliyorsun alttan muayeneyle ama burada yapmıyorlar , halbuki yurtdisinda üstten muayene etmiyorlar bile neredeyse 26. Haftaya kadar ..

anladim canim bnim sen daha iyisini bilirsin beklede garanti olur o zman sonuclar insAllah. valla sol tarafta biseler oluyo ama anlamis degilim yumurtanin en erken catlama durumu ne zman olur acaba mesela adet sonrasi kacinci gun en erken merka ediyorum

Canım sende erkende olabilir mesela 11-12-13 . Gün çünkü klomen kullandın belki erken uyardı büyüttü zaten 28 günde bir adet oluyorsun ..

Benimde ikizlerim olacaktı bir ara foşur foşur kan geldi gittik keseler iyi bir sıkıntı yok dediler. Kalp atımı vs görmüştük biz sonra birden bana hafifleme geldi içimde hissedemedim dedim kesin birşey oldu 7+4 te kalpleri durduğu için aldılar hal böyle olunca hamile kaldığıma çok sevinemiyorum çünkü içimde hep bir korku var. İlk üç ayı sağlıkla atlatsam biraz olsun rahata ereceğim bu sefer inşallah ikimizde yavrularımızı kucaklarız. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler. Birde benim hislerim çok kuvvetlidir, rüyalarım çıkar bebeklerimin düştüğünü rüyamda görmüştüm birini ben tutmaya çalışıyorum diğeri için eşime bağırıyorum tut düşmesin diye

Çok geçmiş olsun canım , amin inşallah seninle aynı duyguları paylaşıyorum benimde hissiyatim çok kuvvetli simdilik mutluyum iyi hissediyorum o korku endişe ilerisi için var tabi ama iyiyim ben ..
Allah korktugumuza ugratmasin .. Heyecanla bekliyorum ..

Kizlar adet oldum dun gununden 2 gun once geldi 15 gun calismada ise yaramadi taktir allahtan rabbim uygun gormemis bu ay uzuldum ama toparladim yine sadece artik olmasi cok daha zor esim calisiyo olcak o haftalari bile degerlendiremiye bilecegiz uzuntum bu her gun koynumda olsa bole uzulmezdim napalim benim kismetim yokmus K kahvekokulu canim benim yeni bat 5 eylul duzenlermisin birazda serbest calisalim bakalim bana akliniza geldikce dua edin lutfen allah banada nasip etsin

Ediyorum dua Öyle demoralize de olma hemen tamam mı Erken adet olduğuna göre erken yumurtlamissin .. Acaba degerlendirdin mi o zamanı .. Birde üçüncü günü kan versene hormonlarına baksınlar en azından onu aradan çıkar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…